Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Lainan saaminen

Mitä lainan saaminen edellyttää ja miten se toimii Komplett Bankilla

Lainan saaminen Komplett Bankista

Lainan saaminen Komplett Bankista on yksinkertaista ja nopeaa. Komplett Bankin Joustoluotto on 1000 - 50 000 euron laina, jota voi hakea netissä milloin vain. Hakijalta ei vaadita vakuuksia tai takaajia ja tämä tekee hakuprosessista entistä yksinkertaisemman. Korkomme on aina edullinen 4,9 % - 19,9 %. Lainahakemusten käsittelyprosessi on nopea ja laina on nostettavissa parhaimmillaan jo saman päivän aikana, kun olemme käsitelleet tarvittavat liitteet ja asiakas on hyväksynyt ja allekirjoittanut lainasopimuksen.

Mitä lainan saaminen Komplett Bankista edellyttää?

Lainan saaminen Komplett Bankista kuitenkin edellyttää, että muutamat ehdot täyttyvät. Hakijalla tulee olla säännölliset tulot, täyttänyt 23 vuotta ja luottotiedoissa ei saa on merkintää. Hakijan on myös oltava asunut pysyvästi Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta. Mikäli nämä ehdot täyttyvät, olet valmis hakemaan Komplett Bankin Joustoluottoa. Komplett Bankilla vakuuksia tai henkilötakaajia ei myöskään edellytetä asiakkailta.

Mitä Komplett Bankin Joustoluoton joustavuus tarkoittaa käytännössä?

Kun haet Komplett Bankin Joustoluottoa, sinulle myönnetään lainalimiitti, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa lainaa haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi nostaa koko lainasumman, tai vain osan siitä. Maksat korkoa ja kuluja vain käytetystä summasta kuukausittain.

Kun olet maksanut lainan osittain tai kokonaan takaisin ja uusi rahantarve yllättää, voit nostaa takaisin maksetun osan lainasta uudelleen. Näin sinulla on aina rahaa käytössäsi joustavasti, kun sitä tarvitset. Laina-aika joustaa sinun tarpeidesi mukaan ja lyhennät lainaa omaan tahtiisi, voit halutessasi maksaa lainan nopeasti takaisin jotta lainan loppusumma on pienempi, koska korkoa ei ehdi kertyä. 

Joustoluotto joustaa paitsi nostettaessa, myös takaisin maksettaessa. Joustoluoton kanssa voit itse päättää, missä tahdissa maksat lainan takaisin. Tämän ainutlaatuisen joustavuutensa ansiosta Joustoluotto mukautuu kaikkiin elämäntilanteisiin paremmin kuin muut markkinoilla tarjolla olevat lainat tällähetkellä. Voit aina käyttää vain sen verran kun tarvitset ja korkoa peritään vain käytetystä lainasummasta. Voit maksaa Joustoluoton takaisin täysin omassa tahdissasi. Kiinteää laina-aikaa ei ole, joten riippuu sinusta, kuinka nopeasti maksat lainan takaisin. Jos rahatilanteesi on hetkellisesti tiukempi, voit maksaa pidemmällä lyhennystahdilla niin pitkään kuin tilanne vaatii. Ja jos tarvitset uudestaan rahaa, voit nostaa takaisin maksamasi osan lainasta uudelleen. 

Lainan saaminen Komplett Bankista vie vain hetken

Joskus rahantarve iskee yllättäen ja on akuutti, eikä ole välttämättä aikaa käydä läpi aikaa vieviä hakuprosesseja konttorivierailuineen ja vakuuksien hankkimisineen. Lainan saaminen saattaa yksinkertaisesti kestää liian kauan. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa ratkaisun myös nopeaan rahantarpeeseen.

Joustoluottoa haetaan netissä, tältäkin sivulta löytyvän hakemuksen kautta milloin ja missä tahansa. Hakemuksen lähetettyäsi saat vastauksen lainapäätöksestä välittömästi. Saat myös linkin jota seuraamalla voit ladata tarvittavat dokumentit, joita pyydämme riskianalyysiä varten. Hakemuksen käsittely on nopeaa ja pian saat meiltä sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyn lainatarjouksen jonka voit allekirjoittaa omilla verkkopankkitunnuksilla. Kun sopimus on allekirjoitettu, maksamme rahat tilillesi kokonaan kerralla. 

3 hyvää syytä valita Komplett Bankin Joustoluotto

  1. Komplett Bankin Joustoluotto joustaa kaikissa elämäntilanteissa. Voit nostaa lainaa haluamasi määrän ja maksaa takaisin silloin kun sinulle sopii. Voit myös nostaa takaisin maksetun osan lainasta uudelleen.
  2. Komplett Bankin Joustoluottoa on helppo ja nopea hakea netissä. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita, ja hakemukset käsitellään nopeasti.
  3. Komplett Bankin Joustoluoton korko on aina edullinen 4,9 % - 19,9  %