Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Paljonko saan lainaa?

Lainan saamiselle on muutamia edellytyksiä ja ehtoja - keräsimme yhteen olennaisimmat

Paljonko saan lainaa?

Kun elämässä tulee eteen tilanteita, joissa tarvitaan lainaa esimerkiksi remontoimiseen, lomamatkaan tai auton korjaamiseen, on yksi tärkeimmistä kysymyksistä tietenkin - kuinka paljon lainaa on mahdollista saada.
Tämä kysymys askarruttaa syystäkin ja kannattaa miettiä jo etukäteen, koska lainasumma vaikuttaa luonnollisesti omiin suunnitelmiin ja miten suunnitelmat on mahdollista toteuttaa. Lainan suuruus määrittää, miten laajan remontin asunnossa voi toteuttaa tai kuinka pitkän ja minne kohteeseen lomamatkan voi varata. 

Lainan tarjoajia on nykyisin useita, eikä perinteinen pankki ole enää se ainoa vaihtoehto hakea lainaa. Tyypillisesti asuntolaina haetaan edelleen perinteisestä pankista, mutta pienemmät lainat saa nykyisin kätevästi myös netistä. Yleisimmin netistä haettavat lainat, kuten moottoripyörän hankintaa tai vaikkapa suurien juhlien järjestämistä varten, vaihtelevat muutamasta sadasta eurosta useisiin kymmeniin tuhansiin, jopa 50 000 euroon asti. Vaikka lainaa on mahdollista hakea jopa 50 000 euroa, tämä ei tietenkään tarkoita, että hakija automaattisesti myös saa tuon summan. 

Mitkä asiat vaikuttavat siihen, paljonko lainaa saa?

Siihen kuinka paljon lainaa on lopulta mahdollista saada, vaikuttaa moni eri seikka. Ennen kuin lainaa hakee, kannattaa myös arvioida itse oma maksukyky ja hakea lainaa ainoastaan sen verran kun arvioi kykenevänsä maksamaan takaisin ilman, että joutuu venyttämään kukkaron nyörit liian tiukalle. Näin lainan saaminen on myös todennäköisempää. Haettaessa lainaa lainantarjoajat arvioivat taloudellisen tilanteesi ja maksukykysi suhteessa lainasummaan, jota ollaan hakemassa. Lisäksi lainantarjoajilla on omat riskienhallintaprosessinsa, joiden perusteella he arvioivat miten paljon hakija saa lainaa. Useimmat lainanantajat eivät myöskään myönnä lainaa ollenkaan, mikäli hakijalla on entuudestaan maksuhäiriömerkintöjä. Osa lainantarjoajista, kuten perinteiset pankit, vaativat lainalle myös vakuuksia ja takaajia. Mitä suurempi laina on kyseessä sitä suurempi merkitys on sillä, että lainanhakijalla on oma talous ja maksukyky kunnossa. 

Kuinka paljon lainaa on mahdollista saada Komplett Bankista?

Perinteisiin pankkeihin verrattuna Komplett Bankista on mahdollista hakea edullista Joustoluottoa hyvin yksinkertaisella prosessilla 1 000 eurosta aina jopa 50 000 euroon asti. Hakemuksen voi täyttää kätevästi netissä, ja vastauksen hakemukseen saa välittömästi. Parhaimmillaan rahat ovat nostettavissa tililtä jopa saman päivän aikana. Komplett Bankin Joustoluotto on siitä ainutlaatuinen rahoitusratkaisu, että luottoa on mahdollista nostaa myös lisää myönnetyn lainalimiitin puitteissa. Jos olet saanut lainaa esimerkiksi 10 000 euroa ja maksanut siitä takaisin 2 000 euroa, on sinulla mahdollisuus nostaa tarvittaessa uudestaan 2 000 euroa. 

Mitä etuja Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa?

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa monia ainutlaatuisia etuja. Yksi merkittävimmistä eduista on lyhennysvapaus. Komplett Bankin Joustoluottoa ottaessa ei hakija sitoudu kiinteään laina-aikaan, vaan lainan takaisinmaksuaikataulun voi päättää itse. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei myöskään ole rajoitettu. Kuukausittain on maksettava ainoastaan lainan korot ja kulut. Lainan saa myös maksaa kokonaan pois juuri silloin kun itse haluaa. Ja muuttuvien tilanteiden varalta, voit nostaa lisää rahaa sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa. Lyhennysvapaan Joustoluoton hakemiseen ei tarvita erillisiä vakuuksia tai takaajia, mikä nopeuttaa lainanhakuprosessia. 

Mitä vaatimuksia lainanhakijan tulee täyttää?

Komplett Bankin lyhennysvapaa Joustoluotto on fiksu rahoitusratkaisu monenlaisiin lainatarpeisiin. Komplett Bankilla on muutama ehto, jotka lainanhakijan on täytettävä ennen kuin Joustoluottoa voi hakea. Henkilön on oltava vähintään 23-vuotias ja hänellä tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainanhakijan tulee myös olla asunut Suomessa pysyvästi vähintään viimeiset 36 kuukautta, sekä hakijan luottotietojen on myös oltava moitteettomassa kunnossa. Tämän lisäksi hakija tarvitsee käytössä olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.