Siirry suoraan sisältöön.

Lainojen yhdistäminen

Yhdellä lainalla vähemmän kuluja vähemmän päänvaivaa

Tekninen häiriö: Omat Sivut -palvelun ja sovelluksen käytössä saattaa esiintyä häiriöitä.

Miten lainojen yhdistäminen toimii?

Käytännössä lainojen yhdistäminen tapahtuu siten, että haet itsellesi yhden uuden lainan, joka on riittävän suuri kaikkien vanhojen lainojesi ja muiden velkojesi pois maksamiseen. Lainojen yhdistäminen toisin sanottuna onnistuu ainoastaan, mikäli hakemuksesi riittävän suurelle yhdistelylainalle tulee hyväksytyksi. Kuten lainojen hakeminen ylipäätänsäkin, myös lainojen yhdistäminen kannattaa suunnitella huolella. Laske ensin yhteen kaikki nykyiset lainasi ja muut velkasi, ja vertaa niiden yhteen laskettuja kuukausikuluja tavoittelemasi yhdistelylainan kustannuksiin. Mitä useampia eri lainoja sinulla on maksettavanasi, sitä todennäköisemmin huomaat että lainojen yhdistämisen jälkeen kuukausittaiset lainanhoitokulusi tulevat olemaan aiempaa pienemmät.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa ja hermoja

Lainojen yhdistäminen kannattaa, koska silloin maksat vain yhtä edullista korkoa ja yksiä kuluja useiden sijaan. Näin säästät paitsi hermojasi, myös selvää rahaa. Saat vain yhden kuukausilaskun usean laskun sijaan, joten lainoista aiheutuvia kuluja on helpompi seurata. Kokonaisvaltainen talouden hoitaminen helpottuu, kun suunnitelmaan tarvitsee enää kirjata ainoastaan yhden lainan kulut ja eräpäivä. Näin myös tulevaisuuden suunnittelu selkeytyy ja helpottuu, ja pystyt nukkumaan yösi rauhallisemmin.

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa lainojen yhdistämiseen reilusti joustavammat maksuehdot kuin suurin osa muista lainoista. Lisäksi lainan hakeminen on nopeaa, ajasta ja paikasta riippumatonta, eikä sitä varten tarvitse asettaa vakuuksia tai hankkia henkilötakaajia. Lue lisää ja täytä nopea hakemus verkkosivuillamme! Säästö alkaa tänään.

Yhdistä lainasi Joustoluotoksi

Toisin kuin useimmat muut lainat, Komplett Bankin Joustoluotto joustaa myös takaisin maksettaessa. Et ole sidottu tiukkoihin laina-aikoihin, tai suuriin kuukausieriin, vaan saat itse päättää, millaisella tahdilla haluat maksaa lainaasi takaisin. Yhdistä lainat yhdeksi Komplett Bankin Joustoluotoksi niin saat vapauden itse päättää, milloin ja missä aikataulussa maksat yhdistetyn lainan takaisin. Voit myös nostaa ja maksaa lainaa sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa juuri siten, kuin sinulle sopii.

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa monia etuja lainojen yhdistämiseen:

  • Joustava takaisinmaksu: maksat yhdistetyn lainan takaisin silloin kun se sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi.
  • Voit saada useiden lainojen sijaan vain yhden lainan, jonka suuruus on tarpeen mukaan 1 000 - 50 000 euroa, ja korko ainoastaan 4,9 - 19,9%.
  • Lainan hakemisprosessi on helppo ja nopea ja rahat ovat nostettavissa jopa samana päivänä. Voit nostaa rahat heti, kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu ja olet hyväksynyt lainatarjouksen.
  • Lainan hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia.
  • Voit nostaa jo takaisin maksettua lainaa uudestaan sinulle myönnetyn luottolimiitin rajoissa.

Lainojen yhdistäminen: kokemuksia yhdistelylainoista

Hyviä lainojen yhdistämisen kokemuksia ei ole vaikea löytää. Useimmat päätyvät maksamaan vanhat lainansa pois uudella yhdistelylainalla selkeyttääkseen omaa talouttaan ja vähentääkseen lainoista aiheutuvia kuluja. Kokemusten mukaan lainojen yhdistäminen on säästänyt rahaa ja tehnyt lainojen takaisinmaksusta paljon helpompaa. Useimmat lainojaan yhdistäneet ovat kokeneet yhden kuukausilaskun maksamisen paljon selkeämmäksi ja helpommaksi kuin useiden kuukausilaskujen maksamisen. Myös Komplett Bankin lainaehdot ovat monelle sopivat joustavuutensa ansiosta.

Lainan saadaksesi sinun tulee olla täyttänyt 23-vuotta, asunut Suomessa vähintään 36 kuukautta ja sinulla on oltava säännölliset tulot. Tarkistamme myös aina että hakijoiden luottotiedot ovat moitteettomat, minkä lisäksi sinulla tulee olla toimiva sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Mitä siis enää odotat? Laske kuinka paljon lainojen yhdistäminen Joustoluotolla sinulle säästäisi ja jätä hakemus jo tänään!