Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Lainaneuvottelu

Käy lainaneuvottelu kotisohvalta tai puhelimella kahvipöydästä

Lainaneuvottelu – näin helppoa se on netissä

Lainaneuvottelu voi olla aikaa vievä ja hankala prosessi – tai se voi olla helppoa ja nopeaa. Ennen kuin haet lainaa, sinun kannattaa lukea kuinka lainaneuvottelu netissä eroaa perinteisestä tavasta. Säästät aikaa ja vaivaa, saat rahat nopeasti tilille ja pääset toteuttamaan projekteja ja suunnitelmiasi, sekä hoitamaan talouttasi entistä joustavammin!

Mitä lainaneuvottelussa käsitellään?

Lainaneuvottelussa selvitetään taloudellinen tilanteesi ja maksukykysi, sekä sovitaan lainan suuruudesta, korosta ja muista lainaan liittyvistä kuluista. Kivijalkapankissa asioidessasi sinun täytyy varata aika lainaneuvotteluun. Usein se tarkoittaa, että sinun täytyy ottaa vapaata töistä ehtiäksesi neuvotteluun pankin aukioloaikana. Neuvottelussa sinun tulee perustella lainantarpeesi sekä lainasta riippuen esittää vakuudet tai takaaja lainallesi. Tämä kaikki voi viedä paljon aikaa. Onneksi on helpompi ja nopeampi tapa.

Lainaneuvottelu missä ja milloin sinulle sopii

Nykyään käyttölaina on helppo hakea ja nostaa netissä. Esimerkiksi Komplett Bankin Joustoluottoa voit hakea milloin ja missä tahansa, kunhan käytössäsi on nettiyhteys. Voit tehdä hakemuksen yhtä hyvin tietokoneella kuin puhelimellakin. Et siis ole sidottu aikaan tai paikkaan, ja lainaneuvottelu sujuu erittäin nopeasti ja helposti.
 
Netissä lainaneuvottelu menee näin: täytät lainahakemuksen nettisivuillamme. Hakemuksessa kysytään haettavaa summaa, henkilötietojasi sekä nettotulojasi. Hakemuksen täyttämiseen menee vain hetki. Kun olet lähettänyt hakemuksen ja tunnistautunut pankkitunnuksillasi, saat heti vastauksen sähköpostiisi. Samassa yhteydessä pyydämme sinua lähettämään tarvittavat asiakirjat, esimerkiksi palkkatiedot tai verotuspäätöksen, meille tarkastettaviksi. Voit ladata ne helposti verkkopalvelussamme tai lähettää ne sähköpostitse. Käymme dokumentit läpi ja teemme lopullisen lainatarjouksen, josta ilmenee lainasumma, lopullinen korko ja kulut. Jos hyväksyt tarjouksen, sinun tarvitsee vain allekirjoittaa sopimus omilla verkkopankkitunnuksillasi ja olet valmis nostamaan lainan. Siinä kaikki, niin helppoa ja yksinkertaista se on tänäpäivänä. Ei perusteluja, ei vakuuksia tai takaajia, eikä edes aikaa vieviä tapaamisia. Nopeimmillaan koko prosessi on ohi samana päivänä ja laina maksetaan viipymättä kun sopimus on allekirjoitettu. Lainaneuvottelu ei paljon helpommaksi voi tulla!

Joustoluotto – joustava laina moneen tarpeeseen

Miksi sitten kannattaa valita juuri Komplett Bank, onhan netti pullollaan lainantarjoajia, jotka tarjoavat nopeaa lainaneuvottelua? Koska Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa joustoa, jollaista et ole tottunut käyttölainoissa näkemään. Vai mitä olet mieltä esimerkiksi siitä, ettei sinun tarvitse lyhentää lainaa, jos et halua? Tai että voit nostaa takaisin maksamasi lainan uudelleen ilman uutta hakemusta? Joustoluotto mahdollistaa nämä molemmat edut asiakkaille.
 
Hakiessasi Joustoluottoa sinulle myönnetään lainalimiitti, maksimisumma, jonka voit nostaa lainaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse nostaa koko summaa kerralla, vaan voit päättää, teetkö useita pienempiä nostoja vai siirrätkö koko summan kerralla tilillesi. Tämä on kätevää, sillä maksat korkoa vain nostetusta summasta.
 
Joustoluoton ehkä hienoin ominaisuus on sen lyhennysvapaus. Sen minimikuukausierät koostuvat vain koroista ja kuluista, minimilyhennystä ei ole määrätty ennalta. Voit joka kuukausi päättää, kuinka paljon lyhennät lainaa korkojen ja kulujen lisäksi. Ja jos haluat, voit pitää lyhennysvapaata milloin haluat. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu mitenkään, ja sinun ei tarvitse ilmoittaa tai sopia niiden pitämisestä meidän kanssamme. Saat siis päättää lainan takaisinmaksusta täysin vapaasti. Myöskään kiinteää laina-aikaa ei ole, vaan se joustaa sen mukaan, miten lyhennät lainaa. 
 
Jos lainaa takaisin maksettuasi tarvitsetkin uudestaan rahaa, sinun ei tarvitse tehdä uutta hakemusta ja käydä uusia lainaneuvotteluita. Voit nimittäin nostaa takaisin maksamasi summan milloin tahansa uudestaan. Kun nostat lainaa, se vähennetään limiitistäsi, ja kun maksat lainaa takaisin, se lisätään takaisin limiittiisi. limiitissä vapaana oleva summa on aina nostettavissasi. Jos esimerkiksi olet nostanut koko 4000 euron limiittisi ja maksanut siitä jo puolet takaisin, voit nostaa 2000 euroa uudestaan. Näin sinulla on lainaa nopeasti saatavilla heti, kun sitä tarvitset.