Siirry suoraan sisältöön.

Uusi luottokortti

Uusi Komplett Bank Mastercard -kortti on varustettu ensiluokkaisilla eduilla

Mistä uusi luottokortti nykyisen tilalle tai rinnalle?

Onko suunnitelmissasi uuden luottokortin hankinta? Oletko tyytymätön nykyisen korttisi luottorajaan, etuihin tai käytöstä perittäviin maksuihin? Vai oletko kenties käyttänyt korttisi luoton, ja koska seuraavaan palkkapäivään on vielä tovi aikaa, tarvitset nykyisen korttisi rinnalle toisen kortin voidaksesi tehdä luottokorttia edellyttäviä nettiostoksia? Onhan nimittäin sääli, jos huippuedullinen tarjous menee sivu suun vain siksi, että se sattuu osumaan väärään aikaan kuukaudesta.

Olipa tilanteesi mikä hyvänsä, Komplett Bankin uusi Mastercard-luottokortti on fiksu valinta kaikille uutta, edullisilla ehdoilla varustettua korttia pikaisesti kaipaaville. Jopa 10 000 euron luottorajalla saatavissa oleva vuosimaksuton kortti on varustettu useilla erinomaisilla eduilla ja sisältää bonusohjelman, joka ansiosta jokainen kortilla tehty osto kerryttää kortin omistajalle bonuksia.

Uusi luottokortti jopa 50 päivän korottomalla maksuajalla

Komplett Bank Mastercard on erityisesti nettiostoksia varten suunniteltu, Suomessa uusi luottokortti, joka tarjoaa korttiostoksille jopa 50 päivän verran korotonta maksuaikaa. Koska kortissa ei ole vuosimaksua eikä Komplett Bank veloita sillä tehtävistä käteisnostoista palvelumaksua, on luottokortin peruskäyttö itse asiassa täysin maksutonta – niin kauan kuin muistat maksaa nostamasi luoton takaisin ennen korkojen kertymistä. Tämän lisäksi korttiin sisältyvä bonusohjelma vieläpä säästää sinulle rahaa kerryttämällä bonuksia jokaisesta kortilla tekemästäsi ostoksesta. 

Maltillinen korko ja mahdollisuus korkovapaaseen maksulykkäykseen

Komplett Bankin luottokortti tarjoaa edulliset ehdot myös siinä tapauksessa, että tarvitset pidemmän ajan luoton takaisinmaksuun esimerkiksi suurempien ostosten yhteydessä. Jos päätät maksaa korttiostoja varten nostamasi luoton vain osittain, maksamatta jääneelle summalle kertyy korkoa maltillisesti alla olevan esimerkin mukaan:

Korkoesimerkki laskun osittaisen maksamisen yhteydessä (2020-03-31):

Tod. vuosikorko 21,87%, 1 000 €/12 kk. Yht: 1 108 €. 

Korttiin kuuluvan maksulykkäys-ominaisuuden ansiosta voit toisaalta myös lykätä valitsemiesi ostosten maksua useilla kuukausilla, helposti ja ilman erillistä sopimusta. Voit nimittäin kertaluontoisen lykkäysmaksun maksamalla saada haluamallesi ostokselle joko 3, 6 tai 9 kuukauden korkovapaan maksulykkäyksen, edellyttäen että muistat tehdä lykkäyksen saman kuukauden aikana ostotapahtuman kanssa. Maksulykkäyksen aikana kyseinen ostos ei kerrytä lainkaan korkoa. Näin saat talouteesi joustavuutta isompien hankintojen tekemiseen, kätevästi ilman tarvetta erillisille maksusopimuksille.

Bonusta jokaisesta korttiostoksesta

Komplett Bankin ainutlaatuinen bonusohjelma kerryttää luottokortin käyttäjälle bonuksia jokaisesta ostoksesta, jonka maksamiseen korttia on käytetty. Mastercard-tunnuksella varustetuista nettikaupoista bonuspisteitä kertyy 2 %, kaikista muista korttiostoksista 1 %.

Hae uusi luottokorttisi vaivattomasti netissä

Uuden luottokortin hakeminen Komplett Bankista on sekä helppoa että nopeaa. Korttia haetaan lyhyellä, tämänkin sivun oikeasta laidasta löytyvällä nettihakemuksella, jonka täyttämisessä ei kauaa nokka tuhise. Ainoat ehdot hakemiselle ovat 23 vuoden ikä ja maksuhäiriöttömät luottotiedot.

Mikäli luottokorttihakemuksesi hyväksytään, pääset myös allekirjoittamaan sinulle tarjotun luottokorttisopimuksen yhtä lailla kätevästi netissä, missä ikinä oletkin. Allekirjoitus hoituu kätevästi ja turvallisesti verkkopankkitunnusten avulla. Voit allekirjoituksen yhteydessä myös valita itse korttisi tunnusluvun ja tehdä näin kortin käyttöönotosta sujuvampaa.

Toimitus kotiin vain muutamassa päivässä

Allekirjoitettuasi sopimuksen et joudu odottamaan uutta luottokorttiasi kauaa. Uusi kortti toimitetaan väestörekisterissä olevaan kotiosoitteeseesi keskimäärin noin 3–4 arkipäivän kuluessa. Jos et ole allekirjoituksen yhteydessä tai kahden vuorokauden kuluessa siitä valinnut korttiisi tunnuslukua itse, saat korttisi tunnusluvun erillisellä kirjeellä kolme arkipäivää itse korttia myöhemmin. 

Uusi luottokortti Komplett Bankista – Nämä edut saat:

 • Ei vuosimaksua
 • Palkitseva bonusohjelma
 • Jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa nostetulle luotolle
 • Korkovapaa maksulykkäys -ominaisuus
 • Maksuttomat käteisnostot
 • Maksuttomat tilisiirrot omalle tilille
 • Nopea hakuprosessi ja uusi luottokortti toimitettuna 3–4 päivässä
 • Itse valittava tunnusluku
 • Matka- ja peruutusvakuutus luottokortilla maksetuille matkoille
 • Ostoturvavakuutus
 • Henkilöllisyysvarkausvakuutus