Siirry suoraan sisältöön.

Lainalaskuri

Laske kuinka paljon sinun on maksettava kuukausittain ja suunnittele talouttasi näin paremmin

Lainalaskuri

Suunnittele oma lainasi helposti Komplett Bankin lainalaskurilla. Tarvitsetko tietyn verran lainaa ilman vakuuksia heti esimerkiksi autoa, remonttia tai lomamatkaa varten ja haluaisit tietää kuinka paljon on lainasi kuukausierä? Lainalaskurin avulla voit vertailla kuinka suuri tarvitsemasi lainasumman kuukausierä minimissään olisi ja tehdä sen mukaan suunnitelmia lainan ottamista varten. Lainalaskurin seuraavalta sivulta voit helposti lähettää lainahakemuksen tarvitsemallesi lainasummalle, saat vastauksen hakemukseesi saman tien.

Lainalaskuri laskee kuinka paljon tarvitsemasi lainan kuukausierä olisi keskimääräisellä 12,6 % nimelliskorolla. Lainan lopullinen nimelliskorko lasketaan lainahakemuksen mukaan tapauskohtaisesti ja se sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %. Komplett Bankin lainan korko on markkinoiden kilpailukykyisimpiä, minkä lisäksi joustava takaisinmaksu tekee lainasta vieläkin reilumman vaihtoehdon hakijalleen.

Miksi kannattaa hakea Komplett Bankin Joustoluottoa?

Kun tarvitset lainaa ilman vakuuksia, on Joustoluotto paikallaan. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa edullisen koron, joustavat maksuehdot ja markkinoiden pienimmät kuukausimaksut. Vapaavalintaisen lyhennyksen ansiosta voit helpommin suunnitella, mihin ja miten käytät rahaa sekä kuinka maksat lainasi takaisin. Et ole sidottu tiukkoihin laina-aikoihin ja suuriin kuukausieriin, vaan voit itse päättää niistä valiten oman maksutahtisi.

Mitä nopeammin maksat lainaa takaisin, sitä lyhyempi laina-aika. Ja jos taas elämäntilanteesi ei anna myöten kuukausittaisille lyhennyksille, sekin käy, ja laina-aika on vastaavasti hiukan pidempi. Sinun ei tarvitse menettää yöuniasi siksi, ettei tässä kuussa olekaan varaa lyhentää lainaa. Halutessasi maksat lainasta kuukausittain ainoastaan lainan määrän mukaiset korot ja kulut. Aina ei elämää voi budjetoida tarkkaan äkillisiä ja yllättäviä käänteitä varten, ja joskus vaikkapa äkillinen sairastuminen voi romuttaa koko talouden. Tällöin on huojentavaa tietää, että Komplett Bankin lainan kanssa et joudu vararikkoon, vaan se joustaa elämäsi mukana.

Komplett Bank myöntää lainanhakijalle joustavan lainalimiitin, jonka puitteissa lainaa voi nostaa lisää tarpeen mukaan. Lainan hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia, joten saat vastauksen hakemukseesi heti ja rahat tilillesi nopeasti.

Komplett Bankin Joustoluoton parhaat edut ovat:

  • Lyhennysvapaus: lyhennysvapaus tarkoittaa sitä, että lainan voi maksaa takaisin omassa aikataulussaan. Kuukausittain on maksettava lainan korot ja kulut.
  • Joustava lainalimiitti: lainaa voi nostaa tarpeen mukaan lisää myönnetyn luottolimiitin rajoissa, kun olet ensin maksanut osan jo nostamastasi lainasta.
  • Vakuudeton: lainan hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai henkilötakaajia.
  • Rahat tilille nopeasti: Komplett Bank on nopea vaihtoehto lainan hakijalle. Rahat ovat usein tilillä jo samana päivänä kun hakemus on lähetetty, liitteet tarkistettu ja hakemus hyväksytty.

Paljonko lainaa voi hakea lainalaskurilla?

Lainalaskurilla voi laskea kuukausierän keskimääräisellä nimelliskorolla 1 000 - 50 000 euron lainalle ja tehdä lainahakemuksen saman tien. Komplett Bank myöntää lainanhakijalle Joustoluoton, jonka määrää voi tarvittaessa korottaa lainatarpeen ja myönnetyn jouston mukaan. Komplett Bankin laina on lyhennysvapaata, joten voit lyhentää lainaa silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.

Kuka voi hakea Komplett Bankin Joustoluottoa?

Komplett Bankin Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta. Komplett Bankin Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka asuvat tällä hetkellä pysyvästi Suomessa.ja tämän lisäksi tarkistamme aina, että lainan hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Lainan hakemista varten tarvitset myös toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Tulemme lähettämään lainatarjouksen sähköisesti ja saat siitä tiedon sähköpostiisi. Luethan lainatarjouksen huolellisesti ennen sen allekirjoittamista. Lainatarjous ja siinä olevat ehdot ovat henkilökohtaiset ja voimassa 30 vuorokautta tarjouksen vastaanottamisesta. Voit allekirjoittaa sopimuksen omilla verkkopankkitunnuksilla.