Siirry suoraan sisältöön.

Luottolaskuri

Luottolaskurilla näet helposti kuukausittain maksettavan vähimmäissumman

Komplett Bankin luottolaskuri kertoo luoton minimikuukausierät

Suunnitteletko luoton ottamista? Komplett Bankin luottolaskuri näyttää, millaiset kuukausierät toivomasi suuruisella luotolla on. Siten voit suunnitella, millainen luotto sinulle sopisi ja kuinka suuria kuukausieriä haluat maksaa. Huomaa, että Komplett Bankin luottolaskuri näyttää minimikuukausierän, joka koostuu vain koroista ja kuluista. Joustoluotolla ei ole kiinteitä kuukausilyhennyksiä, vaan voit itse valita, kuinka paljon lyhennät luottoa kuukausittain. Luottolaskuri löytyy etusivultamme.

Komplett Bankin helppokäyttöinen luottolaskuri

Komplett Bankin luottolaskuria on äärimmäisen helppo käyttää. Liu’uta laskurin kohdistin toivomasi summan kohdalle, jolloin laskuri näyttää sinulle automaattisesti esimerkkilaskelman siitä, millainen on kyseisen lainasumman koroista ja kuluista koostuva minimikuukausierä. Kuukausittainen minimierä ei sisällä lyhennystä, sillä niiden suuruuden voit päättää vapaasti itse. Esimerkit lasketaan keskimääräisellä 12,6 %:n korolla. Lopullinen korko määräytyy hakemuskohtaisesti ja on välillä 4,9 % - 19,9 %. Luottolaskuri siis tarjoaa viitteellisen arvion minimierästä. 

Joustoluotossa on markkinoiden pienimmät kuukausierät

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa markkinoiden pienimmät kuukausierät, sillä ne koostuvat ainoastaan luoton kuluista ja koroista. Sinun ei tarvitse lyhentää Joustoluottoasi joka kuukausi, tarpeen vaatiessa voit maksaa vain koroista ja kuluista muodostuvan minimikuukausierän. Tämä on kätevä ominaisuus, jos taloudellinen tilanteesi on väliaikaisesti tiukempi tai kun haluat esimerkiksi lomailla rennosti. Voit siis itse vapaasti päättää, milloin maksat lainan takaisin.

Koska Joustoluotolla ei ole kiinteitä lyhennyseriä, sillä ei myöskään ole ennalta määriteltyä laina-aikaa. Luoton takaisinmaksun aikataulu riippuu vain ja ainoastaan sinusta. Jos haluat, voit maksaa luoton takaisin nopeassa tahdissa tai pitää lyhennysvapaata ja maksaa lainan takaisin myöhemmin. Laina-aika joustaa sen mukaan, miten haluat luottoasi lyhentää.

Ns. jatkuvana luottona Joustoluotto tarjoaa mahdollisuuden nostaa takaisin maksettu osuus luotosta uudelleen. Esimerkiksi jos olet hakenut 10 000 euron Joustoluoton, nostanut sen kokonaan ja maksanut 6000 euroa takaisin, voit nostaa tuon 6000 euroa uudelleen ilman eri hakemusta. Joustoluotto joustaa kaikissa tilanteissa.

Katso sopiva summa luottolaskurilla ja hae saman tien

Löydät luottolaskurimme verkkosivujemme etusivulta. Katso, millaiset minimierät tarvitsemallesi summalle muodostuvat ja täytä luottohakemus vaikka saman tien. Tarvitset hakemuksen täyttämistä varten pankkitunnukset, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Hakemuksen lähetettyäsi saat välittömästi vastauksen sähköpostiisi. Vastauksesta ilmenee sinulle tarjottu lainalimiitti, nimelliskorko, kulut, todellinen vuosikorko sekä tarvittavat asiakirjat, jotka sinun tulee toimittaa meille sähköpostitse. Kun nämä dokumentit on tarkastettu, voit nostaa luoton. Nopeimmillaan saat rahat tilille jo samana päivänä.

Lainaa hakeaksesi sinun tulee olla täyttänyt 23 vuotta, olla asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kk ja omata säännölliset tulot. Tarkistamme lisäksi, ettei hakijalla ole maksuhäiriömerkintöjä. 

Miksi Komplett Bankin Joustoluotto?

Markkinoilla on runsaasti erilaisia lainalaskureita ja lainantarjoajia, joiden tarjoamat lainaehdot vaihtelevat paljonkin. Harva, jos yksikään toinen laina tarjoaa kuitenkaan vastaavaa joustoa sekä nostettaessa että maksettaessa kuin Komplett Bankin Joustoluotto:

  • Helppokäyttöinen luottolaskuri kertoo hetkessä minimikuukausierät.
  • Helppo ja nopea nettihakemus.
  • Et tarvitse vakuuksia tai henkilötakaajia.
  • Joustoluotto kattaa monenlaiset lainatarpeet. Voit hakea sitä 1000 - 50 000 euroa.
  • Aina edullinen nimelliskorko: 4,9 % - 19,9 %.
  • Jatkuva luotto: voit luottolimiittisi puitteissa nostaa luoton ja maksaa sen takaisin niin monta kertaa kuin haluat.