Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Lainaa lainojen yhdistämiseen

Lainen yhdistäminen on helppoa, nopeaa ja viisasta.

Lainaa lainojen yhdistämiseen Komplett Bankista

Lainaa kannattaa hakea lainojen yhdistämiseen erityisesti siksi, että silloin voit huolehtia vain yhdestä lainasta monen eri lainan sijaan. Useiden laskujen eräpäiviä voi olla hankala muistaa, joten omaa talouden suunnitteluun ja organisointiin saattaa usein kulua turhan paljon aikaa. Kun lainoja on useita ja lyhennyksiä on maksettava moneen paikkaan, saattaa välillä jokin tuleva lasku jäädä huomaamatta, ja silloin laskujen eräpäivien kanssa voi tulla yllätyksiä. Yksi laina on myös lähes poikkeuksetta edullisempi, kuin monta lainaa. Lainojen yhdistäminen nimittäin mahdollistaa sen, että kuluja on maksettavana vain yhdestä lainasta.

Toisinaan luottokorttilaskun koko voi päästä yllättämään tai auto hajoaa yhtäkkiä tielle. Taloudellinen tilanne vaihtelee usein kuukausittain ja jos laskuja on liian paljon, niin saattaa olla hankalaa arvioida paljonko budjettia on vielä jäljellä. Jos lainoista saapuvat laskut yllättävät usein, niin kannattaa harkita yhden uuden lainan hakemista vanhojen lainojen yhdistämiseen. 

Lyhennysvapaata lainaa lainojen yhdistäminen

Komplett Bankin Joustoluotto on täysin vakuudeton laina, johon ei vaadita edes takaajia. Laina sopii hyvin lainojen yhdistämiseen, koska siinä on monta hyvää etua. Joustoluottoa on mahdollista hakea 1000 eurosta aina 50 000 euroon saakka ja lainan korko on edullinen. Korko sijoittuu aina välille 4,9 % - 19,9 % ja se lasketaan on jokaisen hakijan kohdalla erikseen. 

Toisinaan kulutusluottojen takaisinmaksuehdot saattavat olla tiukkoja, eikä lyhennysvapaiden pitämiseen juurikaan ole mahdollisuutta ilman erillistä hakemusta. Komplett Bankin Joustoluotossa näin ei kuitenkaan ole: Joustoluotto ei sisällä ennalta määrättyä maksusuunnitelmaa, eikä edes pakollista kiinteää kuukausilyhennystä. Ainoat kuukausittaiset kustannukset Joustoluotosta ovat luotolta nostetulle summalle kertyneet korot ja muut kulut. Sen sijaan lyhennysten suorittamisesta ja määrästä asiakas saa päättää kokonaan itse. Voit siis lyhentää Joustoluottoa juuri sinulle sopivaan tahtiin sekä aikataulullisesti että rahallisesti. Lyhennysvapaiden määrää tai laina-aikaa ei ole Komplett Bankin Joustoluotossa rajattu - pidä niin monta lyhennysvapaata kuukautta kuin tarvitset!

Miksi ottaa lainaa lainojen yhdistämiseen? 

Useinkaan ei tule ajatelleeksi, että ottamalla lainaa lainojen yhdistämiseen pystyy säästämään suuriakin summia. Sen lisäksi, että lyhennät lainaa kuukausittain ja maksat sille kertyneet korot, niin pankit ja luotonantajat veloittavat sinulta yleensä myös muita lainaan liittyviä kuluja, kuten tilinhoito- ja toimitusmaksuja. Näiden kulujen suuruus saattaa vaihdella paljonkin eri pankkien ja muiden palveluntarjoajien välillä. Kun lainoja ja luottoja on monelta eri taholta, voi maksujen yhteiskustannus nousta yllättävän suureksi ihan huomaamatta. Välillä kannattaa ottaa laskin esille ja ynnätä kaikkien mahdollisten lainojen ja luottojen hoitokulut yhteen nähdäkseen, paljonko lainojen yhdistämisellä voisi säästää. Lainojen yhdistämisen jälkeen sinulla on vain yksi eräpäivä muistettavana ja yhdet lainakulut maksettavana.

Miksi kannattaisi ottaa lainaa Komplett Bankista lainojen yhdistämiseen? 

Komplett Bankin Joustoluotto on varteenotettava vaihtoehto lainojen yhdistämiseen. Sen hakeminen on helppoa ja vaatimukset lainanhakijalle rajoittuvat ainoastaan siihen, että hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias ja olla asunut Suomessa viimeiset kolme vuotta. Lisäksi hakijalla tulee olla säännölliset tulot ja kunnossa olevat luottotiedot. 

Joustoluottoa voit hakea sähköisesti sivun oikeassa reunassa olevalla hakemuksella ja lainatarjouksen saat sähköpostiisi heti hakemuksen lähetettyäsi. Hakemusta varten tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen, sekä verkkopankkitunnukset järjestelmään tunnistautumista ja sopimuksen allekirjoittamista varten. Komplett Bank on pyrkinyt tekemään lainan hakemisesta niin vaivatonta ja tehokasta, että parhaimmillaan hakemuksesi käsitellään heti ja saat rahat tilille vielä saman päivän aikana. Sinun ei kuitenkaan tarvitse nostaa kerralla koko lainaa jos et halua,  vaan voit jaksottaa nostot eriin ja käyttää Joustoluottoa sen verran kuin tarvitset. 

Hakemuksesi hyväksytään viimeistään silloin, kun tarvittavat liitteet on toimitettu ja tarkistettu. Komplett Bank myöntää sinulle lainalimiitin, jonka rajoissa voit käyttää Joustoluottoa. Limiitti toimii lainasi ylärajana. Joustoluottoa pystyy kuitenkin nostamaan uudelleen, kun siitä on ensin lyhentänyt osan. Jos esimerkiksi käytät 2000 euron luotosta 1000 euroa, jonka maksat takaisin, niin saat jälleen kokonaisuudessaan käyttöösi sinulle myönnetyn 2000 euron limiitin. Paljon tätä joustavampi ei laina voisi olla!