Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Paras lainatarjous

Lainaa ottaessa kannattaa aina tehdä vertailua, jotta löydät parhaan lainatarjouksen

Paras lainatarjous – ota nämä huomioon

Mistä löytyy paras lainatarjous juuri sinulle? Lainan hakijalle on tarjolla hurja määrä erilaisia lainoja ja luottoja, joiden ehdot voivat vaihdella suurestikin lainatyypistä, lainantarjoajasta ja haettavasta summasta riippuen. Kuinka sitten löydät parhaan lainatarjouksen? Lainanantajia verratessa kannattaa pitää mielessä, mitkä on juuri sinulle olennaista. Onko se halpa korko, nopea hakuprosessi tai ehkä joustavat maksuehdot? Paras lainatarjous on se, joka parhaiten vastaa juuri sinun tarpeisiisi. Lue, kuinka Komplett Bankin Joustoluotto sopisi sinun lainantarpeeseesi.

Onko halvin lainatarjous aina paras?

Nopeasti ajateltuna paras lainatarjous on luonnollisesti se halvin. Edullisin korko onkin ehkä se kaikkein keskeisin lainan valintaan vaikuttava tekijä. Esimerkiksi Komplett Bankin joustoluoton nimelliskorko on aina edullinen 4,9 % - 19,9 %. Lainatarjouksen sopivuuteen vaikuttaa kuitenkin muutama muukin tekijä. Lainanhoitokulut muodostavat osan kuukausittain maksettavasta summasta, joten ne kannattaa myös ottaa huomioon. Jos haluat vain edullisimman lainan, sinun kannattaa vertailla eri lainantarjoajien korkoja ja kuluja ja valita sen perusteella. Joskus kuitenkin kannattaa huomioida myös muita seikkoja lainaa valitessa.

Koron ja kulujen lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota esimerkiksi lainan maksuehtoihin. Mikä on maksimi-laina-aika, eli kuinka nopeasti laina pitää maksaa takaisin? Kuinka suuret kuukausilyhennykset lainassa on? Selviätkö kuukausittaisista maksuista myös, jos jotain yllättävää tapahtuu? Entä joustaako laina, jos haluat nostaa takaisin maksamaasi lainaa uudelleen? Paras lainatarjous voi olla myös se, joka mukautuu parhaiten omaan tilanteeseesi.

Paras lainatarjous sinulle, joka arvostat joustavia maksuehtoja

Paras lainatarjous voi muodostua myös muista tekijöistä kuin edullisesta korosta. Lainan hakemisen helppous ja nopeus, joustavat maksuehdot ja mahdollisuus hyödyntää lainasopimustasi yhä uudelleen ovat esimerkkejä eduista, joita Komplett bankin Joustoluotto tarjoaa.

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa edullisen koron lisäksi maksuehdot, joiden joustavuus hakee vertaansa. Joustoluotto on ns. lyhennysvapaa laina, eli sitä ei ole pakko lyhentää joka kuukausi. Voit itse vapaasti päättää, kuinka suuria lyhennyksiä maksat milloinkin, ja siten lopulta, milloin ja missä aikataulussa maksat lainan takaisin. Joustoluotolla ei ole maksimi-laina-aikaa, joten sen voi maksaa myös kerralla pois, ilman lisäkuluja.

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa myös pidemmän aikavälin hyötyjä. Se on ns. jatkuva laina, jonka voit nostaa uudelleen maksettuasi sen takaisin. Jos olet nostanut esimerkiksi lainaa 2000 euroa ja maksanut siitä 1000 euroa takaisin, voit tarpeen tullen nostaa tuon 1000 euroa (tai niin paljon kuin limiitissäsi on varaa) uudelleen. Voit sinulle myönnetyn luottolimiitin puitteissa nostaa ja maksaa luottoa niin monta kertaa kuin haluat. Sinulla on siis mahdollisuus pitää aina sopiva summa reservissä sen varalta, että uusi rahantarve yllättää. Korkoa maksat tietenkin vain nostamallesi summalle.

Näin haet Komplett Bankin Joustoluottoa netissä

Komplett Bankin Joustoluoton hakeminen on helppoa. Hae paras lainatarjous nopeasti sivun oikeasta reunasta löytyvällä hakemuksella. Tarvitset hakemiseen puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Täytä lomakkeeseen toivomasi lainasumma sekä henkilötietosi ja lähetä hakemus. Tunnistauduttuasi verkkopankkitunnuksillasi saat nopeasti vastauksen sähköpostiisi. Vastauksesta ilmenevät sinulle tarjottavat lainaehdot: luottolimiitti, nimellis- ja todellinen vuosikorko sekä lainan muut kulut. Sinulta voidaan pyytää myös joitakin asiakirjoja, esimerkiksi palkka- ja verotodistusta, jotka voit toimittaa meille sähköpostilla. Kun kyseiset dokumentit on tarkastettu, voit nostaa luottosi, parhaassa tapauksessa jo saman päivän aikana. Hae paras lainatarjous nopeasti netistä!