Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Nettilaina

Nyt voi lainaa hakea myös netissä helposti ja vaivattomasti

Markkinoiden joustavin nettilaina Komplett Bankista

Nettilaina on suosittu tapa rahoittaa monenlaisia menoja lomamatkasta autonvaihtoon ja keittiöremonttiin. Nettilaina toimii kätevänä ja helppona vaihtoehtona myös häiden kustantamisessa. Suuntasipa lainarahansa iloisiin, tai elämän tuomiin yllättäviin asioihin, on hyvä hiukan tietää laina-asioista ennen nettilainan ottamista. Nimensä mukaisesti nettilainaa haetaan vain ja ainoastaan internetissä. Nettilainan suurimpia etuja tavalliseen pankista haettavaan lainaan verrattuna onkin juuri hakemisen helppous, nopeus ja se, että yleensä takaajia tai vakuuksia ei tarvita.

Monesti pankkien tarjoamat palvelut ovat enemmän sidotut virka-aikoihin, kuin ns. vapaiden markkinoiden lainantarjoajilla. Nettilainan hakemisen etuna on se, että sitä voi hakea juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii – vaikka keskellä yötä tai pyhäpäivänä – mitään aikoja varaamatta tai turhia odottelematta.

Nettilainojen välillä on kuitenkin suuria eroja, ja vertailu kannattaa usein. Vertailemalla voi säästää selvää rahaa ja hermoja, sekä tekee talouden hoitamisesta sujuvampaa. Komplett Bankin Joustoluotto on uusi laina, joka tarjoaa edulliset ehdot, kilpailukykyisen koron ja markkinoiden pienimmät kuukausimaksut.

Se on selkeästi joustavin nettilaina, joka mukautuu eri elämäntilanteisiin paremmin kuin yksikään toinen laina.

Nettilaina, jossa sinä päätät maksutahdin

Yleensä lainan ottaja sitoutuu tiettyyn laina-aikaan ja kuukausittain maksettaviin lyhennyksiin. Lyhennyksistä voi joissain tapauksissa pitää vapaata esimerkiksi kaksi kuukautta vuodessa, mutta muuten lainaa on lyhennettävä joka kuukausi. Tällainen laina anna paljoa joustavuutta taloudellisen tilanteesi mukaan.

Komplett Bankin Joustoluotto on uusi nettilaina, jossa voit päättää itse, milloin maksat lainan takaisin. Tämä ainutlaatuinen laina tarjoaa sinulle joustoa lainan maksamiseen ja paremmat mahdollisuudet suunnitella taloudenpitoasi myös silloin, kun lompakko on väliaikaisesti laihempi.

Nettilaina, jossa on edullinen korko?

Netissä tarjottavat lainat saattavat tulla kalliiksi ottajalle korkeiden korkojen vuoksi. Komplett Bankin korko on aina 4,9 % - 19,9 %, joten se on taloudellisempi vaihtoehto kuin useimmat pikavipit ja -luotot. Yhdessä jouston kanssa edullinen korkotaso takaa markkinoiden pienimmät kuukausimaksut. Lopullinen korko päätetään tapauskohtaisesti taloudellisen tilanteesi ja riskianalyysin perusteella.

Nettilainan hakeminen Komplett Bankista on helppoa ja nopeaa

Muiden nettilainojen tapaan Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan verkossa ja vastauksen saa samantien. Lainahakemuksen jättäminen on turvallista salatun yhteyden ansiosta. Henkilökohtaiset tietosi ovat siis turvassa. Hakeminen tapahtuu tämän sivun oikeassa reunassa olevalla lomakkeella, ja se vie vain hetken. Hakemuksen voit jättää juuri silloin, kuin se sinulle parhaiten sopii. Ehkäpä saat loistavan idean ulkomaanmatkasta kesken työpalaverin, mutta rahoitus puuttuu. Ota silloin avuksesi toimiva internet-yhteys ja käy täyttämässä hakemus, ja voit olla jo pian reissussa!

Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat välittömästii vastauksen lainapäätöksestä, jossa kerromme, millä ehdoilla sinulle lainaa tarjoamme ja pyydämme mahdollisia lisädokumentteja. Kun asiakirjat on toimitettu ja tarkistettu, lainasopimus lähetetään sinulle sähköisesti. Kun lainasopimus on allekirjoitettu, siirrämme rahat ja ne ovat valmiina pian nostettavaksi. Parhaimmillaan jopa saman päivän aikana. Komplett Bankin Joustolainan hakeminen on todellakin helppoa ja nopeaa!

Jotta voit jättää Komplett Bankille lainahakemuksen, on sinun oltava vähintään 23-vuotias, olet asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta, ja sinulla säännölliset tulot. Sinun ei siis tarvitse olla huippupalkkaisessa ansiotyössä, että voit jättää hakemuksen. Tarkistamme kaikkien hakijoiden luottotiedot ja lisäksi tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.