Siirry suoraan sisältöön.

Maksuvapaa kuukausi lyhennyksistä silloin kun itse haluat

Komplett Bankilta maksuvapaa kuukausi lyhennyksistä aina kun sitä tarvitset

Maksuvapaa kuukausi lyhennyksistä aina kun haluat
Miltä kuulostaisi laina, jossa maksuvapaa kuukausi lyhennyksistä ei vaatisi erikseen sopimista? Komplett Bankin asiakkaana voit pitää lyhennyksistä vapaan kuukauden aina silloin kun haluat, eikä sinun tarvitse anoa maksuvapaata erikseen joka kerta, kun tarvitset lisää budjettia muuhun käyttöön. Komplett Bankin Joustoluotto on täysin lyhennysvapaa laina, joka tarkoittaa sitä, että voit maksaa lainaa takaisin täysin omassa aikataulussasi. Laskutamme sinulta kuukausittain ainoastaan lainansumman mukaiset korot ja kulut. Voit itse päättää ne kuukaudet jolloin haluat maksaa kulujen ja korkojen lisäksi myös lyhennystä, tai pitää maksuvapaan kuukauden lyhennyksistä aina silloin kuin haluat. 

Kuinka lyhennyksistä maksuvapaa kuukausi toimii?
Lyhennyksistä maksuvapaa kuukausi antaa sinulle täyden vapauden päättää kuinka maksat omaa lainaasi takaisin. Kun valitset Komplett Bankin Joustoluoton, saat itse valita lainasi kuukausierän suuruuden ja laina-ajan. Laina-aika muuttuu joustavasti sen mukaan, missä tahdissa maksat lainaasi takaisin. Voit maksaa lainan lyhennystä aina sen verran kuin sinulle itsellesi sopii. Kuukausittain on maksettava ainoastaan lainan korot ja kulut. Komplett Bankin Joustoluoton kanssa et joudu pulaan tiukkojen maksuaikataulujen kanssa, vaan voit luottaa siihen, että lainasi joustaa oman suunnitelmasi mukaisesti. 
 
Elämässä sattuu välillä yllättäviä tilanteita, eivätkä kuukausittaiset kulut muutenkaan kulje jatkuvasti saman kaavan mukaisesti. Joinakin kuukausina saatat tarvita rahaa enemmän muihin hankintoihin, joten on hyvä tietää, että voit tuolloin valita, haluatko lyhentää lainaasi niinä kuukausina vähemmän tai et ollenkaan. Meille riittää, että maksat kuukausittain ainoastaan lainasi erääntyneet kulut ja korot. Lyhennyksistä maksuvapaiden kuukausien ansiosta oman talouden suunnittelu on paljon helpompaa, koska voit halutessasi käyttää rahasi myös muuhun kuin lainan lyhennykseen.

Komplett Bankin lyhennysvapaan lainan hakeminen on helppoa
Voit hakea lyhennysvapaata lainaa Komplett Bankista helposti ja nopeasti. Hakemus on helppo täyttää ja se löytyy kätevästi suoraan netistä. Sinun ei tarvitse varata neuvotteluaikoja tai mennä pankkiin hankalien aukioloaikojen puitteissa. Sen sijaan voit täyttää hakemuksen netissä mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Komplett Bankin lainaa saat nopeasti myös siksi, että voit hakea lainan täysin ilman vakuuksia ja takaajia. Näin prosessista jää puuttumaan se ylimääräinen aika, joka kuluisi niiden tarkistamiseen.
 
Lähetettyäsi hakemuksen, saat paluupostina heti oman sähköisen alustavan lainatarjouksen. Lainatarjouksen yhteydessä pyydämme sinulta tarpeen mukaan vielä dokumentteja, kuten palkkatodistusta, veropäätöstä ja sen erittelyosaa. Dokumentit voit toimittaa meille kätevästi joko lataamalla ne suoraan sivujemme kautta tai lähettämällä dokumentit sähköpostitse. Tarkistamme dokumentit ja lähetämme sinulle lopullisen lainapäätöksen. Päätöksestä löydät myös sinulle myönnetyn lainan koron. Korko on aina edullinen ja se sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %. 
 
Voit hyväksyä lainatarjouksen helposti netissä, jossa tarjouksen allekirjoittaminen onnistuu heti omilla verkkopankkitunnuksillasi. Koko prosessi on niin nopea, että parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilillesi jo samana päivänä kun teet hakemuksen.

Paljonko lainaa voi saada ja mikä on takaisinmaksuaika?
Komplett Bankista voit saada lainaa 1 000 - 50 000 euroa. Laina on lyhennysvapaata Joustoluottoa, jonka määrää voit myös tarvittaessa korottaa lainatarpeen ja myönnetyn jouston mukaan. Sinulle myönnetään oma luottolimiitti, jonka puitteissa voit maksaa ja nostaa lainaasi juuri kuten itse haluat. Halutessasi voit pitää lyhennyksistä maksuvapaan kuukauden tai useampia monta kertaa vuodessa kuin se on tarpeen, sillä kuukausittain on maksettava ainoastaan lainan korot ja kulut. 
 
Laina joustaa myös toiseen suuntaan, sillä voi nostaa uudelleen käyttöösi jo takaisin maksamaasi lainaa. Lyhennyksistä maksuvapaiden kuukausien ansiosta lainassa ei ole tiukkaa takaisinmaksuaikaa, vaan laina-aika joustaa lyhennysten ja uusien nostojen mukaisesti.