Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Lainan määrä

Kun lainan määrällä on väliä - kuitenkaan ehdoista ja hinnasta tinkimättä

Komplett Bankissa lainan määrä kohtaa tarpeesi

Ylimääräisen rahan tarpeessa lainan määrä on usein yksi pohdinnan aiheista. Ei ole ollenkaan tavatonta, että elämässä saattaa joskus iskeä äkillinen lainatarve. Auto, kodin ylläpito tai sairastuminen voivat aiheuttaa kustannuksia, joihin ei ollut osannut ennalta varautua. Lämmityslasku voi pompsahtaa odottamattomasti, pesukone mennä rikki tai katsastusmiehen tuomio tulla yllätyksenä. Mökin kattokin kaipaisi korjausta. Toisaalta välillä on myös mukava nauttia elämästä ja toteuttaa suunnitelmia, joita on ehkä jo pitkään miettinyt: olohuoneen sisustuksen uusiminen, auton vaihto tai lomamatka. Kenties jopa häät tai muut juhlat esimerkiksi lähestyvän merkkipäivän kunniaksi! Silloin tällöin haaveet voivat kuitenkin kaivata vähän lisärahoitusta ja tarvittavan lainan määrä vaihdella paljon käyttötarkoituksen mukaan. Komplett Bankin Joustoluotto on hyvä valinta silloin, kun tarvitset limiittiä pieniin tai suuriin hankintoihin. Joustoluotto tarjoaa vaihtoehtoja erisuuruisiin rahantarpeisiin kohtuullisella korolla ja erittäin joustavalla takaisnmaksulla. 

Mitkä tekijät sitten vaikuttavat lainan määrään? 

Lainan määrä on usein hyvin yksilöllistä ja siihen vaikuttavat monet eri seikat. Lainan määrä riippuu paljon sekä siitä, mihin rahaa on tarkoitus käyttää että millaiset vakuudet lainanhakijalla on tarjottavanaan - tai ainakin näin on haettaessa lainaa pankista. Komplett Bankin Joustoluoton määrään sen sijaan vaikuttaa vain hakijan taloudellinen tilanne ja maksukyky, sillä Komplett Bankin Joustoluoton hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Käyttölainan saaminen pankista voi olla joskus myös liian aikaa vievää puuhaa, jos rahantarve on akuutti. Komplett Bankin Joustoluoton hakeminen tapahtuu netissä, ja saat luottopäätöksen sähköpostiisi usein vielä saman päivän aikana. Mahdollisten liitteiden toimittaminenkin tapahtuu sähköisesti. Paljon tätä helpommaksi ei luoton hakeminen voi mennä. Ainoat vaatimukset Komplet Bankin Joustoluoton hakemiselle ovat vähintään 23 vuoden ikä, säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot ja osoite Suomessa viimeisen 3 vuoden ajalta.

Vakuudettoman lainan määrä jopa 50 000 euroa

Komplett Bankin Joustoluotto mahdollistaa sinun tarpeisiisi sopivan lainan määrän. Maksukyvystä ja taloudellisesta tilanteestasi riippuen limiitti voi olla 1000 eurosta jopa 50 000 euroon ilman vakuuksia tai takaajia. Joustoluoton korko määräytyy limiitiltä nostetun summan mukaisesti. Jos sinulle esimerkiksi myönnetään 10 000 euron luotto, josta käytät vain 2000 euroa, korko lasketaan nostetulle 2000 eurolle. 

Komplett Bankin Joustoluotossa ei ole kiinteää takaisinmaksusuunnitelmaa tai ennalta määrättyä pakollista minimilyhennystä. Kuukausittaisia kuluja ovat vain nostetulle summalle erääntyvät korot ja muut kulut. Myöskään laina-aikaa ei ole erikseen säädetty vaan voit itse päättää, milloin ja minkä suuruisissa erissä lyhennät Joustoluottoasi. Koska luottosopimukseen Komplett Bankin kanssa ei sisälly pakollista minimilyhennystä, lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu. Voit pitää niin monta kuin tarvitset! Välillä elämäntilanteet väistämättä muuttuvat ja silloin oma taloudellinen tilanne kaipaa joustoa. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa juuri sitä. 

Komplett Bankilla myös lainan määrä joustaa 

Komplett Bankin Joustoluotto on joustava myös lainan määrän suhteen. Haettuasi Joustoluottoa Komplett Bankilta, sinulle myönnetään limiitti, jonka puitteissa voit käyttää luottoa. Sinä päätät, käytätkö luoton kokonaan vai osissa. Limiitin rajoissa voit myös lyhennyksen jälkeen uudelleenkäyttää luottoasi. Et siis tarvitse uutta luottoa tai edes lisäluottohakemusta Komplett Bankille! Jos olet käyttänyt esimerkiksi 5000 euron luotosta 2000 euroa, jonka maksat takaisin, sinulla on taas koko sinulle myönnetty 5000 euron limiitti käytössäsi. Kuukausittain lyhentäminen ei kuitenkaan ole pakollista vaan voit itse päättää, mikä on sinulle paras tahti lyhentää luottoa. 

Miten Joustoluottoa sitten haetaan? 

Komplett Bankin Joustoluoton hakeminen on tehty todella yksinkertaiseksi: täytät vain sivun oikeassa reunassa olevan hakemuksen. Sitä varten tarvitset sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset palveluun tunnistautumista varten. Saat lähes välittömästi tiedon luottopäätöksestä sähköpostiisi. Pyydämme lähettämään vielä erinäisiä liitteitä hakemuksen tueksi, jotka voit ladata sivuillamme tai toimittaa meille sähköpostitse. Kun dokumentit on käsitelty, saat lopullisen lainatarjouksen jonka voit allekirjoittaa omilla verkkopankkitunnuksilla jonka jälkeen maksamme Joustoluoton tilillesi. 

Parhaimmillaan voit saada Joustoluoton tilillesi jopa saman päivän aikana!