Ole hyvä ja odota

Lainahakemus netissä

Lainahakemuksen täyttäminen netissä on nopeaa, helppoa ja turvallista

Säästä aikaa ja vaivaa, tee lainahakemus netissä

Lainan hakeminen pankista saattaa olla aikaa vievää ja hankalaa. Täytyy ehtiä konttoriin aukioloaikana, kerätä mukaan erilaisia papereita, täyttää hakemuksia ja perustella lainan tarvetta virkailijalle. Joskus lainan ehtona ovat vakuudet tai henkilötakaus. Unohda hankalat ja pitkät prosessit ja tee lainahakemus netissä vaikka heti. Voit tehdä hakemuksen missä ikinä oletkin, et tarvitse vakuuksia eikä sinun tarvitse selitellä, mihin lainaa tarvitset. Hakeminen kestää vain hetken, ja vastauksenkin saat saman tien.  

Tee lainahakemus netissä – näin helposti se tapahtuu

Komplett Bankin Joustoluotto on 1000 - 50 000 euron vakuudeton laina. Lainahakemus tehdään  netissä, tältäkin sivulta löytyvällä lomakkeella. Tarvitset hakemusta varten voimassa olevan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Täytä hakemukseen toivomasi lainasumma sekä henkilötietosi ja lähetä hakemus. Saat saman tien sähköpostiisi vastauksen, jossa kerrotaan sinulle myönnetty alustava lainalimiitti, korko ja kulut. Sinulta voidaan myös pyytää esim. palkka- tai verotodistusta, jotka voit toimittaa meille kätevästi sähköpostitse. Kun nämä dokumentit on tarkastettu ja lopullinen lainatarjous on tehty, voit allekirjoittaa sopimuksen omilla verkkopankkitunnuksilla ja nostaa lainan.
Parhaassa tapauksessa saat rahat tilillesi jo samana päivänä kuin olet hakemuksen täyttänyt.

Kenelle Komplett Bankin Joustoluotto sopii?

Komplett Bankin Joustoluotto on mukautuva laina, joka sopii kaikille, jotka arvostavat nopeutta, helppoutta, kohtuullista korkoa ja joustavia maksuehtoja. Koska Joustoluottoa voi hakea jopa 50 000 euroa, sillä voi rahoittaa monenlaiset hankinnat. Tonnin luotolla onnistuu vaikkapa television, tietokoneen tai uuden pesutornin hankinta, viidellä tuhannella pääsee koko perhe kaukolomalle ja kymppitonnilla tekee jo melkoisen remontin kotona. Useamman kymmenen tuhannen euron laina riittää vaikka vuoden maailmanympärireissun toteuttamiseen tai upouuden laatuauton ostamiseen käteisellä. Mistä ikinä haaveiletkaan, Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa fiksun tavan rahoittaa unelmasi.

Hakemista varten et tarvitse suuria tuloja tai omaisuutta luoton vakuudeksi. Voit hakea Joustoluottoa, jos olet ollut kirjoilla Suomen väestörekisterissä vähintään viimeiset 3 vuotta, olet täyttänyt 23 vuotta, sinulla on säännölliset tulot ja omaat moitteettomat luottotiedot. Tee lainahakemus netissä vaikka saman tien!

Joustoluotto tarjoaa ainutlaatuista joustoa kaikkiin elämäntilanteisiin

Oletko sinä tai ystäväsi joskus ollut tiukassa taloudellisessa tilanteessa, jossa joustamattomat lainan lyhennykset aiheuttavat ylimääräistä päänvaivaa? Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa ratkaisun vaihtelevien elämäntilanteiden varalle. Sitä ei nimittäin ole pakko lyhentää joka kuukausi. Voit sinulle myönnetyn luottolimiitin raameissa nostaa ja maksaa luottoa oman mielesi mukaan. Jos haluat, voit maksaa lyhennyksiä joka kuukausi, mutta jos tilanne vaatii, voit maksaa pelkkiä lainakuluja ja korkoja niin pitkään kuin haluat. Lyhennysvapaita kuukausia on rajoittamaton määrä. Voit siis vapaasti päättää, milloin ja kuinka suurissa erissä maksat luoton takaisin. Tällä tavalla et joudu pulaan liian suurten lyhennysten kanssa, jos taloudellinen tilanteesi on hetkellisesti tiukempi.

Joustoluotossa ei ole ennalta määrättyä maksimilaina-aikaa. Laina-aika luonnollisesti elää sen mukaan, kuinka nopeasti lyhennät luottoa. Joustoluotto tarjoaa myös mahdollisuuden hyödyntää lainasopimustasi yhä uudelleen. Voit nimittäin nostaa jo kertaalleen takaisin maksamasi lainan uudelleen. Jos olet esimerkiksi maksanut 10 000 euron lainasta takaisin 4000 euroa, voit halutessasi nostaa 4000 euroa uudestaan ilman uuden lainahakemuksen tekemistä. Näin sinulla on aina sopivasti rahaa reservissä yllättävien menojen varalta. Voit nostaa ja maksaa luottoa niin monta kertaa kuin haluat. 

Joustoluoton edut pähkinänkuoressa

Lainahakemus netissä.
Nopea vastaus, rahat tilillä parhaimmillaan jo samana päivänä.
Edullinen nimelliskorko 4,9 % - 19,9 %.
Luottolimiitti tarjoaa mahdollisuuden nostaa ja maksaa luottoa haluamallasi tavalla.
Lyhennysvapaus: luottoa ei ole pakko lyhentää joka kuukausi. Voit maksaa vain korkoja ja kuluja niin pitkään kuin haluat.
Ei maksimi-laina-aikaa. Sinä päätät, missä tahdissa maksat luoton takaisin.
Voit nostaa jo takaisin maksetun osan luotosta uudelleen.