Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Lainojen kilpailutus

Lainoja kilpailuttamalla löydät sopivimman ratkaisun tarpeisiisi

Lainojen kilpailutus – mitä kannattaa ottaa huomioon

Markkinoilla on nykyään tarjolla monenlaisia käyttölainoja ja kulutusluottoja, minkä johdosta lainojen kilpailutus on käynyt monimutkaisemmaksi. Lainojen vertailu on kannattavaa, mutta joskus hankalaa. Lainanhakijan tulisi ottaa itse selvää vaikka minkälaisista asioista ja olla hyvin perillä lain pykälistä, mitä tulee lainaehtoihin ja korkotasoihin eri vaihtoehdoissa. Asioiden selvittely vie aikaa ja voi olla usein turhauttavaa. Siinä missä mahdollisuudet ovat lisääntyneet, myös riski tehdä huono diili on kasvanut tarjonnan mukana. Varsinkin lainojen koroissa ja lyhennyksiin liittyvissä ehdoissa kannattaa olla tarkkana. 

Miksi lainojen vertailu kannattaa? 

Lainojen kilpailutus on viisasta, vaikkakin aikaa vievää puuhaa, sillä se vaatii selvittelyä ja lainojen vertailua. Markkinoilla tarjolla olevissa käyttö- ja kulutusluotoissa on hyvin vaihtelevia lainaehtoja, ja osassa luottoja voi esimerkiksi korkotaso olla huomattava korkea tai takaisinmaksuaika hyvin tiukka ja joustamaton. Lainojen vertailua helpottaa kulutusluottoja tarjoavien yritysten toiminnan läpinäkyvyys, mutta aina se ei toteudu niin hyvin, kuin pitäisi. 

Komplett Bankin Joustoluoton hakuprosessi on sekä tehokas että avoin, ja asiakasta informoidaan selkeästi niin, että hän tietää, mihin ryhtyy ja mitkä ovat kustannukset. Joustoluottoa haetaan sähköisesti, tämän sivun oikeassa laidassa olevalla hakemuksella. Hakemuksen lähetettyäsi saat Komplett Bankista alustavan lainatarjouksen oitis sähköpostiisi. Mahdolliset hakemukseen tarvittavat liitteet voi toimittaa sähköisesti joko Komplett Bankin oman järjestelmän kautta tai sähköpostitse. 

Parhaimmillaan saat Komplett Bankista lopullisen lainapäätöksen ja luoton käyttöösi vielä samana päivänä, jona olet Joustoluottoa hakenut! Hakemusta varten tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, sekä verkkopankkitunnukset järjestelmään tunnistautumista ja sopimusten allekirjoittamista varten. 

Komplett Bankista ratkaisu lainojen kilpailutukseen

Komplett Bankin Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava lainavaihtoehto elämän eri tilanteisiin. Komplett Bankin Joustoluoton korko vaihtelee 4,9 % ja 19,9 % välillä, mikä on varsin kilpailukyinen taso nykyisillä käyttölainamarkkinoilla. Lisäksi korkoa peritään vain nostamastasi summasta – ei koko sinulle myönnetystä lainasummasta. 

Haettuasi Joustoluottoa Komplett Bank myöntää sinulle limiitin, joka toimii lainasi ylärajana. Voit joko nostaa sinulle myönnetyn lainan kokonaisuudessaan tai jaksottaa nostot eriin ja käyttää Joustoluotosta osia aina silloin, kun tarvitset. Joustoluottoa on mahdollista myös nostaa uudelleen lyhennysten maksamisen jälkeen. Jos esimerkiksi olet nostanut 2000 euron limiitistä 1000 euroa ja ehtinyt jo maksaa käyttämäsi rahan takaisin, on 2000 euron limiitti jälleen kokonaisuudessaan käytettävissäsi. 

Voit kuitenkin itse päättää, miten maksat lainaasi takaisin Komplett Bankille: Joustoluotto ei nimittäin sisällä ennalta määrättyä maksusuunnitelmaa tai edes pakollisia lyhennyksiä. Asiakas voi itse vaikuttaa siihen, millaisella tahdilla tekee lyhennyksiä ja minkä suuruisia ne ovat. Ainoat kuukausittaiset kiinteät kustannukset ovat limiitiltä käytetylle summalle muodostuvat korot ja muut kulut. Lyhennysvapaiden kuukausien rajoittamattomuus tuo asiakkaalle valtavan suuren edun oman elämänsä järjestelemiseen. Lainojen vertailussa on hyvä ottaa tämä huomioon. 

Näin haet Joustoluottoa

Myös Joustoluoton hakeminen on kätevää ja tapahtuu nopeasti, omalta kotisohvalta sen sijaan, että joutuisit lähtemään esimerkiksi oman pankkisi konttoriin hakemuksia tekemään ja sopimuksia allekirjoittamaan. Lainojen kilpailutuksessa on usein hankalaa kyselyiden tekeminen ympäriinsä eri palveluntarjoajille, jotka usein vaativat käyttöluottoon jonkinlaista vakuutta tai takaajia. Joustoluotto sen sijaan on täysin vakuudeton laina, jonka hakemiseen ei tarvita edes takaajia. 

Ainoat vaatimukset lainan hakemiselle Komplett Bankista ovat vähintään 23 vuoden ikä, virallinen asuinpaikka Suomessa viimeisen kolmen vuoden ajalta ja säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot. Paljon tätä helpompaa ei luoton hakeminen voisi olla. Komplett Bankista saat rahaa helposti ja nopeasti, kun sitä tarvitset.