Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Lainan lyhennysvapaa tarjoaa joustoa elämään

Lyhennysvapaalla lainalla elät joustavasti elämäntilanteesta riippumatta

Rajaton lainan lyhennysvapaa tuo mukavuutta elämään ja tekee Joustoluotosta houkuttelevan vaihtoehdon eri tilanteisiin.

Lainan lyhennysvapaa tarjoaa joustoa elämään

Lainan lyhennysvapaa tarjoaa helpotusta taloudenhoitoon, kun kukkaron nyörit täytyy hetkellisesti pitää tiukemmalla. Elämä ei koskaan ole täysin tasaista ja yllätyksiä voi tulla eteen missä vaiheessa tahansa. Oma talous voi horjua, vaikka olisi aina yrittänytkin suunnitella sen hyvin. Joskus yhtäkkisiltä kuluilta ei vain pysty välttymään ja ylimääräinen raha esimerkiksi lainan lyhennysvapaan muodossa tulisi tarpeeseen. Jos haluat lainan, jonka mahdollistaa lainan lyhennysvapaan ottamisen aina silloin kun sitä tarvitset, hae Komplett Bankin Joustoluottoa. 

Mitä lainan lyhennysvapaa tarkoittaa? 

Lainan lyhennysvapaa on nimensä mukaisesti lainan lyhentämisestä vapaata aikaa, jolloin maksetaan vain korkoja ja muita lainakuluja, mutta ei lyhennyksiä. Lainan lyhennysvapaan aikana lainan määrä pysyy samana. Usein lainan lyhennysvapaa on harvinaista herkkua, varsinkin pankkien kanssa asioitaessa. Esimerkiksi asuntolainaan pankit myöntävät yleensä lyhennysvapaata korkeintaan pari kuukautta vuodessa. Käyttölainoissa ja kulutusluotoissa taas lainan lyhennysvapaata ei ole sallita juuri koskaan ja asia onkin hyvä aina tarkistaa lainaehdoista ennen sopimusten allekirjoittamista.

Komplett Bankin Joustoluotto on kuitenkin siinä mielessä erilainen luotto, että lainan lyhennysvapaata ei ole rajoitettu. Tästä huolimatta Joustoluottoa hakeaksesi et tarvitse vakuuksia tai takaajia, sillä Komplett Bankille on tärkeää voida tarjota asiakkailleen joustava rahoitusvaihtoehto, joka antaa myös tilaa hengittää ja elää, eikä sido ahdistavaan tiukkojen reunaehtojen velkavankeuteen.

Lyhennysvapaa silloin kun haluat

Komplett Bankin Joustoluotto on vakuudeton luotto, jonka takaisinmaksun aikataulusta ja lyhennysmääristä päättää asiakas itse. Joustoluotto ei siis sisällä ennalta määrättyä lyhennyssuunnitelmaa. Ainoat pakolliset kuukausittaiset kustannukset ovat korot ja kulut. Laina-aikaa tai lyhennysyvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu. Asiakas voi siis maksaa luottonsa takaisin sellaisissa erissä kuin hän haluaa ja juuri silloin, kun hänelle parhaiten sopii. Rajaton lainan lyhennysvapaa tuo mukavuutta elämään ja tekee Joustoluotosta houkuttelevan vaihtoehdon eri tilanteisiin. 

Hakiessasi Komplett Bankin Joustoluottoa sinulle myönnetään limiitti, joka toimii luottosi ylärajana. Voit siis käyttää luottoa limiitin rajoissa oman mielesi mukaan. Koko myönnettyä luottoa ei kuitenkaan tarvitse nostaa kerralla vaan voit käyttää luotosta vain sen osan, kuin kulloinkin tarvitset ja nostaa rahaa haluamissasi erissä. 

Joustoluottoa on mahdollista myös nostaa uudelleen sen jälkeen, kun olet ensin lyhentänyt sitä Komplett Bankille. Jos esimerkiksi käytät 2000 euron luotosta 1000 euroa, jonka maksat takaisin, saat jälleen kokonaisuudessaan käyttöösi sinulle myönnetyn 2000 euron limiitin. Takaisinmaksuaikaa ei kuitenkaa ole rajattu, kuten useissa muissa käyttöluotoissa, vaan voit hoitaa Joustoluottoa ihan omaan tahtiisi. 

Joustoluotto sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin

Komplett Bank myöntää Joustoluottoa 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti, mikä tekee Joustoluotosta sopivan ratkaisun monenlaiseen rahantarpeeseen. Olit sitten ostamassa venettä tai remontoimassa keittiötä, Komplett Bankin Joustoluotto voi olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto rahoittaa hankkeesi. Tai jos sinulla on jo entuudestaan useita eri lainoja, selkeytä talouttasi ja yhdistä lainat Komplett Bankin Joustoluotolla. Sinun tulee ainoastaan olla täyttänyt 23 vuotta ja asunut Suomessa viimeiset kolme vuotta. Lisäksi odotamme hakijoillamme olevan puhtaat luottotiedot ja säännöllisiä tuloja. Vakuuksia tai takaajia emme Joustoluottoa haettaessa vaadi. 

Näin haet lyhennysvapaata Joustoluottoa

Hakuprosessimme on tehokas ja nopea - kaiken voi hoitaa sähköisesti eikä aikaa konttorissa tai vastaavassa toimipisteessä käymiseen tarvitse varata. Joustoluoton hakemista varten täytät vain sivun oikeassa reunassa olevan hakemuksen. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat oitis sähköpostiisi alustavan lainatarjouksemme. Mahdolliset liitteet hakemukseen voit toimittaa sähköisesti joko Komplett Bankin verkkosivujen kautta tai sähköpostitse. 

Sinun ei tarvitse nostaa koko sinulle myönnettyä luottoa kerralla, vaan voit käyttää siitä juuri sen verran, kuin tarvitset. Korkoa muodostuu ainoastaan nostamallesi summalle, ei luottomäärälle kokonaisuudessaan.