Siirry suoraan sisältöön.

Luottokortti nopeasti

Luottokortti nopeasti Komplett Bankista

Tuliko vastaan äkillinen tarve saada luottokortti nopeasti, ilman turhauttavan hidasta hakuprosessia? Mielessä kenties matkan varaus pikaisesti tarjoushintaan, mutta huomasit, ettei maksamiseen normaalisti käyttämäsi Visa Electron kelpaakaan maksuvälineenä? Vai onko nykyisen luottokorttisi saldo nollissa, ja koska palkkapäivään on vielä aikaa, tarvitsisit nopeasti toisen luottokortin, ettei houkutteleva tarjous ehdi mennä sivu suun? Oli syy mikä tahansa, useilla eduilla varustettu ja jopa 10 000 euron luoton tarjoava Komplett Bank Mastercard on nopea ja järkevä ratkaisu akuuttiin luottokortin tarpeeseen.

Kuinka nopeasti voin saada luottokortin Komplett Bankista?

Komplett Bank Mastercardin hankkiminen onnistuu erittäin nopeasti, sillä kortti toimitetaan kotiisi noin 7–10 arkipäivän sisällä sopimuksen allekirjoittamisesta. Voit tehdä luottokorttihakemuksen kätevästi netissä vaikka saman tien; hakemiseen vaaditaan vain, että olet vähintään 23 vuotias eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Hakemuksen tultua hyväksytyksi voit myös allekirjoittaa luottokorttisopimuksen helposti ja nopeasti verkkopankkitunnuksilla. Allekirjoittamisen jälkeen kortti lähetetään väestörekisterin mukaiseen osoitteeseesi. Koska voit allekirjoituksen yhteydessä lisäksi valita korttisi PIN-tunnusluvun itse, et myöskään joudu odottelemaan erillistä tunnuslukukirjettä vaan luottokortti on käyttövalmis heti kun se kolahtaa postiluukusta kotiisi.

Vuosimaksuton luottokortti useilla eduilla

Nopean hakuprosessin ohella Komplett Bank Mastercard on fiksu valinta luottokortiksi useasta muustakin syystä. Ensinnäkään kortissa ei ole vuosimaksua, joten sen käyttö on maksutonta niin kauan kuin maksat nostamasi luoton takaisin ennen kuin korkoa ehtii kertyä. Korotonta maksuaikaa kortissa on jopa 50 päivää. Myös kaikki käteisnostot ja tilisiirrot omalle tilillesi ovat maksuttomia.

Korkovapaa maksulykkäys helpottaa suurten hankintojen tekemistä

Mielessä kenties huonekalujen uusiminen tai jokin muu tavallista isompi investointi, jonka maksaminen ei onnistu ihan käden käänteessä? Ei hätää, sillä käyttämällä maksamiseen Komplett Bank Mastercardin luottoa voit lykätä nostetun luoton takaisinmaksua helposti pidemmänkin ajan päähän tulevaisuuteen. Hyödyntämällä korttiin kuuluvaa korkovapaata maksulykkäys-ominaisuutta vältät suuret korkokulut eikä sinun myöskään tarvitse tehdä erillistä maksusopimusta ostoksen maksamista varten.

Maksulykkäys tarkoittaa käytännössä sitä, että valitsemastasi ostoksesta ei lykkäyksen aikana kerry lainkaan korkokuluja. Voit kiinteää kertakorvausta vastaan ottaa haluamallesi korttiostokselle 3, 6 tai 9 kuukauden korkovapaan maksulykkäyksen. Näin saat talouteesi joustavuutta, joka helpottaa ennen kaikkea suurten hankintojen tekemistä. 

Kattava vakuutuspaketti

Käyttämällä Komplett Bank Mastercard -korttia varmistat, että verkko-ostoksesi ovat aina turvattuja. Kortin mukana tulee nimittäin kattava vakuutuspaketti, joka sisältää ostoturvavakuutuksen, matka- ja peruutusvakuutuksen sekä vakuutuksen henkilöllisyysvarkauksien varalta. Vapaavalintaisena lisänä voit liittää korttiin näiden lisäksi vielä maksuurvavakuutuksen ja varmistaa, että pystyt hoitamaan kortin kuukausimaksut myös siinä tapauksessa, että tulosi pienenevät odottamattomasti sairastumisen tai työttömäksi jäämisen takia.

Matkavakuutus koko perheelle luottokortilla varatulle matkalle

Houkuttelevan lomatarjouksen varaamiseen kannattaa ehdottomasti käyttää Komplett Bankin luottokorttia, sillä kortilla varatulla matkalla on matka- ja peruutusvakuutus 60 vuorokauden ajaksi. Vakuutus koskee kortin haltijan lisäksi myös jopa kolmea tämän kanssa matkustavaa perheenjäsentä. 

Bonusta jokaisesta ostoksesta

Kerrytä bonusta jokaisesta ostoksestasi! Komplett Bankin Mastercardiin kuuluvan bonusohjelman ansiosta jokainen luottokortilla tekemäsi ostos kerryttää sinulle automaattisesti bonusta. Saat jokaisen ostoksesi summasta 1% takaisin bonuksena, sekä lisäksi Mastercard-tunnuksella varustetuista verkkokaupoista 2% tuplabonukset.

10 hyvää syytä valita Komplett Bank Mastercard:

  • Luottoraja jopa 10 000 euroa (päätetään hakijakohtaisesti)
  • Nopea hakuprosessi ja toimitus
  • Mahdollisuus valita luottokortin tunnusluku itse
  • Ei vuosimaksua
  • 50 päivää korotonta maksuaikaa kaikille ostoksille
  • Mahdollisuus korkovapaaseen maksulykkäykseen
  • Kattava vakuutuspaketti luottokorttiostoksille: ostoturvakuutus, henkilöllisyysvarkausvakuutus, matka- ja peruutusvakuutus sekä vapaavalintaisena lisänä maksuturvavakuutus
  • Bonusta kaikista yli 5 € ostoksista
  • Maksuttomat käteisnostot
  • Maksuttomat tilisiirrot omalle tilille