Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Komplett Bank 

Keitä olemme

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa kulutusluotto- ja jälleenrahoituspalveluita ilman vakuuksia ja edullisin ehdoin. Komplett Bank on perustettu vuonna 2014 Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla.

Mitä teemme

Norjan menestyksekkään alun jälkeen Komplett Bank laajensi toimintaansa Suomeen ja Ruotsiin. Komplett Bankin tuotemerkki on vakiinnuttanut tunnettavuuttaan laina-, säästö- ja kulutusluottomarkkinoilla lanseeraamalla Joustoluoton  vuonna 2017 ja luottokortin vuonna 2019 Suomeen. 

Ruotsissa Komplett Bank lanseerasi Joustoluoton ja verkkopalvelujen maksuratkaisuja 2018, luottokortin 2019 ja tuoteperheen viimeisimpänä lisäyksenä säästötilin vuonna 2020. 

Komplett Bank tekee yhteistyötä useiden Pohjoismaiden johtavien verkkokauppojen taustalla toimivan Komplett Groupin kanssa, jolle Komplett Bank tarjoaa verkkokaupan maksuratkaisuja. Vuoden 2018 lopussa Komplett Bankilla oli yli 1,6 miljoonaa asiakasta.

Innovointi ja digitalisaatio

Yritysten toimintaympäristö on käynyt läpi digitaalista murrosta, jonka on tuonut mukanaan monia mahdollisuuksia ja lisännyt kilpailua palveluntarjoajien välillä. 
Komplett Bankin tavoite toimintaympäristön kilpailussa on yksinkertainen: Tahdomme keskittyä olemaan luotettava, joustava ja käyttäjäystävällinen palveluntarjoaja. 

Tämän lisäksi pyrkimyksemme on kasvaa ja lanseerata useita innovatiivisia tuotteita, jotka tukevat tuotemerkin kasvattamista ja vakiinnuttamista pankin kohdemarkkinoilla.  


Lue lisää yhteistyökumppaneista