Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Luottoraja

Mikä on luottoraja ja miten se käytännössä toimii?

Luottoraja jopa 50 000 euroa

Luottoraja on luoton määrä, joka sovitaan luottokortin tai luottolimiitin hakijalle luottohakemuksen perusteella. Komplett Bankissa luottoraja voi olla 1000 - 50 000 euron suuruinen summa, jonka puitteissa luottoa voi nostaa haluamallaan tavalla. Komplett Bankissa luottoraja tarkoittaa joustavaa luottolimiittiä, jonka voi nostaa kerralla kokonaan tai haluamissaan erissä. 
 
Joustava luottolimiitti tarkoittaa sitä, että sovitun luottorajan puitteissa luottoa voi nostaa ja maksaa takaisin omassa aikataulussaan. Takaisin maksettu summa siirtyy takaisin osaksi luottolimiittiä, jonka voi halutessaan nostaa uudelleen ilman erillistä hakemusta. Komplett Bankin Joustoluotto on täysin lyhennysvapaata luottoa, jonka kuukausierät ovat pienimmillään vain korkojen ja kulujen suuruiset. Lyhennysten määrästä ja aikataulusta voi päättää itse, eikä lyhennystä tarvitse maksaa joka kuukausi.

Mitä luottoraja tarkoittaa?

Luottoraja tarkoittaa luottokortin tai joustavan luottolimiitin rajaa, jonka verran luottoa voi enimmillään nostaa. Luottokortissa luottorajaa voi käyttää niin, että kortilla maksetaan ostoksia samaan tapaan kuin tavallisella pankkikortilla. Luottokortilla maksetut ostokset laskutetaan yleensä kuukausittain sovitun suunnitelman mukaisesti. 
 
Komplett Bankin Joustoluoton luottoraja voi olla 1000 - 50 000 euroa ja Joustoluotonluottoraja tarkoittaa joustavaa limiittiä, jonka puitteissa luottoa voi nostaa tilille ja maksaa takaisin oman suunnitelmansa mukaan. Voit esimerkiksi hakea 10 000 euron luottorajaa ja nostaa luotosta tilillesi vaikkapa 5000 euroa. Tällöin sinulle jää käyttöön vielä 5000 euroa luottorajaa, jonka voit nostaa ja käyttää kokonaan tai erissä silloin kuin itse haluat. Voit maksaa luottoa takaisin esimerkiksi 2000 euroa, jolloin luottorajasi nousee 7000 euroon. Voit siis nostaa uudelleen jo takaisin maksamaasi luottoa.

Jopa 50 000 euroa fiksua luottolimiittiä netistä

Komplett Bankista voit hakea jopa 50 000 euroa luottolimiittiä, jolla maksat fiksusti kaikki arjen isommat menot ja rahoitat arjen eri projekteja. Luotolla voit ostaa uuden auton, tehdä lomamatkan kaukomaille, hankkia uudet kodinkoneet tai remontoida keittiön. Fiksu luotto joustaa myös takaisin maksettaessa. Komplett Bankin Joustoluotto on markkinoiden ainoa lyhennysvapaa luotto. Kuukausittain luotosta laskutetaan ainoastaan erääntyneet korot ja kulut. Joustoluotto tarjoaa monta etua, jotka tekevät siitä todella fiksun rahoitusratkaisun:
Luottoraja, joka joustaa: voit lyhentää luottoa omassa aikataulussasi, jonka jälkeen lyhentämäsi luotto siirtyy jälleen osaksi luottorajaasi. Voit siis nostaa uudelleen käyttöösi jo takaisin maksamaasi luottoa.

Edullinen nimelliskorko: luoton nimelliskorko on aina väliltä 4,9 % - 19,9 %. Korko määritellään erikseen jokaiselle luotonhakijalle.
Joustava takaisinmaksu: voit maksaa luottoa takaisin joustavasti, koska lyhennysvapaan ansiosta voit maksaa kuukausittain vain luoton korkoa ja kuluja niin usein kuin haluat.
Luottoa tilille nopeasti: Komplett Bankin luottohakemus on helppo ja nopea täyttää. Hakemukseen saa vastauksen saman tien ja luoton saa tilille nopeasti. Luotto on maksettavissa viimeistään heti, kun tarvittavat dokumentit on tarkistettu.

Kuka voi hakea Komplett Bankin Joustoluottoa?

Komplett Bank edellyttää luotonhakijoilta vain muutaman ehdon täyttymistä. Voit hakea Komplett Bankin Joustoluottoa mikäli olet:
- täyttänyt 23 vuotta,
- asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kk
- sinulla on säännölliset tulot ja
- luottotietosi ovat kunnossa.

Näin haet Joustoluottoa

Joustoluoton hakeminen Komplett Bankista on helppoa ja nopeaa. Hakeminen tapahtuu kokonaan netissä, ja onnistuu niin tietokoneella, kuin mobiililaitteillakin. Tarvitset hakemusta varten voimassa olevan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumista ja sähköistä allekirjoitusta varten. Voit tehdä luottohakemuksen helposti tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Saat vastauksen luottorajan myöntämisestä saman tien. Kysymme alustavan luottotarjouksen yhteydessä tarpeen mukaan tulo- ja verotietoja, joiden tarkistuksen jälkeen saat lopullisen luottotarjouksen. Kun olet hyväksynyt tarjouksen ja allekirjoittanut sopimuksen verkkopankkitunnuksillasi, maksamme lainasumman välittömästi ja voit nostaa luoton.