Siirry suoraan sisältöön.

Luottotili

Mikä on luottotili ja miten sinä voit käyttää sitä

Luottotili – nosta luottoa silloin kun tarvitset

Luottotili on jatkuva luotto, jota voit nostaa tilillesi silloin kun tarvitset. Avaa 1000 - 50 000 euron suuruinen luottotili helposti ja nopeasti Komplett Bankissa. Voit lähettää hakemuksen verkkosivujemme kautta missä ja milloin tahansa ja saat vastauksen hakemukseesi saman tien. Luottotiliä voit hakea tämän sivun oikeasta reunasta löytyvällä lomakkeella. Täytä lomakkeelle hakemasi luottosumma ja omat tietosi. Lopullisen luottotarjouksen voit hyväksyä kätevästi omilla pankkitunnuksillasi.

Luottotili on kätevä tapa rahoittaa kaikki ostokset, olivat ne sitten suuria tai pieniä. Elämässä tulee välillä tilanteita, joissa lisäbudjetti on tarpeen. Keittiö saattaa odottaa uusimistaan, televisio olisi mukava vaihtaa uudempaan malliin tai astianpesukone sanoo sopimuksensa irti kriittisellä hetkellä. Komplett Bankin Joustoluotto toimii jatkuvana luottotilinä, josta voit nostaa rahaa haluamissasi erissä kaikkiin arjen tarpeisiin ja eri projekteihin. Voit lyhentää luottoa omassa aikataulussasi, sillä luotto on täysin lyhennysvapaata ja maksuaikataulusta päätät itse. Kuukausittain sinulta laskutetaan ainoastaan luottotililtä nostamasi summan mukaiset erääntyneet kulut ja korot.

Avaa jatkuva luottotili heti Komplett Bankissa

Voit avata jatkuvan luottotilin vaikka heti, sillä luottotilin avaaminen on Komplett Bankissa todella nopeaa ja helppoa. Voit täyttää hakemuksen vaikka saman tien, löydät hakemuksen tämän sivun oikeasta reunasta. Luottotilin avaamiseen tarvitset vain puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja verkkopankkitunnukset. Lisäksi edellytämme hakijoilta vähintään 23 vuoden ikää, säännöllisiä tuloja ja moitteettomia luottotietoja. Hakijan tulee myös olla asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta. Mikäli täytät nämä ehdot, voit hakea luottotiliä vaikka saman tien. Tilin avaamiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia jolloin se on myös erittäin yksityistä ja helppoa.

Luottotilin avaaminen vaihe vaiheelta

  1. Täytä hakemus: Täytä hakemukseen hakemasi luottosumma ja omat tietosi. Sinun ei tarvitse sopia neuvotteluaikoja, eikä päästä toimipisteeseen hankalien aukioloaikojen puitteissa. Voit täyttää hakemuksen juuri silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Voit tehdä hakemuksen kätevästi tietokoneelta, tabletilta tai puhelimelta ja saat vastauksen luottopäätöksestä saman tien.
  2. Unohda vakuuksien ja takaajien hankkiminen: Komplett Bankin luottotili voidaan avata täysin ilman vakuuksia ja takaajia. Sinun ei tarvitse selvitellä, mitä omaisuutta voisit laittaa luoton pantiksi tai kysyä ketään takaajaksi. Saat luottoa nopeasti, koska vakuuksien ja takaajien tarkistamiseen ei kulu turhaa aikaa.
  3. Tutustu alustavaan tarjoukseen: Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat heti vastauksena oman alustavan luottotarjouksen. Tarpeen mukaan pyydämme lisäksi liitteitä, kuten palkkatietoja ja verotietoja, mikäli niitä tarvitaan lopulliseen luottopäätökseen. Liitteet voit lähettää meille lataamalla ne suoraan nettisivujemme kautta.
  4. Tarkista lopullinen luottopäätös: Tarkistamme lähettämäsi liitteet ja kun kaikki on kunnossa, lähetämme sinulle lopullisen luottopäätöksen. Päätöksestä löydät myös sinulle myönnettävän koron, joka on aina edullinen ja väliltä 4,9 % - 19,9 %.
  5. Allekirjoita pankkitunnuksilla: Voit hyväksyä luottotilin avaamisen helposti suoraan netistä, koska sopimuksen allekirjoittaminen onnistuu omilla pankkitunnuksillasi. Rahat ovat nostettavissa luottotililtä heti, kun olet allekirjoittanut sopimuksen ja maksamme rahat tilillesi viipymättä.

Fiksu luottotili joustaa kaikissa elämäntilanteissa

Komplett Bankin Joustoluotto joustaa kaikissa elämäntilanteissa. Kun sinulla on jatkuva luottotili Komplett Bankissa, pääset nauttimaan markkinoiden pienimmistä kuukausieristä. Komplett Bankissa luoton kuukausierät ovat pienimmillään vain nostamasi luoton korkojen ja kulujen suuruiset, koska kuukausittain saat laskun ainoastaan niistä ja voit lyhentää luottoa omassa tahdissasi ja aina juuri sen verran kuin haluat. Joustava luottotili antaa vapauden suunnitella omaa taloutta joustavammin, koska voit lyhentää luottoa juuri silloin kun siihen on paremmin varaa, ja maksaa vain korot ja kulut niinä kuukausina, kun haluat käyttää rahat muuhun tarkoitukseen.