Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Maksuturva

Maksuturva antaa sinulle taloudellisen turvan, mikäli jotain odottamatonta tapahtuu.

Maksuturvavakuutus kattaa lainan tai luottokortin kuukausikustannukset, mikäli jäät työttömäksi, työkykysi heikkenee tai kuolemantapauksessa. Voit ottaa vakuutuksen lainaa tai luottokorttia hakiessasi.

Mitä vakuutus kattaa?

  • Työttömyyden
  • Heikentyneen työkyvyn
  • Kuolemantapauksen
  • Sairaalahoidot 
  • Kriittinen sairaus 

Maksuturvan ehdot 

Täältä löydät kaikki vakuutusehdot

Luottokortin maksuturvavakuutuksen ehdot 01.01.21(PDF)
Lainaturvavakuutuksen ehdot 01.01.21 (PDF)

Luottokortin maksuturvavakuutuksen ehdot  05.06.19(PDF)
Lainaturvavakuutuksen ehdot  05.07.19 (PDF)

Mitä vakuutus maksaa?

Komplett Bankin Mastercard - vakuutusmaksu on 0,9 % kuukauden jäljellä olevasta luottokorttivelasta. Jos jäljellä olevan luottokorttivelan määrä on esimerkiksi 2 000 euroa, vakuutusmaksu on 18 euroa kuukaudessa. Vakuutusmaksu pienenee, kun luottokorttivelka pienenee. 

Komplett Bankin lainan lainaturva maksaa 0,3% prosenttia jäljellä olevasta saldosta kunkin kuukauden lopussa. Esimerkiksi mikäli luoton saldoa on jäljellä 2000 euroa, vakuutusmaksusi on 6 euroa kuukaudessa. Kustannukset pienenevät, kun jäljellä oleva saldo pienenee. 

Maksuturvavakuutuksen ostotiedot

Löydät yhteenvedon vakuutusten tiedoista, joka auttaa sinua arvioimaan vakuutustarpeesi ennen vakuutuksen ottamista. Maksuturva on ainutlaatuinen tarjous vain Komplett Bankin asiakkaille. Vakuutus tarjoaa turvaa sinulle ja perheellesi, mikäli sairastut, jäät työttömäksi tai kuolemantapauksen sattuessa.  

Lue lisää luottokortin ehdoista
Lue lisää lainaturvasta.

Kuva miehestä, joka lukee tablettia
Mitä tehdä onnettomuuden sattuessa?

Tästä löydät yleiskatsauksen kaikista tarjoamistamme vakuutuksista ja siitä, miten ilmoitat korvausvaatimuksesta vakuutetun onnettomuuden sattuessa. 

Ilmoita vahingosta