Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Pikavippien yhdistäminen kannattaa

Yhdistä pikavippisi yhdeksi lainaksi ja säästä rahaa

Pikavippien yhdistäminen kannattaa

Useiden pikavippien yhdistäminen yhdeksi, edullisemmaksi lainaksi on useissa tapauksissa erittäin kannattavaa. Edullisempi korko, yhdet kulut useiden sijaan ja yksi ainoa eräpäivä muistettavaksi ovat tavallisimmat edut. Lainantarjoajasta riippuen voit saavuttaa myös muita hyötyjä, kun yhdistät pikavippisi. Esimerkiksi Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa totuttua joustavammat maksuehdot. Lue lisää ja mieti, kannattaisiko sinunkin yhdistää pikavippisi yhdeksi, edulliseksi Joustoluotoksi

Mitä pikavippien yhdistäminen tarkoittaa?

Pikavippien yhdistäminen tarkoittaa käytännössä, että otat yhden, isomman lainan, jolla maksat pienet lainasi pois. Näin sinulle jää vain yksi laina hoidettavaksi usean pienen sijaan. Tällaisella järjestelyllä on monia etuja. Päällimmäisenä hyötynä on suora säästö. Kun maksat useiden lainakulujen sijaan vain yksiä, säästät selvää rahaa. Voit säästää myös koroissa. Pikavippien korot ovat usein erittäin korkeita, joten pikkulainoille tulee ajan myötä paljon hintaa. Isomman käyttöluoton voit saada edullisemmin. Esimerkiksi Komplett Bankin Joustoluoton nimelliskorko on aina välillä 4,9 % - 19,9 %, mikä on erittäin kilpailukykyinen korkotaso, kun vertaat sitä pikavippien korkoihin.

Rahan lisäksi säästät aikaa ja hermoja. Yhden lainan hoitaminen on huomattavasti vähemmän työlästä kuin usean, mahdollisesti eri lainantarjoajilta otetun pikavipin luotsaaminen. Pikavippien yhdistäminen tarkoittaa, että sinulla on useiden eräpäivien sijaan muistettavana vain yksi.

Pikavippien yhdistäminen edulliseksi ja joustavaksi Joustoluotoksi

Komplett Bankin Joustoluotto on erittäin fiksu ja edullinen laina, jonka avulla pikavippien yhdistäminen onnistuu joustavasti. Se tarjoaa edullisen koron, ainutlaatuisen joustavat maksuehdot ja helpon ja nopean hakuprosessin.

Kun haet Joustoluottoa, saat käyttöösi lainalimiitin, johon asti voit luottoa nostaa. Voit limiitin rajoissa nostaa ja maksaa luottoa täysin oman mielesi mukaan. Voit nostaa koko limiitin tai vain osan siitä ja jättää loput reserviksi tulevan tarpeen varalle. Korkoa maksat tietenkin vain sille summalle, jonka olet nostanut.

Joustoluoton maksuehtojen joustavuus erottaa sen muista tarjolla olevista käyttöluotoista. Joustolutossa voit itse päättää milloin ja missä tahdissa maksat itse lainan takaisin, kiinteää laina-aikaa ei ole, vaan se riippuu lyhennystahdistasi. Tämä jousto lainan maksussa mahdollistaa todella pienet kuukausimaksut tarpeen tullen. Sillä tavoin et joudu pulaan joustamattomien lyhennysten kanssa, jos taloutesi on hetkellisesti turbulenssissa. Joustoluotto mukautuu kaikkiin elämäntilanteisiin ainutlaatuisella tavalla.

Joustoluotto on myös ns. jatkuva laina, eli voit käyttää sitä yhä uudelleen. Kun olet maksanut lainan osittain tai kokonaan takaisin, voit nostaa sitä uudelleen niin paljon kuin limiitissäsi on varaa. Sinun ei tarvitse tehdä sitä varten edes erillistä lainahakemusta. Saat tällä tavalla aina kätevästi ja nopeasti rahaa käyttöösi, kun sitä tarvitset. Ainoat ehdot ovat, että hoidat kuukausittaiset kulut ja korot ja pysyt liimiittisi puitteissa.

Näin haet Joustoluottoa ja yhdistät pikavippisi

Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit hakea luottoa netissä mihin vuorokauden aikaan tahansa ja missä ikinä oletkin. Hakeminen onnistuu vaikka puhelimellasi, kunhan käytössäsi on nettiyhteys. Täytä nettihakemus ja paina “lähetä hakemus”. Saat nopeasti vastauksen, jossa kerromme sinulle myönnetyn limiitin, koron ja muut ehdot. Voit lähettää sinulta mahdollisesti pyydetyt asiakirjat meille sähköpostilla tai ladata suoraan sivuillamme. Laina on nostettavissa heti, kun ko. dokumentit on tarkastettu ja olet allekirjoittanut lopullisen lainasopimuksen, parhaimmillaan jo samana päivänä ja voit maksaa pikavipeistä kertyneet laskusi kerralla pois.

Voit hakea Joustoluottoa, jos olet vähintään 23-vuotias, saat säännöllisiä vuosituloja, olet asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja luottotietosi ovat kunnossa.