Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Rahoituslaskuri

Rahoituslaskurilla suunnitelmat kuntoon tulevien projektien varalle

Rahoituslaskuri

Komplett Bankin rahoituslaskuri on erittäin kätevä työkalu kun tarvitset rahoitusta suurempaa hankintaa varten ja haluat toteuttaa sen hyvin ja huolellisesti. Elämässä tulee silloin tällöin tilanteita, jolloin rahoituksen hakeminen on tarpeen, ja se kuuluu tavallisena osana tämän päivän arkea useille. Kaikki eivät ole valmiita säästämään kuukausia tai vuosikausia, jotta voivat toteuttaa unelmiaan, tai tehdä hankintoja. Toisinaan taas tulee tilanteita, jolloin tarvitaan pikaisesti lisärahoitusta.

Komplett Bankin Joustoluotto on sopiva rahoitusratkaisu esimerkiksi silloin kun haluat ostaa uuden auton rahoituksella, lähteä unelmalomalle, pesukone menee yhtäkkiä rikki tai keittiö tarvitsee remonttia. Rahoituslaskurilla voit tarkistaa tarvitsemasi rahoituksen suuntaa antavan kuukausierän helposti ja nopeasti. Lopulliset laskelmat korkoineen kirjataan henkilökohtaiseen lainatarjoukseesi, jonka saat sähköisenä luettavaksesi ja allekirjoitettavaksesi. Ja mikä parasta - Komplett Bankin Joustoluottoa sinun ei tarvitse edes lyhentää joka kuukausi!

Rahoituslaskuri toimii liu'uttamalla vasemmanpuoleista valitsinta tarvitsemasi rahoitussumman kohdalle. Oikeanpuoleisessa ikkunassa näkyy lainan kuukausierä, johon on laskettu mukaan lainan keskimääräinen nimelliskorko eli 12,6 %. Lainan lopullinen nimelliskorko lasketaan lainatarjoukseen mukaan tapauskohtaisesti ja se sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %. Rahoituslaskurin seuraavalta sivulta voit jatkaa helposti lainahakemukseen, jonka lähettämällä saat nopeasti oman lainatarjouksen.

Joustava rahoitus kaikkiin tilanteisiin

Komplett Bankin Joustoluotto on nimensä mukaisesti jokaiseen tilanteeseen sopiva rahoitus joustavin ehdoin. Yllättävissäkin tilanteissa rahoitusta saa haettua nopeasti ja selkein ehdoin, jolloin ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa monimutkaisten lainaehtojen tutkimiseen ja vertailuun. Myös takaisinmaksaminen on yhtä joustavaa ja helppoa kuin rahoituksen hakeminen.

Hakijalle myönnetään lainalimiitti, jonka puitteissa voi nostaa ja maksaa lainaa haluamaan tavalla. Rahoitusta ei esimerkiksi ole pakko maksaa takaisin joka kuukausi, vaan kuukausittaisten lyhennysten määrä on vapaasti päätettävissä. Kuukausittain täytyy maksaa ainoastaan korot ja kulut. Yllättävienkään tilanteiden vuoksi ei siis tarvitse turhia hermoilla, kun tietää, että haettu rahoitus joustaa elämäntilainteiden mukana tarvittaessa.

Paljonko rahoitusta voi hakea rahoituslaskurilla?

Rahoituslaskurilla voi laskea kuukausierän keskimääräisellä nimelliskorolla 1 000 - 50 000 euron rahoitukselle ja tehdä rahoitushakemuksen saman tien. Voit tutustua ehtoihin, täyttää lainahakemuksen tai laskea suuntaa antavat kuukausierät mihin vuorokauden aikaan tahansa. Juuri silloin, kuin se sinulle parhaiten sopii. Komplett Bank myöntää lainaehdot täyttävälle lainanhakijalle Joustoluoton, jonka määrää voi tarvittaessa korottaa lainatarpeen ja myönnetyn jouston mukaan. Komplett Bankin laina on lyhennysvapaata eli voit lyhentää lainaa sinulle sopivassa aikataulussa jonka määrittelet itse. Joustoluotto joustaa siis elämäntilanteesi mukaan, niin vasta- kuin myötämäessäkin. Ja kun haluat pitää lyhennysvapaan kuukauden, sitä ei tarvitse erikseen hakea tai ilmoittaa siitä pankille.

Kuka voi hakea Komplett Bankin Joustoluottoa?

Komplett Bankin Joustoluottoa voi hakea, jos on täyttänyt 23 vuotta, asunut Suomessa vähintään 36 kuukautta ja sinulla on säännölliset tulot. Sinulla ei siis tarvitse olla huippuansioita hakeaksesi Komplett Bankin edullista ja joustavaa lainaa. Tarkistamme lainahakemusta käsitellessämme myös hakijan luottotiedot. Hakemista varten tarvitaan lisäksi toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jotta voimme olla sinuun yhteydessä lainan tiimoilta. Tulemme lähettämään lainatarjouksen sähköisesti ja saat siitä tiedon näppärästi sähköpostiisi. Luethan lainatarjouksen huolellisesti ennen sen sähköistä allekirjoittamista. Lainatarjous ja siinä olevat ehdot ovat aina jokaiselle hakijalle henkilökohtaiset. Allekirjoitettuasi lainatarjouksen voit myöhemmin hallinnoida laina-asioitasi kätevästi verkkosivujemme Omat lainat -osiossa.

Älä enää aikaile, vaan tutustu Komplett Bankin joustavaan lainaan, sekä kätevään lainalaskuriin! Unelmointi on jo alkanut, ja tänään on oikein oiva päivä laittaa unelmat toteen.