Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Uusi laina

Komplett Bankin Joustoluotto on uudenlainen laina joka sopii moniin eri elämäntilanteisiin

Uusi laina, joka joustaa myös takaisin maksettaessa

Komplett Bankin Joustoluotto on uudenlainen käyttölaina, joka tarjoaa edulliset lainaehdot, joustavat kuukausimaksut ja erittäin kilpailukykyiset korot.

Se mukautuu kaikenlaisiin elämäntilanteisiin myös lainaa takaisin maksettaessa. Sen joustavat maksuehdot mahdollistavat elämästä nauttimisen myös silloin, kun kukkaron nyörejä on pakko vetää kireämmälle. Tai silloin, kun haluaa nauttia elämästään ja suunnata kuukausibudjettinsa johonkin kivempaan kuin lainojen lyhentämiseen. Syntymäpäiväjuhlat, joululahjahankinnat tai rankan työrupeaman jälkeinen hemmotteluviikonloppu ovat sellaisia tilanteita, joihin haluaa joskus panostaa isommin, ja nyt sekin on mahdollista!

Komplett Bankin Joustoluotto – uusi laina, jonka korko ei koskaan nouse pilviin

Komplett Bankin korko on aina edullinen, 4,9 % - 19,9 %. Lopullinen korko päätetään tapauskohtaisesti taloudellisen tilanteesi ja riskianalyysin perusteella. Edullinen korkotaso takaa, etteivät kuukausimaksusi koskaan muodostu liian raskaiksi. Yhdessä lyhennysvapauden kanssa tämä tarkoittaa jopa markkinoiden pienimpiä kuukausieriä.

Uusi laina, jota lyhennät haluamasi tahtiin

Komplett Bankin Joustoluotto on uusi laina, joka tarjoaa enemmän joustoa lainan takaisinmaksuun kuin yksikään toinen laina markkinoilla. Sen käänteentekevä ominaisuus on nimenomaan asiakkaan valitsema lainan takaisinmaksuaika, joten voit itse vapaasti päättää, milloin maksat lainan takaisin. Et joudu pulaan liian suurten lyhennysten kanssa ja voit hoitaa lainaa oman tilanteesi mukaan.

Tiukat ja jäyhät ennalta määrätyt laina-ajat voivat vihdoin olla historiaa. Päätät itse siitä, kuinka nopealla tahdilla haluat päästä eroon lainastasi. Joskus elämässä on taloudellisesti helpompia kausia ja lainaa voi lyhentää nopeammin, kun taas joskus elämä on tiukemmilla kantimilla ja maksujen suhteen voi haluta hieman ylimääräistä joustoa. Joustoluotto on nimensä veroinen ja sen valitessasi voit päättää pitkälti itse, miten lainaasi lyhennät.

Laina, jonka voi nostaa yhä uudelleen

Joustoluotto tarjoaa mahdollisuuden myös nostaa lainaa yhä uudelleen. Voit sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa nostaa ja maksaa lainaa haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi nostaa jo takaisin maksetun osan lainasta uudelleen. Tällä tavalla sinulla on aina rahaa käytössäsi ilman tarvetta ottaa uusi laina eteen tulevien kulujen kattamiseksi. Korkoja maksat vain nostetusta osasta lainaa, ja lyhennystahdin voit suunnitella itse. Maksat kätevästi vaikkapa viivästyneen remontin lisäkustannuksia, eikä sinun tarvitse täyttää täysin uutta lainahakemusta ja odotella lainapäätöstä.

Helppoa ja joustavaa!

Kuka voi hakea Komplett Bankin Joustoluottoa

Komplett Bankin Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet, vähintään 36 kuukautta Suomen väestörekisterissä olleet henkilöt joilla on säännölliset tulot ja joiden luottotiedot ovat kunnossa. Hakijalla tulee olla voimassa oleva puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan netissä, tältäkin sivulta löytyvällä hakemuksella. Hakeminen kestää vain hetken, ja saat vastauksen lainapäätöksestä saman tien. Laina on nostettavissa parhaassa tapauksessa jopa saman päivän aikana eli heti kun tulo- ja verotiedot on tarkistettu ja olet hyväksynyt allekirjoittanut lainasopimuksen.

Kenelle Komplett Bankin uusi laina sopii?

Lainan saaminen edellyttää säännöllisiä tuloja, riittävää ikää ja sitä, että lainaajan luottotiedot ovat kunnossa. Lainan saa kuitenkin ilman vakuuksia tai takaajia, joten sitä voi saada, vaikkei olisi omaisuutta jota pantata lainan vakuudeksi tai sellaisia ystäviä ja läheisiä jotka haluavat tulla takaamaan lainan.

Laina sopii akuuttiin rahantarpeeseen ja sen hakeminen on pankkilainaa vaivattomampaa ja nopeampaa. Joustavan lainan etuja ovat lainan saamisen nopeus, joustava takaisinmaksuaika, pankkilainaa vähäisemmät vaatimukset lainanhakijalle sekä suuremmat lainasummat kuin esimerkiksi pikavipeissä. Joustolaina mahdollistaa myös sen, että suuria hankintoja voi maksaa takaisin