Siirry suoraan sisältöön.

Pankkilaina

Perinteiselle pankkilainalle uusi, joustavampi vaihtoehto Komplett Bankilta

Päivitetty versio perinteisestä pankkilainasta - Komplett Bankin Joustoluotto

Harkitsetko pankkilainan ottamista lähitulevaisuudessa? Suosittelemme lukemaan tämän artikkelin ennen lopullista päätöksentekoa. Komplett Bankin Joustoluotto on täysin uuden tyyppinen laina, joka tarjoaa edullisen koron ja markkinoiden joustavimmat takaisinmaksuehdot lainalle. Siinä missä tavallinen pankkilaina on sidottu kiinteisiin kuukausieriin ja/tai tiettyyn ennalta sovittuun laina-aikaan, Komplett Bankin Joustoluotto toimii enemmän sinun ehdoillasi, mukautuu joustavammin erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarjoaa joustoa silloin, kun taloudellinen tilanteesi sitä vaatii.

Joustoluotto mukautuu joustavasti erilaisiin elämäntilanteisiin, sinä päätät milloin lainaasi lyhennät. Komplett Bankin Joustoluotto on yksityislaina, mikä tarkoittaa sitä, että sitä varten et tarvitse vakuuksia tai henkilötakaajia, joten käsittelyajat ovat nopeat ja saat rahat tilillesi nopeimmillaan jopa samana päivänä, kun lähettämäsi dokumentit on tarkistettu ja olet allekirjoittanut lainasopimuksen.

Pankkilaina jossa sinä päätät lyhennystahdin

Komplett Bankin Joustoluotto on 1000 - 50 000 euron vakuudeton käyttölaina, jossa lyhennyksestä päätät sinä. Voit itse päättää vapaasti milloin maksat lainan takaisin ja mikä on sinulle sopiva lainan lyhennysaika. Komplett Bankin Joustoluoton kuukausierät ovat markkinoiden pienimmät, ja korko on aina vain 4,9 - 19,9%.

Kun pankkilaina on maksettu, sinun pitää hakea uutta lainaa, jos rahantarve yllättää uudemman kerran. Komplett Bankin Joustoluotto toimii hieman toisella tavalla ja joustavammin. Voit milloin tahansa nostaa takaisin maksetun osuuden lainasta uudelleen sitä takaisin maksettuasi ensin. Näin sinulla on rahaa käytössäsi joustavasti aina, kun sitä tarvitset.

Helpompi hakea kuin pankkilaina

Pankkilainan hakeminen voi olla aikaa vievää ja joskus hankalaa. Kivijalkapankkien konttoreiden aukioloajat ovat rajoitetut ja monesti ajanvarauksen takana. Jonot, vakuudet ja monet muut seikat aiheuttavat päänvaivaa ja vievät aikaa jonka voisit käyttää johonkin muuhun.

Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan netissä, vakuuksia ei tarvita ja hakemiseen menee vain pieni hetki. Moni miettii, onko lainan hakeminen muualta kuin pankista turvallista. Kyllä on. Kun täytät lainahakemuksen verkkosivuillamme, tietosi kirjautuvat salatun yhteyden kautta vain meidän tietoomme ja vain omalla suostumuksellasi muille. Henkilökohtaiset tietosi ovat siis turvassa.

Voit täyttää hakemasi lainan määrän ja henkilötietosi oheiseen hakemukseen ja voit lähettää sen meille yhdellä klikkauksella. Mikä parasta, voit täyttää lainahakemuksen juuri silloin kuin se sinulle sopii, vaikka keskellä yötä tai viikonloppuna. Ehkäpä lainapäätös iskee juuri silloin, kun olet löytänyt elämäsi auton tai veneen tai kannattavat alennusmyynnit ovat juuri alkaneet. Hakemuksen lähettämiseen tarvitset vain toimivan internet-yhteyden ja pienen hetken tietojesi täyttämiseen. Saat vastauksen nopeasti, jossa kerrotaan sinulle tarjotun lainan ehdot ja pyydetään mahdollisia lisätietoja, kuten vero- ja palkkatodistusta. Dokumentit voit lähettää meille lataamalla ne nettisivuillamme tai vaihtoestoisesti sähköpostilla.

Kun olemme tarkistaneet asiakirjat, laina on valmis allekirjoitettavaksi jonka jälkeen maksamme lainan ja se on käytettävissäsi välittömästi.

Parhaimmillaan voit nostaa lainan jo samana päivänä. Lainatarjouksen allekirjoittaminen tapahtuu näppärästi ja nopeasti sähköisessä muodossa.

Kuka voi hakea Komplett Bankin Joustoluottoa?

Komplett Bankin Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt, jotka ovat olleet kirjoilla Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja joilla on säännölliset tulot.

Yleensä pankkien lainaehdot ovat tiukemmat ja usein lainaa saadaksesi sinulla tulee olla verrattain suuret vuositulot. Tämän ansiosta joustoluottomme palvelee laajempaa asiakaskuntaa – joustavaa, totta tosiaan!

Tarkistamme ja edellytämme, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Joustoluoton hakemiseen tarvitaan lisäksi voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Nämä siksi, että voimme lähettää sinulle nopeasti tiedon lainatarjouksestasi