Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Lainan myöntäminen

Mihin lainojen myöntäminen perustuu ja miten prosessi toimii

Lainan myöntäminen – Komplett Bank

Lainan myöntäminen on Komplett Bankissa nopea prosessi, joka on parhaimmillaan valmis saman päivän aikana kun teet hakemuksen. Komplett Bankista voit hakea 1000 - 50 000 euroa lyhennysvapaata lainaa juuri silloin kun se sinulle sopii. Saat alustavan lainatarjouksen heti kun olet lähettänyt hakemuksen. Laina myönnetään nopeimmillaan yhden päivän aikana. Rahat voit nostaa tilillesi heti kun laina on myönnetty ja olet allekirjoittanut lainasopimuksen.

Lainan myöntäminen vaihe vaiheelta

Lainan myöntämiseen kuluu Komplett Bankissa parhaimmillaan vain alle vuorokausi. Voit hakea lainaa Komplett Bankin sivuilta juuri silloin kuin se sinulle sopii, täysin kellonajasta tai viikonpäivästä riippumatta. Saat alustavan lainatarjouksen hetkessä. Lainan myöntäminen on nopea prosessi, jossa on vain viisi vaihetta:

1. Täytä lainahakemus, joka löytyy tämän sivun oikeasta reunasta. Lisää hakemukseen hakemasi lainalimiitin määrä (1 000 - 50 000 euroa) ja omat henkilötietosi. Hakemus käsitellään kokonaan netin välityksellä, joten sinun ei tarvitse varata aikaa neuvotteluun, vaan voit odotella vastausta kotonasi. Hakemuksen voit täyttää milloin haluat.
2. Lainan myöntämiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Sinun ei tarvitse selvittää omaisuuttasi lainan pantiksi, eikä kysyä tuttujasi takaamaan lainaa. Lainan myöntäminen on nopeampaa, sillä vakuuksien ja takaajien tarkistamiseen ei kulu turhaa aikaa.
3. Kun olet täyttänyt hakemuksen, klikkaa “Lähetä hakemus” -painiketta ja lainan myöntäminen on enää vain kahden vaiheen päässä. Saat alustavan lainatarjouksen heti sähköpostiisi. Tarjouksen mukana pyydämme tarpeen mukaan dokumentteja, kuten palkkatietoja, veropäätöstä ja sen erittelyosaa. Dokumentit voit toimittaa meille suoraan sivuiltamme tai sähköpostitse. 
4. Tarkistamme lähettämäsi dokumentit. Dokumenttien ollessa kunnossa myönnämme lainan ja saat lopullisen lainapäätöksen. Lainapäätöksestä löydät myös sinulle myönnetyn korkoprosentin, joka on aina edullinen ja sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %. Korko lasketaan erikseen jokaiselle hakijalle.
5. Kun olet lukenut ja hyväksynyt lainapäätöksen, voit allekirjoittaa sopimuksen vaikka heti omilla pankkitunnuksillasi. Voit nostaa lainan käyttöösi saman tien, parhaimmillaan samana päivänä kun lähetät hakemuksen.

Komplett Bankin ehdot lainan myöntämiselle

Komplett Bankilla on lainanhakijalle vain muutama ehto, joiden täyttyessä lainan myöntäminen voi onnistua jopa saman päivän aikana. Lainan hakemiseen ja sopimuksen allekirjoittamiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Laina haetaan ja sopimus allekirjoitetaan kokonaan netissä, joten ilman näitä tietoja lainaa ei voida myöntää. 

Edellytämme lainanhakijalta myös vähintään 23 vuoden ikää ja sitä, että asuinpaikkana on ollut Suomi viimeisten 36 kuukauden ajan. Hakijalla tulee olla myös säännölliset tulot ja virheettömät luottotiedot. Kun täytät nämä ehdot, voit hakea lainaa vaikka heti Komplett Bankista.

5 syytä valita Komplett Bankin Joustoluotto

Komplett Bankin Joustoluotto on laina, jossa on erinomaiset edut. Lainan myöntäminen on nopea prosessi ja saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana kun teet hakemuksen. Sen lisäksi Joustoluotossa on kaikki nämä edut:
- Mahdollisuus hakea jopa 50 000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. 
- Voit hakea Joustoluottoa milloin ja missä tahansa. Tarvitset ainoastaan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, pankkitunnukset ja verkkoyhteyden.
- Joustoluoton nimelliskorko on aina edullinen 4,9 % - 19,9 %. Lopullinen korko lasketaan erikseen jokaiselle hakijalle. Oma korkoprosenttisi löytyy lopullisesta lainatarjouksestasi.
- Pidä lyhennysvapaata niin paljon ja niin usein kuin haluat. Pakollisia kuukausilyhennyksiä ei ole, vaan voit maksaa ainoastaan kuukausittain laskutettavat korot ja kulut.
- Joustoluotto tarkoittaa sitä, että voit myös tarpeen tullen nostaa takaisin maksamaasi lainaa uudelleen. Sinulle myönnetään lainalimiitti, jonka puitteissa voit tehdä nostoja ja maksaa lyhennystä juuri niin kuin itse haluat.