Ole hyvä ja odota

Lainaa verkosta

Komplett Bankin Joustoluotto on netissä haettava laina, jonka luottopäätöksen saat parhaimmillaan jo saman päivän aikana hakemuksen täyttämisestä.

Lainaa verkosta nopeasti Joustoluoton avulla.

 

Joustoluotto - Lainaa verkosta

Joustoluotto on edullinen ja joustava verkossa haettava laina, jonka takaisinmaksun aikataulun voit suunnitella itse. Et tarvitse lainan hakemiseen vakuuksia tai takaajia, vaan voit hakea sitä kätevästi verkossa milloin vain. Komplett Bank myöntää lainaa 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti. Korko määräytyy tapauskohtaisesti, mutta on silti yksi markkinoiden edullisimmista (4,9 % - 19,9 %). Meitä ei kiinnosta mihin rahasi käytät, tarvitset sitten rahaa ulkomaanmatkaan, uuteen autoon tai ihan vain elämiseen, meidän tehtävämme on ainoastaan helpottaa arkeasi ja olla mukana toteuttamassa unelmiasi joustavan lainan avulla.

 

Mitä Joustoluotto käytännössä tarkoittaa?

Se on nopeasti saatavaa lainaa verkosta, joka on tarkoitettu helpottamaan arkea ja toteuttamaan unelmia. Joskus elämäntilanteet muuttuvat nopeasti ja rahan tarve voi kasvaa odottamatta. Taloutesi voi horjua esimerkiksi äkillisen sairastumisen seurauksena tai voit saada elämäsi tilaisuuden lähteä ulkomaille reissaamaan, mutta rahat puuttuvat. Elämä on lyhyt ja tilaisuuksiin täytyy tarttua. Komplett Bank haluaa tukea sinua vaikeilla hetkillä ja olla auttamassa silloin kun unelmat ovat karkaamassa käsistä rahanpuutteen takia. Joustoluotto tukee sinua joustavuudellaan myös takaisinmaksun suhteen.

Joustoluotto on siis nimensä mukaisesti erittäin joustava. Saat itse päättää joka kuukausi kuinka paljon maksat lainaa takaisin. Sinun on myös mahdollista pitää lyhennysvapaita kuukausia niin paljon kuin tarvitset. Ainoat kuukausittaiset pakolliset maksettavat ovat korot ja lainasta kertyvät kulut. Sinun on aina myös mahdollista nostaa jo maksamaasi lainaa takaisin tarpeen niin vaatiessa. 

Sinun ei ole pakko nostaa kerralla kaikkea sinulle myönnettyä lainaa, vaan voit jättää osan siitä jemmaan tulevia rahareikiä varten. Tällaisessa tilanteessa kun jätät osan lainasta nostamatta, maksat korkoja ainoastaan jo nostetun lainan osalta eikä sinun tarvitse aina hakea uutta lainaa rahantarpeen yllättäessä.

 

Kuinka haen Komplett Bankin lainaa verkosta?

Se on helppoa! Ensinnäkin sinun täytyy täyttää muutama ehto voidaksesi hakea lainaa:
  • Olet vähintään 23-vuotias

  • Olet asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta

  • Sinulla on säännölliset tulot

  • Omistat toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron

  • Luottotietosi ovat kunnossa.


Jos täytät edellä mainitut ehdot, olet valmis hakemaan lainaa verkosta saman tien! Ainoa mitä hakemiseen tarvitset, on toimiva nettiyhteys. Voit tehdä lainahakemuksen tietokoneen lisäksi esimerkiksi puhelimella tai tabletilla erittäin helposti.

Sivun laidasta löydät lomakkeen, jolla Joustoluottoa haetaan. Täytät lomakkeeseen tietosi (toivomasi lainasumma, omat tietosi sekä nettotulosi) ja lähetät sen meille. Tämän jälkeen lähetämme sinulle alustavan lainatarjouksen sekä sen mukana tarvittaessa pyynnön dokumenteista, joita tarvitsemme pystyäksemme hyväksymään lainahakemuksesi.

Kun olet toimittanut tarvittavat dokumentit joko sähköpostin liitteenä tai ladannut ne kätevästi sivujemme kautta, tarkistamme ne, minkä jälkeen lähetämme sinulle lopullisen lainatarjouksen. 
Voit hyväksyä lainatarjouksen verkkopankkitunnuksilla, minkä jälkeen voit hyvin pian siirtää rahaa tilillesi. Nopeimmissa tapauksissa prosessi hoituu saman päivän aikana.
 

 

Miksi valita juuri Komplett Bankin Joustoluotto?

Komplett Bankin Joustoluoton avulla saat helposti lainaa verkosta mihin vuorokauden aikaan tahansa! Hakeminen on nopeaa ja helppoa, minkä lisäksi laina on edullinen ja joustava myös takaisin maksettaessa. Joustoluoton lyhennysvapaus on omaa luokkaansa, jos sinulla on paljon muuta rahanmenoa, voit jättää lainanlyhennyksen siltä kuukaudelta maksamatta. Joustoluoton takia ei tarvitse stressata riittävätkö rahat kaikkiin kuukauden menoihin. Voit myös luottolimiittisi puitteissa nostaa lainaa niin monta kertaa kuin itse tahdot. Joustoluoton avulla olet oman lainasi herra ja saat itse määrätä takaisinmaksuista.