Siirry suoraan sisältöön.

Lainojen siirto toiseen pankkiin

Voit säästää aikaa ja rahaa siirtämällä lainasi kätevästi toiseen pankkiin

Lainojen siirto toiseen pankkiin

Lainojen siirto toiseen pankkiin voi olla fiksu ratkaisu, jos nykyisten lainojesi korot ja kulut ovat nykytasoon verrattuna korkeat. Pienten, korkeakorkoisten pikavippien ja lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi voi tuoda paitsi silkkaa säästöä, myös käytännön helpotusta lainanmaksuun, kun sinulla on useiden laskujen sijaan hoidettavana vain yksi. Komplett Bankin Joustoluotto on fiksu ja ainutlaatuisen joustava ratkaisu, kun haluat siirtää nykyiset lainasi toiseen pankkiin.

Kuinka lainojen siirto toiseen pankkiin onnistuu käytännössä?

Lainojen siirto toiseen pankkiin tarkoittaa yksinkertaisesti, että otat toisesta pankista uuden, sinulle sopivammilla ehdoilla varustetun lainan, jolla maksat vanhat lainasi kerralla pois. Tällöin lainasuhteesi vanhaan pankkiisi päättyy, ja alat hoitaa uutta lainaasi uuden pankin kanssa joustavammilla ehdoilla ja pienemmällä korolla.

Jos sinulla on useita pikkulainoja, kannattaa harkita niiden yhdistämistä yhdeksi lainaksi. Myös tämä tapahtuu ottamalla laina toisesta pankista ja maksamalla vanhat lainat pois. Pienten lainojen siirto toiseen pankkiin yhdeksi, isommaksi lainaksi voi olla erittäin kannattavaa. Kun maksat useiden lainakulujen sijaan vain yksiä, säästät selvää rahaa.

Lainojen siirto Komplett Bankiin on kannattava ratkaisu

Komplett Bank tarjoaa fiksun ratkaisun, kun haluat siirtää lainasi toiseen pankkiin. Joustoluotto on laina, jonka korko on aina edullinen 4,9 % - 19,9 % ja jonka maksuehdot ovat markkinoiden joustavimmat. Koska pakollisia, kiinteitä kuukausilyhennyksiä ei ole, Joustoluoton kuukausierät ovat markkinoiden pienimmät. Joustoluottoa voi hakea 1000 - 50 000 euroa.

Joustoluotto on ns. jatkuva laina, joka perustuu lainalimiittiin. Kun haet lainaa, sinulle myönnetään lainalimiitti, maksimilainasumma, jonka puitteissa voit vapaasti nostaa ja maksaa lainaasi. Voit täysin vapaasti päättää, nostatko koko limiittisi kerralla, vai vain osan siitä. Korkoa maksat luonnollisesti vain sille summalle, jonka olet nostanut. Kun maksat lainaa takaisin, takaisin maksettu osuus lisätään limiittiisi, ja on siten jälleen uudelleen nostettavissa.

Joustoluoton ainutlaatuinen ominaisuus on sen lyhennysvapaus. Se tarkoittaa, että käytössäsi veloitamme kuukausittain sinulta vain lainan korot ja kulut. Se, kuinka paljon ja usein maksat lyhennystä, riippuu täysin sinusta. Voit päättää lyhennysten suuruuden itse. Lainojen siirto Komplet Bankiin tarjoaa sinulle siis myös vapauden päättää lainanmaksustasi vapaammin itse. 

Näin haet Komplett Bankin Joustoluottoa

Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan helposti ja kätevästi netissä. Hakeminen onnistuu missä ja milloin tahansa, yhtä lailla tietokoneella, kuin matkapuhelimellakin. tarvitset hakemusta varten pankkitunnukset, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.

Täytä oheinen hakemus vaikka saman tien. Vastaus lainapäätöksestä lähetetään heti sähköpostiisi. Vastauksen saatuasi voit toimittaa tarvittavat liitteet, kuten palkkatiedot ja verotuspäätöksen meille lataamalla ne nettipalvelussamme, tai lähettämällä sähköpostitse. Kun olemme käyneet asiakirjat läpi, lähetämme sinulle lopullisen lainatarjouksen, josta ilmenee sinulle tarjottavat lainaehdot ja henkilökohtainen korkoprosenttisi. Mikäli hyväksyt tarjouksen, voit allekirjoittaa sen helposti omilla verkkopankkitunnuksillasi. Maksamme lainan viipymättä jonka jälkeen laina on nostettavissa.

5 syytä siirtää lainat Komplett Bankiin

  1. Lainojen siirto toiseen pankkiin voi tuoda säästöä edullisemman koron ja pienempien kulujen muodossa. Varsinkin, jos sinulla on useita pieniä lainoja, niiden siirtäminen yhdeksi lainaksi kannattaa.
  2. Joustoluoton hakeminen on helppoa. Voit tehdä hakemuksen mihin vuorokauden aikaan tahansa, missä ikinä oletkin. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita.
  3. Aina edullinen korko 4,9 % - 19,9 %.
  4. Komplett Bankin Joustoluottoa maksat takaisin omassa tahdissa
  5. Joustoluotto on jatkuva laina – voit nostaa takaisin maksamasi osan lainasta uudelleen.