Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Mastercard-matkavakuutus

Matkavakuutus on osa Komplett Bank Mastercardin vakuutuspakettia

Mastercard-matkavakuutus kätevästi sinun ja perheesi matkoille

Komplett Bank Mastercard -luottokortin käyttäminen maksuvälineenä on kätevä tapa hoitaa matkavakuutus omille ja perheen lomamatkoille. Matkalle voi lähteä rauhallisin mielin kun tietää vakuutuksen auttavan pinteestä sairastumis- ja vahinkotapauksissa. Matkavakuutus korvaa muun muassa myös matkatavaroiden katoamisen tai myöhästymisen, ja vaikka nämä ovat vastoinkäymisinä toki vähemmän vakavia, on korvauksen saaminen niistä silti mukavaa, saattavathan ne pilata ison osan kovasti odotetusta ja kalliista lomasta.

Matkan varaamiseen kuluvien rahojen hukkaan menemisestä ei myöskään tarvitse huolehtia, sillä Komplett Bankin Mastercard-matkavakuutus toimii myös peruutusvakuutuksena, mikäli matkan joutuu perumaan äkillisen sairastumisen tai tapaturman takia. Kun luottokortilla maksaminen on vieläpä se yleisesti hyväksytyin ja useimmiten myös helpoin tapa varata lomamatka, järkevää syytä matkavakuutusedun hyödyntämättä jättämiselle onkin vaikea keksiä.

Matkavakuutus jopa 60 vuorokauden mittaisille matkoille

Matkavakuutus kuuluu automaattisesti kaikkiin Komplett Bankin Mastercard-kortteihin ja on voimassa kaikilla Suomen ulkopuolelle suuntautuvilla vapaa-ajan matkoilla, joiden kuljetuskustannuksista vähintään puolet on maksettu Komplett Bankin Mastercard-luottokortilla. Kortinhaltijan lisäksi vakuutus kattaa peräti kolme tämän mukana matkustavaa perheenjäsentä, toisin sanottuna puolison tai avopuolison ja/tai jommankumman tai molempien lapsia.

Tavanomaisten viikon tai kahden lomamatkojen lisäksi Komplett Bankin Mastercard-matkavakuutus kattaa myös vähän pidemmätkin ulkomaan reissut, sillä enimmillään vakuutuksen saa 60 vuorokauden mittaiselle matkalle, olettaen että kyseessä siis on vapaa-ajan matka eikä esim. opiskelu tai työskentely ulkomailla.

Komplett Bank Mastercardin vakuutuspaketti

Matkavakuutuksen lisäksi Komplett Bank Mastercardiin kuuluva vakuutuspaketti sisältää myös seuraavat, arjen korttiostoksissa turvaa tuovat vakuutukset:

 • Ostoturvavakuutus
 • Henkilöllisyysvarkausvakuutus
 • Maksuturvavakuutus (vapaavalintainen, liitettävissä lisämaksusta)

Ostoturvavakuutus

Komplett Bank Mastercardin ostoturvavakuutus turvaa luottokortilla tehdyt hankinnat varkauksien ja vahinkojen varalta. Vakuutus korvaa kortilla ostetun esineen arvon aina 2 500 euroon asti, mikäli se varastetaan murron tai ryöstön yhteydessä tai se vaurioituu vahingon seurauksena. Ostoturva on voimassa 90 päivän ajan esineen ostamisesta.

Henkilöllisyysvarkausvakuutus

Henkilöllisyysvarkausvakuutus antaa kortin haltijalle turvan identiteettivarkauksilta. Vakuutuksella voi korvata identiteettivarkauden kohteeksi joutumisesta aiheutuneita, varkauden seuraamusten rajoittamisesta ja korjaamisesta aiheutuneita kuluja korkeimmillaan 10 000 euroon saakka.

Maksuturvavakuutus

Ottamalla vapaavalintaisen maksuturvavakuutuksen saat apua luottokorttilaskujen kuukausierien maksamiseen, mikäli tulosi pienenevät odottamattoman sairastumisen tai työttömyyden seurauksena.

Mastercard-kortti useilla eduilla

Mastercard-luottokortti Komplett Bankista on fiksu valinta, sillä matkavakuutuksen ja muun vakuutuspaketin ohella kortin mukana tulee joukko muitakin joustavuutta arkeen tarjoavia etuja, esimerkiksi bonusta jokaisesta ostoksesta kerryttävä bonusohjelma, mahdollisuus korkovapaaseen maksulykkäykseen sekä maksuttomat käteisnostot.

Luottoa 10 000 euroon asti jopa 50 päivän korottomalla maksuajalla

Komplett Bank Mastercardiin on mahdollista saada jopa 10 000 euron luottoraja. Nostetulla luotolla on jopa 50 päivää takaisinmaksuaikaa ennen kuin maksettavaksi alkaa kertyä myös korkoa. Jos maksat nostamasi luoton aina ajoissa takaisin, ei kortin peruskäytöstä aiheudu sinulle kuluja, sillä Komplett Bank Mastercardissa ei ole lainkaan vuosi- tai kuukausimaksua.

Jos tarvitset nostetun luoton takaisinmaksuun enemmän aikaa, maksamatta jääneelle luottokorttilaskun summalle kertyy korkoa sivun alareunassa olevan esimerkin mukaan. 

Voit halutessasi myös ottaa kiinteän lisämaksun maksamalla korkovapaata maksulykkäystä yksittäisten ostosten maksamiselle joko 3, 6 tai 9 kuukauden ajaksi. Tällöin kyseiselle ostossummalle ei valitun ajanjakson aikana kerry lainkaan korkoa, vaan maksat ainoastaan hinnastomme mukaisen, kertaluonteisen maksulykkäysmaksun.

 

Bonusta jokaisesta ostoksesta

Komplett Bank Mastercardin bonusohjelma palkitsee erityisesti verkko-ostoksia tekevän. Luottokortilla tehdyistä ostoista kertyy tilillesi automaattisesti rahanarvoisia bonuspisteitä, joita voit käyttää laskujen maksamiseen. Mastercard-tunnuksella merkityissä verkkokaupoissa bonusta kertyy 2 % ja muista kortilla tehdyistä ostoksista 1 % ostosummasta.

Yhteenveto Komplett Bank Mastercard -luottokortin eduista:

 • Luottoa jopa 10 000 euroa
 • 50 päivää korotonta maksuaikaa nostetulle luotolle
 • Ei vuosi- tai kuukausimaksua
 • Maksuttomat käteisnostot
 • Bonusta 1–2 % kaikista korttiostoksista
 • Mahdollisuus valita kortin PIN itse
 • Mahdollisuus 3, 6 tai 9 kuukauden korkovapaaseen maksulykkäykseen
 • Kattava vakuutuspaketti, jossa mm. Mastercard-matkavakuutus itselle ja perheelle