Siirry suoraan sisältöön.

Luottokortti heti - Hae ja allekirjoita sopimus verkossa

Kun luottokortti on saatava heti, kannattaa valita nopeasti netissä haettava Komplett Bank Mastercard

Monelle meistä lienee joskus tullut äkillisesti vastaan tilanne, jossa olisi saatava uusi luottokortti heti käyttöön. Esimerkiksi rajoitetun ajan kestävät tarjouskampanjat tulevat usein vastaan täysin puskan takaa; tällöin on tietenkin äärimmäisen turhauttavaa, jos todella hyvä diili uhkaa mennä sivu suun pelkästään siksi, että tilillä ei heti sillä hetkellä satu olemaan riittävästi rahaa taikka olemassa olevan luottokortin tilillä riittävästi käytettävissä olevaa luottoa.

Kun tarve uudelle luottokortille on akuutti, aikaa hitaalle hakuprosessille ja kortin toimituksen odottelulle ei ole. Silloin luottokortin hakijan kannattaa kortintarjoajan valinnassa kiinnittää huomiota ennen kaikkea siihen, kuinka kortin hakuprosessi tapahtuu sekä miten nopeasti kortin saa sopimuksen tekemisen jälkeen käyttöönsä.

Hae Komplett Bank Mastercardia nopeasti netissä

Komplett Bank Mastercard on fiksu valinta luottokorttia heti tarvitsevalle, sillä sekä sen hakeminen että luottokorttisopimuksen allekirjoittaminen hoituvat alta aikayksikön netissä. Luottokorttihakemuksen voi jättää sivuillamme milloin vain, kelloon katsomatta, tältäkin sivulta löytyvää lomaketta käyttäen. Ainoat vaatimukset Komplett Bankin luottokortin hakemiselle ovat, että olet vähintään 23 vuotta vanha eikä sinulla ole kontollasi maksuhäiriömerkintöjä.

Nopea toimitus kotiin ja heti käyttövalmis luottokortti

Mikäli hakemuksesi hyväksytään, saat luottokorttisopimuksen allekirjoitettavaksesi sähköpostitse. Sopimuksen allekirjoitus hoituu kätevästi muutamalla klikkauksella verkkopankkitunnuksia käyttäen. Allekirjoituksen jälkeen kortti toimitetaan väestörekisterin mukaiseen osoitteeseesi pikaisesti, noin 3–4 arkipäivän kuluessa.

Voit ottaa luottokortin heti käyttöön sen saavuttua kotiisi. Komplett Bank Mastercardiin kuuluu nimittäin mahdollisuus valita kortin PIN-tunnusluku itse luottokorttisopimuksen allekirjoituksen yhteydessä. Toimimalla näin et siis joudu itse kortin saapumisen jälkeen odottelemaan vielä erillistä tunnuslukukirjettä. Kätevää ja fiksua!

Komplett Bank Mastercard – Kortti useilla eduilla 

Komplett Bank Mastercard on paitsi nopeasti haettava myös useilla erinomaisilla eduilla varustettu luottokortti. Korttiin kuuluu mm. kattava vakuutuspaketti sekä ainutlaatuinen bonusohjelma, jonka ansiosta säästät rahaa kerryttämällä bonuksia jokaisesta yli 5 € suuruisesta ostoksesta. Korttiin on mahdollista saada jopa 10 000 euron luottoraja.

Ei vuosimaksua ja jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa

Komplett Bank Mastercardissa ei ole vuosimaksua, joten maksamalla nostetun luoton takaisin ennen korkojen kertymistä sitä on mahdollista käyttää kokonaan ilman käyttökuluja. Korotonta maksuaikaa kortilla tehdyille ostoksille on mukavan runsaasti, jopa 50 päivää. Myös käteisnostot sekä tilisiirtojen tekeminen luottokortilta omalle tilille tapahtuvat kokonaan ilman lisämaksuja.

Korkovapaa maksulykkäys isoille ostoksille

Korttiin kuuluu myös kätevä ominaisuus isompien hankintojen tekemistä varten. Voit nimittäin halutessasi ottaa erillistä kertamaksua vastaan jopa 9 kuukautta korkovapaata maksulykkäystä haluamallesi ostokselle. Näin voit tehdä luottokortilla joustavasti myös suurempia ostoksia ilman erillisen maksusopimuksen tekemistä.

Kattava vakuutuspaketti turvaa korttiostokset

Komplett Bank Mastercardilla varmistat verkko-ostojesi olevan aina turvattuja, sillä sen mukana tuleva vakuutuspaketti sisältää ostoturvakuutuksen, henkilöllisyysvarkausvakuutuksen sekä matka- ja peruutusvakuutuksen. Vakuutukset koskevat kaikkia luottokortilla tehtyjä ostoksia.

Vapaavalintaisena lisänä korttiin voi halutessaan ottaa myös maksuturvavakuutuksen, jonka avulla varmistat luoton kuukausierien maksamisen onnistuvan myös siinä tapauksessa, että tulosi pienenevät odottamattomasti työttömyyden tai sairastumisen takia.

Bonusta jokaisesta ostoksesta

Jokainen Komplett Bankin Mastercard -kortilla tehty ostos kerryttää sinulle bonuksia, joita voit hyödyntää laskujen maksamisessa. Mastercard-tunnuksella merkityissä verkkokaupoissa

bonusta kertyy 2 % sekä kaikista muista ostoksista 1 %.

Yhteenveto Komplett Bank Mastercardin tarjoamista eduista

 • Nopea hakuprosessi ja toimituksen jälkeen heti käyttövalmis luottokortti
 • Mahdollisuus valita kortin tunnusluku itse
 • Ei vuosimaksua
 • 50 päivää korotonta maksuaikaa kaikille ostoksille
 • Maksuttomat käteisnostot ja tilisiirrot omalle tilille
 • Mahdollisuus korkovapaaseen maksulykkäykseen
 • Bonusta kaikista yli 5 € ostoksista
 • Ostoturvakuutus
 • Henkilöllisyysvarkausvakuutus
 • Matka- ja peruutusvakuutus
 • Mahdollisuus maksuturvavakuutukseen