Tietoa meistä | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Tietoa meistä

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa kulutusluotto- ja jälleenrahoituspalveluita ilman vakuuksia ja edullisin ehdoin. Komplett Bank on perustettu vuonna 2014 Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla ja on Norjan pankkien talletussuojarahaston jäsen.

Komplett Bank on osa Komplett Group konsernia, joka on myös yksi suurimmista osakkeenomistajistamme. Komplett Groupin alla toimii useita Norjan johtavista verkkokauppa toimijoista Skandinaviassa, kuten Komplett.fi, Komplett.seKomplett.no, Comtech, Blush ja Bildeler.

Pyrimme tarjoamaan markkinoiden joustavinta kulutusluottoa edullisin ehdoin. Asiakastyytyväisyys on oleellinen osa toimintaamme.

Komplett Bank tekee yhteistyötä Komplett Groupin kanssa, minkä lisäksi toimimme seuraavien yhteistyökumppaneiden kanssa:

Komplett Bank ASA on Norjalainen liikepankki joka perustettiin vuonna 2014. Pääkonttorimme sijaitsee Lysakerissa Norjassa. Pankin osakkeet on rekisteröity VPS:ssa, sekä listattu NOTC:n (noteeraamattomattomien osakkeiden tietojärjestelmä) tunnuksella KOMP.

Investor Relations - click here.

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi