Siirry suoraan sisältöön.

Luottokortti netistä

Komplett Bank Mastercard on kokonaan netistä haettava luottokortti – sopimuksen allekirjoitusta myöten

Luottokortin hakeminen netistä on tätä päivää 

Luottokortti netistä täyttämällä vain muutaman kentän sisältävä lyhyt hakemus? Kyllä – elämme internet-aikaa, joten lienee sanomattakin selvää, että luottokortin hakuprosessi on nykyisin mahdollista hoitaa kokonaan netissä, ilman tarpeettomasti aikaa vievää tapaamista pankin tai muun luottolaitoksen konttorissa. Tämä tietenkin helpottaa korttia kiireesti tarvitsevan elämää huomattavasti, etenkin silloin kun myös korttihakemuksen käsittely ja kortin postitus tapahtuvat nopeasti. Nykyisin useimpien meistä onkin mahdollista saada luottokortti käyttöönsä parhassa tapauksessa tekemällä vain muutamia klikkauksia ja odottelemalla parin päivän ajan. 

Hae Komplett Bankin luottokortti netissä – allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksilla

Vaikka enemmän tai vähemmän kaikkia luottokortteja haetaan nykyisin netissä tehtävällä hakemuksella, korttien välillä on kuitenkin eroja hakuprosessin nopeudessa sekä siinä, kuinka prosessi etenee nettihakemuksen jättämisen jälkeen. Komplett Bank Mastercard on netistä haettava luottokortti, jonka hakuprosessi tapahtuu nopeasti ja helposti kokonaan netissä. Lyhyttä nettihakemusta seuraa nopea vastaus, jonka jälkeen myönteisen luottopäätöksen saanut hakija voi allekirjoittaa luottokorttisopimuksen kätevästi netissä verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käyttäen.

Voit jättää luottokorttihakemuksen vaikka saman tien täyttämällä tämänkin sivun oikeasta laidasta löytyvät pari henkilötietokenttää. Kortin hakemisen ainoat edellytykset ovat vähintään 23 vuoden ikä ja maksuhäiriömerkinnöistä puhtaat luottotiedot.

Käyttöön valmis kortti kotiin vain muutamassa päivässä

Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen luottokortti toimitetaan hakijan väestörekisterin mukaiseen osoitteeseen pikaisesti muutamassa päivän sisällä (tavallisesti noin 3–4 arkipäivää). Ja tämän jälkeen kortti onkin valmis käyttöön – Komplett Bankin Mastercardin hakija voi nimittäin joko luottokorttia hakiessaan tai kahden vuorokauden sisällä luottokorttisopimuksen allekirjoittamisesta valita tulevan korttinsa tunnusluvun itse.

Komplett Bank Mastercard – Vuosimaksuton luottokortti useilla eduilla

Komplett Bank Mastercard on luottokortti, jota käyttämällä nautit useista eduista ja saat bonusta jokaisesta tekemästäsi ostoksesta. Vuosimaksuttomaan luottokorttiin on mahdollista saada jopa 10 000 euron luottoraja. Yhteenveto kortin eduista:

  • Bonusta 1–2 % kaikista korttiostoksista
  • Ei vuosimaksua
  • Vapaavalintainen PIN-tunnusluku
  • Jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa luotolle
  • Mahdollisuus 3, 6 tai 9 kuukauden korkovapaaseen maksulykkäykseen
  • Maksuttomat käteisnostot
  • Hyödyllinen vakuutuspaketti ostosten turvaamiseksi

 

Netistä ostoksia tekevää suosiva bonusohjelma

Jokainen Komplett Bankin luottokortilla tehty osto kerryttää kortin haltijalle bonuspisteitä. Ainutlaatuinen bonusohjelma palkitsee erityisesti nettishoppailijat, sillä Mastercard-tunnuksella merkityissä verkkokaupoissa tehdyistä ostoista bonusta kertyy peräti 2 %. Kaikista muista ostoksista – niin muissa nettikaupoissa kuin kivijalkaliikkeissä tehdyistä – bonusta kertyy myös 1 %. Kertyneitä bonuspisteitä voi käyttää laskujen maksamiseen.

Maksuton käyttö ennen koron kertymistä

Komplett Bank Mastercardin peruskäyttö on täysin maksutonta, sillä kortissa ei ole vuosimaksua ja se tarjoaa nostetulle luotolle jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa. Myös kaikki kortilla tehdyt käteisnostot ja tilisiirrot omalle tilille ovat vapaita käsittelymaksuista.

Voit halutessasi kuitenkin myös olla maksamatta korttiostoista kertynyttä kuukausilaskua kokonaan.

Korkovapaa maksulykkäys isoille hankinnoille

Korkeimmillaan jopa 10 000 euroon asti luottoa tarjoava Komplett Bank Mastercard sopii mainiosti myös suurten hankintojen tekemiseen korkovapaan maksulykkäysominaisuutensa ansiosta. Jos 50 päivän koroton maksuaika on liian kireä luoton takaisinmaksuun, kortin käyttäjä voi erillistä kertakorvausta vastaan nimittäin ottaa haluamalleen ostokselle joko 3, 6 tai 9 kuukautta korotonta maksulykkäystä. Maksulykkäys on tehtävä saman kuukauden aikana, jolloin osto tapahtui. Maksulykkäyksen aikana ostosummalle ei toisin sanottuna siis kerry lainkaan korkoa. Näin voit ostaa luottokortilla netistä kätevästi isompiakin asioita ilman tarvetta erillisen maksusopimuksen laatimiseen.

Ostosten turvallisuuden varmistava vakuutuspaketti

Komplett Bank Mastercardiin sisältyy joukko erittäin hyödyllisiä vakuutuksia. Ostoturvavakuutus kattaa kortilla tehdyn ostoksen äkillisestä ja odottomattomasta vahingoittumisesta aiheutuneita kuluja 2 500 euroon asti, kun taas korttiin kuuluva matka- ja peruutusvakuutus kattaa sinun ja perheesi matkan jopa 60 päivän ajalta mikäli matka on maksettu Komplett Bankin luottokortilla. Lisäksi kortissa on henkilöllisyysvarkausvakuutus sekä vapaavalintaisena lisänä myös maksuturvavakuutuksen tulojen äkillisen pienenemisen varalta.