Ole hyvä ja odota

Lainojen yhdistäminen

Yhdellä lainalla vähemmän kuluja vähemmän päänvaivaa

Kannattaako lainojen yhdistäminen? - Lue kokemuksia

Onko sinulla useita lainoja, luottokorttilaskuja ja osamaksuja ja niistä saapuvia kuukausilaskuja joiden seuraaminen on hankalaa? Etkö tahdo pysyä kärryillä, paljonko lainoja on jäljellä ja milloin niiden eräpäivät ovat? Haluaisitko lukea kokemuksia lainojen yhdistämisestä ja saada talouttasi paremmin tasapainoon?

Kun lainoja on useita, kannattaa harkita niiden yhdistämistä yhdeksi lainaksi. Kokemusten mukaan tärkein syy lainojen yhdistämiselle on useasta lainasta aiheutuvat kulut, joiden tarkkaa määrää on hankala arvioida. Monen pienemmän lainan korkojen ja kulujen maksaminen voi tulla kalliiksi ja on usein aikaa vievää.

Lainojen yhdistäminen kannattaa, koska silloin maksat vain yhtä edullista korkoa ja yksiä kuluja useiden sijaan. Näin säästät paitsi hermojasi, myös selvää rahaa. Saat vain yhden kuukausilaskun usean laskun sijaan, joten lainoista aiheutuvia kuluja on helpompi seurata. Kokonaisvaltainen talouden hoitaminen helpottuu, kun suunnitelmaan tarvitsee enää kirjata ainoastaan yhden lainan kulu ja eräpäivä. Näin myös tulevaisuuden suunnittelu selkeytyy ja helpottuu, ja pystyt nukkumaan yösi rauhallisemmin. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa lainojen yhdistämiseen reilusti joustavammat maksuehdot kuin suurin osa muista lainoista. Lisäksi lainan hakeminen on nopeaa, ajasta ja paikasta riippumatonta, eikä sitä varten tarvitse asettaa vakuuksia tai hankkia henkilötakaajia. Lue lisää ja täytä nopea hakemus verkkosivuillamme! Säästö alkaa tänään.

Yhdistä lainasi Joustoluotoksi

Toisin kuin useimmat muut lainat, Komplett Bankin Joustoluotto joustaa myös takaisin maksettaessa. Et ole sidottu tiukkoihin laina-aikoihin, tai suuriin kuukausieriin, vaan saat itse päättää, millaisella tahdilla haluat maksaa lainaasi takaisin. Yhdistä lainat yhdeksi Komplett Bankin Joustoluotoksi niin saat vapauden itse päättää, milloin ja missä aikataulussa maksat yhdistetyn lainan takaisin. Voit myös nostaa ja maksaa lainaa sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa juuri siten, kuin sinulle sopii.

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa monia etuja lainojen yhdistämiseen:

  • Joustava takaisinmaksu: maksat yhdistetyn lainan takaisin silloin kun se sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi.
  • Voit saada useiden lainojen sijaan vain yhden lainan, jonka suuruus on tarpeen mukaan 1 000 - 50 000 euroa, ja korko ainoastaan 4,9 - 19,9%.
  • Lainan hakemisprosessi on helppo ja nopea ja rahat ovat nostettavissa jopa samana päivänä. Voit nostaa rahat heti, kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu ja olet hyväksynyt lainatarjouksen.
  • Lainan hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia.
  • Voit nostaa jo takaisin maksettua lainaa uudestaan sinulle myönnetyn luottolimiitin rajoissa.

Hyviä kokemuksia lainojen yhdistämisestä

Lainojen yhdistämisestä on monia hyviä kokemuksia. Useimmat päätyvät yhdistämään lainansa yhdeksi lainaksi selkeyttääkseen omaa talouttaan ja vähentääkseen lainoista aiheutuvia kuluja. Kokemusten mukaan lainojen yhdistäminen on säästänyt rahaa ja tehnyt lainojen takaisinmaksusta paljon helpompaa. Useimmat lainojaan yhdistäneet ovat kokeneet yhden kuukausilaskun maksamisen paljon selkeämmäksi ja helpommaksi kuin useiden kuukausilaskujen maksamisen. Myös Komplett Bankin lainaehdot ovat monelle sopivat joustavuutensa ansiosta.

Lainan saadaksesi sinun tulee olla täyttänyt 23-vuotta, asunut Suomessa vähintään 36 kuukautta ja sinulla on oltava säännölliset tulot. Tarkistamme myös aina hakijoiden luottotiedot joiden on oltava moitteettomat, minkä lisäksi sinulla tulee olla toimiva sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Mitä siis enää odotat? Hae laina netistä niin pääset toteuttamaan unelmiasi jo tänään, tai saat ainakin suunnitelmat alulle!