Siirry suoraan sisältöön.

Mastercard-luottokortti Komplett Bankista

Komplett Bank Mastercard on erityisesti verkko-ostoksia varten räätälöity luottokortti

Mastercard on kansainvälinen, luotettava luottokortti

Mastercard on kansainvälinen, luotettava luottokortti

Kun taskussasi on Mastercard-luottokortti, voit luottaa ostosten tekemisen sujuvan ongelmitta niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Yhdysvaltalaisen, vuonna 1966 perustetun Mastercard Inc.:in ylläpitämä maksujenkäsittelyverkosto on maailman nopein ja sitä hyödyntäviä Mastercard-kortteja käytetään yli 210 maassa. Yhtiö ei itse myönnä kortteja kuluttajille vaan välittää niitä pankkien ja luottolaitosten kautta.

Mikä Mastercard-kortti on paras valinta minulle?

Kun olet aikeissa hankkia Mastercardin, kannattaa uhrata ensin hetki aikaa ja pohtia, mikä kortti sopii parhaiten juuri sinulle. Mastercard-kortteja on nimittäin saatavilla useita erilaisia, ja jokaisella niistä on omat etunsa. Löytääksesi parhaiten juuri sinulle sopivan kortin aloita miettimällä, millaisten ostosten tekemiseen tulet korttia etupäässä käyttämään.

Eri Mastercard-korttityypit

Mastercard-kortteja on kolmea eri päätyyppiä: Mastercard-luottokortteja sekä Mastercard Debit- ja Maestro-pankkikortteja. Koska kortteja myöntävät lukuisat eri pankit ja luottolaitokset ympäri maailmaa, kunkin korttityypin alta löytyy edelleen useita erilaisia kortteja hieman erilaisia käyttöehdoilla.

Yhteistä Mastercard Debit- ja Maestro-korteille on se, että muiden pankkikorttien tapaan niillä tehdyt ostot vähennetään välittömästi tai muutaman päivän viiveellä korttiin liitetyltä pankkitililtä. Erillistä laskua korttiostoista ei siis tule, toisin kuin Mastercard-luottokorttien käyttäjille.

Luottokorttimuotoisen Mastercardin ostot puolestaan kootaan maksettaviksi kerran kuukaudessa lähetettävään laskuun, josta on mahdollista maksaa vain osa (useimpien korttien käyttöehdoissa luotolle on määritelty jonkin suuruinen minimikuukausilyhennys). Mikäli siis kaipaat joustavuutta ostostesi maksamiseen ja haluat mahdollisuuden maksujen myöhemmäksi lykkäämiseen, sinulle sopiva maksukortti on luotto-ominaisuudella varustettu Mastercard-luottokortti.

Mastercard, jolla kerrytät tuntuvaa bonusta verkko-ostoksista

Komplett Bank Mastercard -luottokortti on erinomainen vaihtoehto etenkin kaikille ostoksia netissä tekeville. Korttiin kuuluvan bonusohjelman ansiosta Komplett Bank Mastercardin käyttäjä kerryttää itselleen bonusta jokaisella ostoksellaan. Eniten bonusta kertyy netissä tehdyistä ostoksista.

Norjalainen Komplett Bank on toiminut Suomessa helmikuusta 2017 alkaen. Komplett Bank Mastercard -luottokortin lisäksi pankki tarjoaa myös kulutusluotto- ja jälleenrahoituspalveluita edullisin ehdoin ja ilman vakuuksia. Komplett Bank tekee yhteistyötä useiden Pohjoismaiden johtavien verkkokauppojen taustalla toimivan Komplett Groupin kanssa. Yhdessä Komplett Groupin kanssa Komplett Bank voi tarjota kanta-asiakasohjelman, jossa bonusta kertyy erityisesti nettiostoksista.

Komplett Bank Mastercardilla ostaessasi bonuspisteet kertyvät aina tilillesi automaattisesti, riippumatta siitä, teetkö ostoksesi netissä tai fyysisessä kaupassa. Mastercard-tunnuksella merkityissä verkkokaupoissa bonusta kertyy 2 %; kaikista muista kortilla tehdyistä ostoksista bonusta kertyy 1 %. Voit käy

Yksi Mastercard-kortti — monta etua!

Komplett Bank Mastercard tarjoaa jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa nostetulle luotolle. Toisin sanottuna voit siis tehdä luottokortilla ostoksia ja maksaa ne 50 päivää myöhemmin, ilman, että maksettavaksesti tulee mitään ylimääräisiä kuluja. Komplett Bankin Mastercardiin ei myöskään liity vuosimaksua tai käteisnostoista tai omalle tilille tehdyistä tilisiirroista perittäviä käsittelykuluja. Korttiin on mahdollista saada jopa 10 000 euron luottoraja.

Komplett Bank Mastercardin PIN-koodi on mahdollista valita itse kortin hakuprosessin yhteydessä. Tämä sujuvoittaa kortin käyttöönottoa, sillä näin toimimalla ei tarvitse odotella erillistä tunnuslukukirjettä eikä stressata siitä, onnistuuko painamaan jälleen uuden tunnusluvun mieleensä. 

Lykkää laskun maksamista jopa yhdeksän kuukauden päähän – ilman korkoja!

Jos ostoksen maksaminen 50 päivän kuluessa ostosta pistää talouden liian tiukille, Komplett Bank Mastercardin käyttäjänä voit halutessasi ottaa korkovapaata maksulykkäystä yksittäisten ostosten maksamiselle 3, 6 tai 9 kuukauden verran, edellyttäen että muistat tehdä maksulykkäysilmoituksen sen kuukauden aikana, jolloin kyseinen osto tapahtui.

Kun päätät ottaa vapaavalinnaista maksulykkäystä, kyseessä olevalle ostolle ei lykkäysajanjakson aikana siis kerry lainkaan korkoa; maksat niiden sijaan ainoastaan kerran hinnastomme mukaisen maksulykkäysmaksun. Komplett Bank Mastercardin maksulykkäysominaisuuden ansiosta saat siis talouteesi isompien ostosten tekemistä helpottavaa joustavuutta ilman erillisen maksusopimuksen laatimista.

Luottokorttilaskun osittainen maksaminen

Käyttäessäsi luottokorttia ostamiseen maksat tekemäsi ostokset jälkikäteen laskulla. Seuraamalla saamiasi luottokorttilaskuja pysyt helposti kärryillä siitä, mitä olet ostanut, milloin ja millä rahamäärällä. Voit halutessasi olla maksamatta saamaasi laskua kokonaan; tällöin maksamatta jääneelle summalle kertyy korkoa seuraavan esimerkin mukaisesti:

Kattava vakuutuspaketti

Komplett Bank Mastercard sisältää erinomaisen vakuutuspaketin. Ostoturvavakuutus, matka- ja peruutusvakuutus sekä henkilöllisyysvarkausvakuutus varmistavat ostostesi tapahtuvan turvallisesti. Lisämaksusta korttiin on lisäksi mahdollista liittää myös maksuturvavakuutuksen tulojen odottamattoman pienenemisen varalta.