Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Lainojen yhdistäminen pankissa

Lainojen yhdistäminen pankissa kannatta

Lainojen yhdistäminen pankissa

Lainojen yhdistäminen pankissa kannattaa tehdä silloin, kun maksettavia lainoja on kertynyt useita. Monen lainan maksuja ja kustannuksia voi olla hankalaa seurata, eikä lainoista syntyviä kokonaiskustannuksia ole helppo laskea. Jos sinulla on monta pikavippiä, luottokorttivelkaa ja kulutusluottoa, on järkevää miettiä olisiko edullisempaa ja helpompaa maksaa monen sijasta vain yhtä lainaa. Käytännössä lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että pankista otetaan yksi suurempi laina, jolla maksetaan pois muut pienemmät lainat. Sen jälkeen lainoja voi lyhentää helposti maksamalla vain yhtä suurempaa lainaa.

Monessa tapauksessa useampien pienempien lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi on kannattavaa, koska monesta lainasta tulee tietysti maksettavaksi myös monen lainan kulut. Kulut ovat jokaisessa lainassa erikseen, joten säästö lainat yhdistettäessä voi olla huomattava, kun maksettavaksi jää vain yhden lainan kulut. Lisäksi postiluukusta kolahtaa monen kuukausilaskun sijaan ainoastaan yksi lasku, jonka maksaminen hoituu vain yhdellä verkkopankin maksutapahtumalla. 

Missä pankissa lainojen yhdistäminen onnistuu?

Lainojen yhdistäminen onnistuu useimmissa pankeissa, joten kannattaa kysyä tarjous lainojen yhdistämisestä ja tehdä vertailua. Komplett Bank tarjoaa edullisen tavan yhdistää kaikki lainasi yhdeksi, koska meiltä otetussa lainassa on aina edullinen korko, joustavat maksuehdot ja markkinoiden pienimmät kuukausimaksut.

Ainutlaatuista joustoa

Komplett Bankin lainan merkittävä etu on se, että toisin kuin useimmat muut lainat, Komplett Bankin laina joustaa myös takaisin maksettaessa. Yhdistät lainat yhdeksi Komplett Bankin lainaksi niin sinun ei tarvitse enää lyhentää lainaa ennalta määritellyssä tahdissa.. Sen sijaan voit määritellä lyhennyksen osuuden joka kuukausi itse! Komplett Bankin lainan takaisinmaksusta voit itse päättää, milloin ja missä aikataulussa maksat yhdistetyn lainan takaisin. Voit myös nostaa ja maksaa lainaa sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa tarpeen mukaan eli aina kun limiitissäsi on varaa, voit nostaa lisää lainaa. Näin voit suunnitella omaa talouttasi paljon joustavammin kuin rajoitetuissa lainoissa.

Yhdistä lainasi helposti vaikka heti – hae Joustoluottoa netissä

Lainojen yhdistämistä varten kannattaa ensin ottaa esiin kaikki tiedot nykyisistä lainoista ja laskea lainojen määrät yhteen. Näin saat selville lainojesi kokonaissumman. Tarkista myös, että täytät muut lainaehdot lainan saamiseksi. Komplett Bankissa näitä ehtoja ovat vähintään 23 vuoden ikä ja säännölliset tulot. Sinun tulee myös olla asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta, ja luottotietojesi tulee olla kunnossa. Lainan hakemista varten tarvitset myös toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Jos täytät edellä mainitut ehdot, voit lähettää tältä sivulta löytyvän tarjouspyyntölomakkeen Komplett Bankille. Valitse ensin, paljonko lainaa haluat ottaa, täytä sen jälkeen muut tarvittavat tiedot lomakkeelle ja lähetä hakemus. Saat vastauksen hakemukseesi saman tien. Mikäli tarvitset tällä hetkellä lisärahoitusta muuhun tarpeeseen, niin voit pyytää isompaa lainaliimiittiä kuin pelkästään vanhojen lainojen yhdistämiseen tarvitset. Joustovaraa on hyvä olla, vaikka et nostaisikaan lisää lainaa juuri nyt.  

Lainojen yhdistäminen Komplett Bankissa tuo sinulle nämä hienot edut

  • Yksi laina, yhdet kulut.
  • Maksat yhdistetyn lainan takaisin silloin, kun se sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi.
  • Voit nostaa ja maksaa lainaa haluamallasi tavalla lainalimiittisi puitteissa.
  • Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa ja rahat ovat nostettavissa parhaimmillaan samana päivänä. Voit nostaa rahat heti, kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu.
  • Lainan hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia.