Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Lainan vakuudet

Miksi lainalle tarvitaan vakuuksia ja miten Komplett Bank toimii vakuuksien kanssa

Ovatko lainan vakuudet luotoissa pakollisia?

Harkitsetko lainan ottoa, mutta epäröit lainan vakuuksien kanssa? Komplett Bankin Joustoluoton hakemiseen ei tarvita vakuuksia ja voit hakea Joustoluottoa vaikka saman tien oheisella lomakkeella. Riittää että täytät lainan saamiseen vaadittavat ehdot, jonka jälkeen räätälöimme sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Lainan vakuudet ovat keino turvata lainan takaisinmaksu lainan myöntäjälle. Se on ikään kuin lainanantajan vakuutus siltä varalta, ettei lainanottaja pysty maksamaan lainaansa takaisin. Monilla pankeilla vaaditaan luottoihin lainan vakuuksia, kuten ulkopuolisen henkilön antamat lainan vakuudet, henkilökohtaisen omaisuuden käyttö lainan vakuutena tai oman omaisuuden panttaus lainan vakuutena. Komplett Bankin riskianalyysi on kehitetty niin, että voimme jättää vakuudet ja takauksen pois, ja silti myöntää lainaa. 

Millaisiin lainoihin tarvitaan lainan vakuuksia?

Lainan vakuuksia pyydetään usein hakiessasi asuntolainaa, matkalainaa, remonttilainaa, autolainaa ja muuta lainaa äkillisessä rahan tarpeessa. Kaikkeen ei aina osaa varautua, ja silloin Komplett Bankin väliaikainen Joustoluotto on kannattava ratkaisu. Joustoluotto on vakuudetonta, kätevästi verkosta haettavaa lainaa. Komplett Bankin Joustoluottoa myönnetään 50 000 euroon asti ilman lainan vakuuksia, markkinoiden joustavimmilla takaisinmaksuehdoilla. Komplett Bankin Joustoluoton kanssa päätät itse, mihin käyttötarkoitukseen sitä haet ja millainen rahan tarpeesi on. Maksat lainaa takaisin omilla ehdoillasi. Parhaimmillaan saat rahat tilillesi samana päivänä, kun olet lähettänyt hakemuksesi.

Miksi lainan vakuudet pyydetään?

Lainan vakuudet ovat ikäänkuin lainan myöntäjän vakuutus. Niiden avulla lainan myöntäjä pyrkii varmistamaan, että saa lainaamansa pääoman takaisin. Eri kokoiset lainat tarvitsevat luonnollisesti eri kokoisia vakuuksia, koska lainan myöntäjän riski on sitä suurempi, mitä isompi laina on. Lainan vakuuksiksi käyvät yleensä asunto, vapaa-ajan asunto, tilillä olevat varat, arvopaperit tai toisen henkilön antama takaus. Takaus- ja panttaussopimukset ovat usein erilaisia sisällöltään ja laajuudeltaan, joten niihin kannattaa tutustua huolella.

Komplett Bankin Joustoluottoa voit saada ilman vakuuksia

Komplett Bankin Joustoluotossa ei ole lainan vakuuksia, vaan sen hakemiseen riittää, että on vastuullinen, vähintään 23-vuotias aikuinen ja on ollut kirjoilla Suomessa vähintään edelliset 36 kuukautta. Tarkastamme myös, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Koska Komplett Bankin Joustoluottoon ei tarvita vakuuksia, se on nopea vaihtoehto lainan hakemiseen. Hakemuksen täyttämisen ja tietojesi tarkistamisen jälkeen voit saada lainan tilillesi jopa samana päivänä.

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa joustavat maksuehdot

Komplett Bankin Joustoluotto perustuu luottamukseen ja henkilökohtaiseen palveluun. Tietosi tarkistetaan henkilötunnuksesi perusteella, ja saat lainaa mikäli lainan saamisen edellytykset ovat kunnossa. Komplett Bankin Joustoluottoa myönnetään 1 000 - 50 000 euroa, eikä siihen vaadita lainan vakuuksia. Lainan kustannukset ovat todella kilpailukykyiset. Voit laskea Komplett Bankin Joustoluotolle kustannukset hakemusta täyttäessäsi yksinkertaisella laskurillamme.

Komplett Bankin Joustoluotto on hyvä vaihtoehto myös joustavan maksuaikataulun vuoksi. Voit hakea sitä joustavasti, korottaa luoton määrää tarvittaessa ja lyhentää sitä itsellesi sopivan maksuaikataulun mukaisesti. Voit pitää myös lyhennysvapaita kuukausia omaa tilannettasi mukaillen. Joustoluotto joustaa sekä otettaessa että takaisin maksettaessa.

Komplett Bankin Joustoluotto toimii siten, että saat hakemuksesi perusteella luottolimiitin, jonka puitteissa voit nostaa luottoa tarpeen mukaan – ja maksaa sitä takaisin itse päättämässäsi tahdissa. Voit hakea Joustoluottoa esimerkiksi keittiöremontin varalta 20 000 euroa ja nostaa siitä vain tarvittavan summan. Koko summaa ei tarvitse nostaa, mutta se on hyvä turva mahdollisten yllätysten varalta. Remontin jälkeen, kun yllättävät kulut tasaantuvat, voit alkaa maksaa lainaasi takaisin oman maksuaikataulusi mukaisesti. Kun olet maksanut osan luotosta takaisin, voit nostaa sen tarvittaessa uudelleen ja siten hyödyntää samaa Joustoluotto-sopimustasi uudelleen toiseenkin tarkoitukseen. Se on hyvä turva arkipäivien yllätyksiin.

Komplett Bankin Joustoluotto tiivistetysti

Voidaksesi hakea Komplett Bankin Joustoluottoa ilman vakuuksia, sinun tulee olla yli 23-vuotias, olla ollut kirjoilla Suomen väestörekisterissä vähintään 36 kuukautta ja sinulla on säännölliset tulot. Tämän lisäksi edellytämme, että hakijalla on myös moitteettomat luottotiedot.

Komplett Bankin Joustoluottoa voit hakea ilman vakuuksia sivun oikean reunan hakemuksella. Saat  saman tien vastauksen, jossa pyydetään mahdollisesti tarvittavat asiakirjat luoton myöntämiseksi, jonka jälkeen teemme sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen jonka voit allekirjoittaa omilla verkkopankkitunnuksilla. Asiakirjat voi toimittaa sähköpostilla tai ladata nettisivuillamme. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen maksamme lainan kokonaan viipymättä, jonka jälkeen laina on valmis käytettäväksi.