Siirry suoraan sisältöön.

Komplett Bankin avoimet työpaikat

Komplett Bankin avoimet työpaikat

Mihin uskomme
Uskomme, että toisiamme tukien sekä rakentavaa palautetta antaen voimme luoda pitkän aikavälin kasvua ja palkita sekä henkilöstöä että asiakkaitamme. Tuemme työntekijöidemme henkilökohtaista kasvua tarjoamalla monipuolisia kehitys - ja etenemismahdollisuuksia ja pyrimme aina ensisijaisesti sisäiseen rekrytointiin.

Tasa-arvo ja monimuotoisuus
Monimuotoisuus on meille koko liiketoiminnan edistämisen edellytys ja uskomme sen olevan kilpailuetu sekä liiketoiminnassa että kilpailtaessa parhaasta mahdollisesta henkilöstöstä.
Uskomme, että tasa-arvo ja monimuotoisuus luovat parhaat tulokset ja viihtyisän työympäristön kaikille. 

Innovaatio 
Pankki- ja rahoitusalalla liiketoiminnan muutokset sekä digitalisoituminen tuovat mukanaan uusia mahdollisuuksia. Uusien tuotteiden ja toimijoiden lisääntyvä kilpailu, sekä asiakkaiden ja viranomaisten uudet vaatimukset edellyttävät meiltä jatkuvia muutoksia ja luovia innovaatioita. Pysyäksemme tämän kehityksen mukana pyrimme korostamaan innovaatioiden tärkeyttä, hyödyntämään resurssejamme tehokkaasti ja kannustamaan työntekijöitämme avoimeen vuoropuheluun ja ideoimiseen.

Sosiaalinen ympäristö ja hyvinvointi
Riippumatta siitä mikä roolisi on tahdomme että sinulla on hyvä olla ja että koet olevasi osa tiimiä. Sosiaalisen kulttuurin ylläpitämiseksi ja vahvistamiseksi kokoonnumme usein erilaisten sosiaalisten tilaisuuksien ja urheilutreenien merkeissä.