Siirry suoraan sisältöön.

Kätevin tapa maksaa on puhelimella tai älykellolla

  • Käyttöönotto nopeaa ja vaivatonta

  • Ominaisuus on käytössä miljoonissa liikkeissä ympäri maailmaa

  • Perinteisiä pankkikortteja turvallisempi ja kätevämpi

  • Kerrytät bonusta jokaisesta ostoksesta

  • Hallinnoit maksuja tavalliseen tapaan omassa nettipankissa

Apple pay

Aloita lisäämällä Komplett Bank Mastercard -korttisi joko iPhone-puhelimella, iPad-tabletilla, tai Apple Watch-älykellolla. Apple Pay -sovelluksen avulla voit maksaa tuotteesi ja palvelusi turvallisesti sekä entistä helpommin.

Google Pay™

Lisättyäsi kortin Google Pay™ sovellukseen olet aina valmis maksamaan. Lisää Komplett Bank Mastercard -kortti nyt digitaaliseen lompakkoosi puhelimessa, tabletilla tai älykellossa.

KomplettBankin digitaalinen luottokortti

Komplett Bank Mastercard - Apple tai Google Pay maksut ovat perinteiseen korttimaksuun verrattuna turvallisempia maksutapoja, sillä näissä maksutavoissa korttinumeroa tai kortin tietoja ei välitetä kauppiaalle eikä pin-koodia tarvitse näpytellä julkisesti. Apple Payn ja Google Payn etuna on myös se, että ne toimivat miljoonissa myymälöissä ympäri maailmaa, eikä niillä ole samanlaista lähimaksurajaa kuin fyysisellä kortilla maksettaessa. Suuretkin ostokset voi siis hoitaa kaupassa puhelimella tai älykellolla.

Kauppiailletarkoitettu MDES-palvelu

Komplett Bank tukee MDES for Merchants-palvelua sivustoilla, jotka tarjoavat kyseistä palvelua asiakkaiden maksaessa Komplett Bank Mastercard kortilla.