Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Lainaa nopeasti tilille Komplett Bankista

Kun tarve on akuutti - Komplett Bank auttaa

Lainaa nopeasti tilille Komplett Bankista

Kun rahantarve yllättää, Komplett Bankista saat lainaa nopeasti tilille. Auton huolto, rikkoutunut kodinkone, äkkilähtötarjous, jota ei voi ohittaa – useasti rahaa tarvitaan yllättäen, ja silloin ei ole aikaa odotella pitkien hakuprosessien etenemistä. Onneksi voit hakea lainaa nopeasti netistä ja saada rahat jopa samana päivänä tilille. Komplett Bankin Joustoluotto on nopeuden lisäksi edullinen ja yksi markkinoiden joustavimpia lainoja, joka mukautuu elämäntilanteisiisi silloinkin, kun kukkaron nyöriä on pakko kiristää.

Lainaa, jonka saa nopeasti tilille ja joka joustaa myös takaisin maksettaessa

Komplett Bankin Joustoluotto on kulutusluotto, jota haetaan netissä. Saat lainaa nopeasti tilille, parhaassa tapauksessa jo samana päivänä. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa ainutlaatuista joustoa paitsi nostettaessa, myös lainaa takaisin maksettaessa.

Kun haet Joustoluottoa, sinulle myönnetään luottolimiitti, joka tarkoittaa maksimimäärää, jonka voit nostaa luottoa. Voit vapaasti nostaa ja maksaa luottoa tuon limiitin puitteissa. Voit nostaa koko limiitin verran tai vain osan siitä ja jättää osan reserviin. Korkoa maksat tietenkin vain siitä osasta, jonka olet nostanut. 

Komplett Bankin Joustoluotosta tekee ainutlaatuisen sen lyhennysvapaus. Sinun ei nimittäin tarvitse lyhentää lainaasi joka kuukausi. Halutessasi voit maksaa pelkkiä korkoja ja kuluja, jotka erääntyvät kerran kuukaudessa. Voit itse päättää, milloin maksat lainan takaisin. Voit pitää niin monta lyhennysvapaata kuukautta kuin haluat. Ja kun lyhennät lainaa, voit itse päättää, kuinka suurissa erissä sen teet. Mitään minimi- tai maksimilyhennyksiä ei ole. Ja koska kiinteitä lyhennyseriä ei ole, myös laina-aika on joustava. Yksinkertaisesti sanottuna: sinä maksat Joustoluottosi takaisin, kun se sinulle sopii. Joustava takaisinmaksu tarjoaa hyvää turvaa sen varalta, että sinulla on joskus tiukempi taloudellinen tilanne tai haluat käyttää varasi hetkellisesti johonkin muuhun kuin lainan lyhentämiseen.

Lainaa nopeasti tilille aina, kun tarvitset

Joustoluotto tarjoaa myös erinomaisen tavan varmistaa, että saat lainaa nopeasti tilille aina, kun rahantarve yllättää. Jos et ole nostanut Joustoluottoa limiittiin asti, tai jos olet maksanut osan jo takaisin, voit nostaa sitä lisää tai uudelleen aina limiittiin saakka. Otetaanpa esimerkki: luottolimiittisi on 5000 euroa, ja nostit sen kokonaan. Ajan mittaan olet maksanut 2000 euroa takaisin. Voit tarpeen tullen nostaa tuon 2000 euroa uudestaan ilman erillistä lainahakemusta. Tällä tavalla saat helposti ja nopeasti lainaa tilille ilman uutta hakuprosessia. Reservin pitäminen luottolimiitissäsi on helppo ja nopea tapa varmistaa, että sinulla on aina sopivasti varoja käytössäsi. Tällä tavalla yllättävätkään menoerät eivät aiheuta turhaa stressiä.

Näin saat lainaa nopeasti tilille

Joustoluoton hakeminen on helppoa. Löydät hakemuksen tämän sivun oikeasta reunasta. Täytä toivomasi lainasumma ja omat tietosi. Paina “lähetä hakemus” ja tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi. Sinulle lähetetään saman tien sähköpostitse vastaus, jossa sinulle myönnetyt lainaehdot – limiitti, korko, kulut jne – sekä tarvittavat dokumentit kerrotaan. Voit lähettää pyydetyt asiakirjat meille sähköpostilla, jolloin niiden tarkastaminen tapahtuu nopeasti. Kun kaikki on kunnossa, saat lopullisen lainatarjouksen ja olet valmis nostamaan lainan pian.
Saat rahat tilillesi parhaimmillaan jo samana päivänä.

Komplett Bankin Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt, joilla on säännölliset tulot ja jotka ovat olleet kirjoilla Suomen väestörekisterissä vähintään viimeiset 36 kuukautta. Tarkistamme lisäksi, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen.

Komplett Bankin Joustoluoton edut

Hae netissä, saat vastauksen nopeasti.
Aina edullinen nimelliskorko 4,9 % - 19,9 %.
Luottolimiitti antaa mahdollisuuden nostaa ja maksaa lainaa oman tarpeesi mukaan.
Ei pakollisia kuukausilyhennyksiä, riittää, että hoidat korot ja kulut. Voit maksaa lainan takaisin täysin omassa aikataulussasi.
Ei maksimi-laina-aikaa. 
Voit nostaa Joustoluottoa uudestaan niin monta kertaa kuin haluat niin paljon kuin limiitissäsi on tilaa.