Ole hyvä ja odota

Luottokortti opiskelijalle

Komplett Bank Mastercard on opiskelijalle erinomaisesti sopiva luottokortti

Luottokortin hankkiminen opiskelijana

Luottokortin hankkiminen on järkevä päätös yhtä lailla opiskelijalle kuin työssä käyvälle, hyvin pitkälti samoista syistä johtuen. Myös opiskelijan, jolla ei opintojensa ohessa ole mahdollisuutta vakituiseen työssäkäyntiin, on mahdollista ja kannattavaa hankkia luottokortti, sillä Suomessa toimii useita luottokortintarjoajia, jotka myöntävät luottokortteja myös hakijoille, joilla ei ole säännöllisiä palkkatuloja. Tällöin vaatimuksena on monesti tietty määrä kerättyjä opintopisteitä, mutta poikkeuksiakin on, esimerkiksi Komplett Bank Mastercard -kortti.


Luottokortit tarjoavat luoton lisäksi opiskelijallekin hyödyllisiä lisäominaisuuksia

Monelle opiskelijalle luottokortin hankkiminen ei ehkä tunnu erityisen ajankohtaiselta, etenkin jos työelämään siirtyminen on vielä edessäpäin ja tulot ja menot ovat toistaiseksi varsin vaatimattomalla tasolla. Mutta vaikka kortin tarjoamalle luotolle ei itsessään olisikaan suurta tarvetta, luottokortti on siitä huolimatta hyödyllinen omistaa korttien mukana tavallisesti tulevien, maksuttomien etujen vuoksi. Näitä ovat mm. ostoturvavakuutus, korttiostojen koroton maksuaika sekä matkavakuutus.

Tarpeelliseksi luottokortin tekee myös se, että useimmat meistä tekevät tänä päivänä suuren osan ostoksistaan verkossa. Nettikaupoissa luottokortti on tavallista debit-korttia tai Visa Electronia yleisemmin hyväksytty maksuväline, etenkin mitä tulee ulkomaalaisiin nettikauppohin.

 

Mikä on paras luottokortti opiskelijalle?

Useimmille opiskelijoille tärkeä kriteeri luottokortin valinnassa on varmasti se, peritäänkö kortin käyttämisestä vuosimaksua vai ei. Yksi vuosimaksuton kortti, jolla on lisäksi tukku muitakin opiskelijalle edullisia ominaisuuksia, on Komplett Bankin tarjoama Mastercard-luottokortti. Sen opiskelijaa hyödyttävistä ominaisuuksista keskeisimpiä ovat 50 päivän koroton maksuaika kaikille luottokortilla tehdyille ostoksille, kortin mukana tuleva kattava vakuutuspaketti sekä se, että kortin saaminen ei edellytä tiettyä määrää opintopisteitä tai säännöllisiä palkkatuloja.

Komplett Bank Mastercard sopii myös opintojen alkuvaiheessa olevalle opiskelijalle

Toisin kuin useaa muuta luottokorttia, Komplett Bank Mastercard -korttia voivat hakea hyvin myös vasta opintojensa alkuvaiheessa olevat opiskelijat. Tämä johtuu siitä, että siinä missä moni muu taho edellyttää opiskelijan kerryttäneen itselleen jo vähintään 90 tai 125 opintopisteen saldon – toisin sanottuna 1–2 vuoden edestä opintoja – Komplett Bankilla tällaista minimivaatimusta opintopisteille ei ole.

Nuorelle opiskelijalle soveltuvaksi Komplett Bank Mastercardin tekee myös se, että vähimmäisikä kortin hakemiselle on vain 23 vuotta. Tämän ohella riittää, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa ja on esimerkiksi osa-aikatöissä – Komplett Bank Mastercardia voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Matkavakuutus opiskelijalle, joka haluaa nähdä maailmaa

Maailmankuvan avartaminen on olennainen osa opiskelijaelämää, ja mikäpä olisi parempi tapa kartuttaa uusia kokemuksia kuin reissu ulkomaille? Komplett Bank Mastercard on tässä suhteessa opiskelijalle erinomaisesti soveltuva luottokortti, sillä sen mukana tulee ilmaisena myös matka- ja peruutusvakuutus. Vakuutus kattaa esimerkiksi useammankin viikon mittaisen Interrail-reissun, sillä Komplett Bankin luottokortilla maksettu matka on vakuutettu enimmillään 60 päivän ajaksi. Vakuutus koskee kortin haltijan lisäksi maksimissaan myös kolmea tämän kanssa matkustavaa perheenjäsentä.

Palkitseva bonusohjelma

Opiskelijan mieleen on varmasti myös se, että kaikki yli 5 euron suuruiset Komplett Bank Mastercardilla tehdyt ostot kerryttävät kortin haltijalle bonusta. Mastercard-tunnuksin merkityissä verkkokaupoissa tehdyistä ostoksista bonusta kertyy 2 %, muista korttiostoksista 1 %.

Yhteenveto Komplett Bank Mastercardin tarjoamista eduista:

  • Luottoraja jopa 10 000 euroa (päätetään hakijakohtaisesti)
  • Ei vuosimaksua
  • 50 päivää korotonta maksuaikaa kaikille ostoksille
  • Mahdollisuus korkovapaaseen maksulykkäykseen
  • Kattava vakuutuspaketti luottokorttiostoksille: ostoturvakuutus, henkilöllisyysvarkausvakuutus, matka- ja peruutusvakuutus sekä vapaavalintaisena lisänä maksuturvavakuutus
  • Bonuksen kertyminen kaikista yli 5 € ostoksista
  • Maksuttomat käteisnostot
  • Maksuttomat tilisiirrot omalle tilille
  • Mahdollisuus valita kortin PIN-tunnusluku itse