Siirry suoraan sisältöön.

Mistä lainaa?

Lainoja on monenlaisia - lue lisää miten voit löytää sinulle sopivan

Mistä lainaa kannattaa ottaa?

Mietitkö, mistä saisi kohtuullisen nopeasti helppoa ja järkevän hintaista lainaa sopivin ehdoin? Markkinoilla on runsaasti lainantarjoajia ja lainoja, joita voi olla vaikea erottaa toisistaan. Joskus saattaakin olla vaikea päättää, mikä olisi paras ratkaisu itselle. Ennen lainan hakemista kannattaa punnita muutamia seikkoja, joilla voi olla suuri merkitys sen kannalta, kuinka sujuvasti lainan hoitaminen sujuu. On myös hyvä selvittää itselleen, hakeeko pitkää laina-aikaa, pieniä kuukausieriä, vai haluaako lainan maksaa takaisin samantien. On myös tärkeää muistaa, että mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle.

1. Mistä lainaa, joka joustaa tarvittaessa myös maksettaessa?

Tavallisesti lainaa aletaan lyhentämään heti, kun se on nostettu. Lyhennykset maksetaan kuukausierissä, ja laina on sidottu sovittuun laina-aikaan, joka on jämpti ja hyvin nihkeästi uudelleen soviteltavissa, mikäli tarve vaatisi. Lyhennysvapaita kuukausia saa pitää yleensä korkeintaan kaksi vuodessa. Tällaiset lainat eivät jousta paljoakaan, jos taloudellinen tilanteesi on hetkellisesti epävakaa tai kohtaat yllättäviä menoeriä. Ymmärrystä haastaviin taloudellisiin tilanteeseen saattaa olla vaikeuksia saada. Onneksi markkinoilla on kuitenkin vaihtoehtoja, joilla saa mieltään rauhoitettua yllättävien taloudellisten haasteiden varalta.
 
Komplett Bankin Joustoluotto on uudenlainen 1000 - 50 000 euron vakuudeton laina, jonka korko on aina vain 4,9 - 19,9%, ja joka on täysin lyhennysvapaata lainaa. Lyhennysvapaus tarkoittaa, että lainaa ei ole pakko lyhentää joka kuukausi. Voit halutessasi, ja tilanteen vaatiessa maksaa pelkkiä korkoja ja kuluja kuukausittain ja lyhentää lainaa kun sinulle sopii.
Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu, joten voit vapaasti päättää itse, milloin maksat lainan takaisin. Sinun ei siis tarvitse pitää kirjaa käytetyistä lyhennysvapaista kuukausista, ja stressata siitä, milloin niitä voi pitää. Tämä ainutlaatuinen jousto tarjoaa turvaa silloin, kun taloutesi on tiukalla. Et joudu pulaan korkeiden kuukausierien vuoksi, ja voit suhtautua luottavaisesti tulevaisuuteen. Tätä kätevää jousto-ominaisuutta voit käyttää myös silloin, kun haluat suunnata kuukausibudjettisi johonkin muuhun tarkoitukseen, kuten hankintoihin tai muihin menoihin.

2. Mistä lainaa edullisella korolla?

Niinkutsuttujen pikavippien huono puoli on, että niiden korot saattavat nousta todella korkeiksi, sillä luotonmyöntäjät peittoavat suuren riskinsä niillä. Tällainen pikkulaina voi tulla yllättävän kalliiksi varsinkin, jos laina-aika on pitkä. Komplett Bankin Joustoluoton korko on aina välillä 4,9 % - 19,9 %. Lopullinen korko päätetään jokaiseen lainahakemukseen tapauskohtaisesti. Edullinen korko takaa, että vaikka lainan maksu venyisi, korkokulut pysyvät kohtuullisina.

3. Mistä on helppo hakea lainaa?

Lainan hakeminen kivijalkapankeista vaatii usein aikaa ja vaivaa. Sinun täytyy ehtiä pankkiin aukioloaikojen puitteissa, jonottaa vuoroasi ja täyttää kaavakkeita. Joskus lainan saaminen edellyttää myös takaajia tai vakuuksia. Onneksi lainan hakeminen voi myös sujua paljon helpommin.
 
Komplett Bankin Joustoluottoa voit hakea helposti ja nopeasti netissä, etkä tarvitse vakuuksia tai henkilötakaajia. Voit täyttää Komplett Bankin Joustoluotto-hakemuksen vaikka saman tien, ja saat vastauksen lainapäätöksestä sähköpostiisi hetkessä. Mikä parasta, voit täyttää lainahakemuksen vaikkapa kotisohvallasi köllötellen, joko kesken shoppailujen maistuvan kahvikupin äärellä, tai vaikkapa lentokentällä ulkomaanlentoa odotellessa. Komplett Bankista voit siis hakea lainaa juuri silloin, kuin se sinulle parhaiten sopii. Tarvitset vain toimivan internet-yhteyden ja pienen hetken lomakkeen täyttämiseen. Kätevää ja ennen kaikkea joustavaa! 

Kenelle Komplett Bankin Joustoluotto sopii?
Komplett Bankin vakuudeton luotto on haettavissa kaikille yksityishenkilöille, jotka ovat täyttäneet 23 vuotta, ovat olleet kirjoilla Suomessa vähintään viimeiset 36 kk ja joilla on säännölliset tulot. Tarkistamme lisäksi aina, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa.