Siirry suoraan sisältöön.

Lainan nostokulut

Tutustu ja lue lisää Joustoluoton nostokuluista

Lainan nostokulut vaihtelevat paljon eri lainantarjoajien välillä. Nostokulut voivat koostua useista eri kiinteistä tai lainasummasta riippuvista maksuista, jotka veloitetaan, kun nostat lainan. Komplett Bankin lainan nostokulut koostuvat vain avausmaksusta, jonka suuruus vaihtelee nostamasi luoton määrän mukaan.

Mistä lainan nostokulut koostuvat?

Lainan nostokulut muodostuvat lainaa nostettaessa perittävistä maksuista. Tällaisia voivat olla esimerkiksi lainan avausmaksu, toimitusmaksu, järjestelypalkkio ja luotonvarausprovisio. Maksut vaihtelevat lainanantajien kesken, ja kannattaakin selvittää ennen lainan hakemista, millaisia kuluja lainan nostamisesta syntyy. Suuret nostokulut voivat nostaa lainan todellista vuosikorkoa merkittävästi.

Lainan nostokulut Komplett Bankissa

Komplett Bankin Joustoluoton nostokulut muodostuvat vain lainan avausmaksusta, joka on alle 5000€ hakiessa 0€ ja yli 6000€ hakiessa 45€. Nostopalkkiota tai muita nostokuluja ei veloiteta. Hakemasi lainan avausmaksun suuruuden näet sinulle lähetetystä lainatarjouksesta. Kuukausittainen tilinhoitopalkkio ei riipu luoton määrästä, vaan se on 5 - 8 €/kk. 

Joustoluotto on edullinen ja joustava laina

Komplett Bankin Joustoluotto on fiksu ja edullinen laina, joka joustaa silloinkin, kun maksat sitä takaisin. Sen ainutlaatuinen ominaisuus että voit itse päättää, milloin ja missä tahdissa lyhennät nostamaasi Joustoluoton pääomaa.

Kun haet Joustoluottoa, sinulle myönnetään luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa lainaa tilanteen ja tarpeesi mukaan. Luottolimiitti on yläraja, jonka voit nostaa, mutta sinun ei tarvitse käyttää sitä kokonaan kerralla. Voit nostaa vain osan limiitistä ja jättää loput odottamaan uutta tarvetta.

Koska Joustoluottossa ei ole ennalta määrättyjä, kiinteitä kuukausieriä, vaan voit itse päättää, milloin maksat sen takaisin. Joustoluoton kuukausierät muodostuvat vain nostamallesi summalle lasketusta korosta ja kuluista. Minimilyhennystä ei ole, joten voit itse päättää, kuinka suurissa erissä ja kuinka nopeasti lyhennät luottoasi. Siten myös lainan maksuaika on joustava ja riippuu täysin sinusta.

Nosta lainaa uudestaan – maksa vain yhdet nostokulut 

Joustoluoton luottolimiitti mahdollistaa lainan nostamisen moneen kertaan ilman ylimääräisiä kuluja. Kun olet maksanut luoton takaisin kokonaan tai osittain, voit nostaa sitä uudestaan limiittiin asti ilman uutta lainahakemusta. Nostaessasi Joustoluottoa uudelleen et maksa uusia lainan nostokuluja. Tämä on erityisen kätevä ominaisuus, jonka ansiosta voit pitää sopivaa, helposti saatavilla olevaa reserviä yllättävien menojen varalta. Ja korkoahan maksat luonnollisesti vain nostamallesi summalle.

Käytännön esimerkki: Jos olet hakenut 10 000 euron Joustoluoton, nostanut sen kokonaan ja maksanut aikaa myöten puolet takaisin, voit nostaa 5000 euroa uudelleen, jos rahantarve iskee. Voit nostaa ja maksaa luottoa niin monta kertaa kuin haluat.

Näin haet Joustoluottoa

Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit täyttää hakemuksen vaikka saman tien tällä sivulla. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Täytä hakemasi lainasumma ja omat tietosi lomakkeeseen ja klikkaa “Lähetä hakemus”. Saat lainapäätöksen nopeasti. Tarkistettuamme lähettämäsi liitteet, saat lopullisen lainatarjouksen. Lainatarjouksesta ilmenee korkosi, kuukausimaksut sekä lainan nostokulut. Tarvittavat dokumentit, kuten palkkatiedot ja verotuspäätöksen, voit ladata helposti sivuillamme, tai lähettää sähköpostilla. Kun olemme tarkistaneet asiakirjat, laina on valmis allekirjoitettavaksi omilla verkkopankkitunnuksillasi ja nostettavaksi.

Joustoluottohakemuksen voi tehdä mihin vuorokaudenaikaan tahansa sijainnistasi riippumatta. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Hakemuksen voi tehdä yhtä lailla tietokoneella tai esimerkiksi puhelimella.

Kuka voi hakea Joustoluottoa Komplett Bankista?

Komplett Bankin Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet, vähintään viimeiset 36 kk Suomessa kirjoilla olleet yksityishenkilöt, joilla on säännölliset tulot. Lisäksi tarkistamme, ettei hakijalla ole maksuhäiriömerkintöjä.