Siirry suoraan sisältöön.

Teimme verkko-ostoksista Komplett Bank Mastercard-kortilla helppoa!

Uusimmalla Komplett Bank mobiilisovelluksen versiolla vahvistat verkko-ostoksesi helposti sormenjälki- tai kasvojentunnistuksella.

Mitkä ovat keskeiset muutokset maksaessa

Tärkeimpänä muutoksena on vaatimus asiakkaan vahvasta tunnistautumisesta sähköisissä maksutapahtumissa, kuten internetmaksamisessa ja maksutilin online-käytössä (SCA).

Tätä uutta maksupalveludirektiiviä kutsutaan nimellä Toinen maksupalveludirektiivi – Payment Services Directive, PSD2. Direktiivin tavoitteena on saattaa erilaiset maksupalvelut entistä laajemmin sääntelyn piiriin sekä samalla saattaa maksupalvelujen sääntely vastaamaan markkinoilla tapahtunutta kehitystä. Toisin sanoen, verkko-ostoksista tehtiin tehokkaampaa, käyttäjäystävällisempää ja ennen kaikkea turvallisempaa. 

 

Miten maksan verkko-ostokset jatkossa?

Uusimmalla Komplett Bank -mobiilisovelluksen versiolla vahvistat kaikki verkko-ostoksesi helposti sormenjälki- tai kasvojentunnistuksella. Sovellus toimii kaikilla älylaitteilla ja ohjelmistoilla, jotka tukevat biometrista todennusta.

Etkö ole vielä ladannut Komplett Bank -sovellusta?

Komplett Bankin sovellus on ladattavissa App Storesta ja Google Play -kaupasta. 

 

Tuleeko minun tehdä muuta?

Mikäli olet ladannut Komplett Bankin mobiilisovelluksen ja aktivoinut sormenjälki- ja kasvojentunnistuksen, olet valmis verkko-ostoksille.

Mikäli Komplett Bank sovellus on asennettu useille laitteille, voit määrittää mobiilisovelluksesta sen laitteen, jota tulet käyttämään verkko-ostosten todennukseen. Hallinta tapahtuu siirtymällä sovelluksen kohtaan ”luottokortti” ja tämän jälkeen ”hallitse laitteita” -osioon.