Siirry suoraan sisältöön.

Keitä olemme

Komplett Bank

Komplett Bank on niche-pankki, joka on jo vuodesta 2014 lähtien tarjonnut taloudellista joustavuutta monille.

Tuotetarjontaan lukeutuvat kulutusluotot, luottokortit, POS-myynti ja säästötilit.

Tavoitteenamme on luoda arvoa asiakkaillemme joustavilla, tehokkailla ja asiakasystävällisillä ratkaisuilla.

Uskomme, että jokaisella tulisi olla mahdollisuus vaikuttaa omaan taloudelliseen tilanteeseensa, valitsemallaan tavalla ja parhaalla mahdollisella ajankohdalla.

Asiakaslähtöisyys

Olemme nykyaikainen digipankki, jolla on yksinkertainen hakuprosessi ja laadukas asiakaspalvelu. Vuonna 2022 tarjosimme palveluitamme yli 350 000 asiakkaalle Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Saksassa.

Pankin tavoitteena on tarjota laadukkaita tuotteita, käyttökokemuksia ja palveluita parhaiden Pohjoismaiden pankkien tasoisesti.

Arvomme

Komplett Bankissa laatu pohjautuu neljään arvoon, jotka edustavat arvojamme ja sitä, miten teemme työtämme.

Joustavuus – Olemme uteliaita, arvostamme erilaisia näkökulmia ja olemme avoimia kokeilemaan uusia asioita. Meidän on oltava mukautumiskykyisiä ja pyrittävä aina tarjoamaan asiakkaillemme oikeat ja sopivimmat ratkaisut.

Kunnianhimo - Asetamme itsellemme korkeat tavoitteet tarjotaksemme asiakkaillemme parhaita mahdollisia tuotteita ja palveluita. Sitoudumme lupauksiimme pystyäksemme saavuttamaan lupaamamme ja haluamamme asiat. Yhdessä kehitymme ja haastamme toisiamme jatkuvasti kehittymään.

Pätevyys - Olemme pankki, johon asiakkaat luottavat. Olemme ammattimaisia, varmoja ja läpinäkyviä työtavoissamme. Pyrimme aina siihen, että ratkaisumme ovat realistisia ja perustuvat kokemukseen sekä ammattitaitoon.

Tehokkuus – Uskomme, että parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaillemme sekä omassa työssämme perustuvat selkeisiin, helposti mitattavissa oleviin ja yksinkertaisiin ratkaisuihin.

Sosiaalinen vastuu

Arvon luominen on Komplett Bankin strategian ydin. Tämä ohjaa työmme sosiaalisia olosuhteita, yrityskulttuuriamme, tavoitteitamme ja suoriutumistamme.

Meidän on toimittava sosiaalisesti vastuullisesti, noudatettava kulloinkin voimassa olevia lakeja ja määräyksiä, otettava ilmastohaasteet huomioon ja edistettävä kestävää kehitystä ja kasvua.

Komplett Pankki työskentelee systemaattisesti torjumaan talousrikollisuutta, toimimaan tasa-arvon ja monimuotoisuuden esimerkkinä ja auttamaan asiakkaitamme vastuulliseen lainanhakemiseen sekä ottamaan vastuuta omasta taloudellisesta tilanteestaan.

Yhteistyökumppanimme

Teemme tiivistä yhteistyötä Komplett Groupin, Gouda-vakuutuksen ja BNP Paribas Cardif:n kanssa. Tämän lisäksi olemme tarjonneet maksunratkaisuja Komplett.no- ja Komplett.se -sivustoilla vuodesta 2017 lähtien. Komplett Bank tekee yhteistyötä myös monien lainanvälitys ja -palvelusivustojen kanssa.