Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Laina-ajan pidentäminen

Laina-ajan pidentäminen on mutkatonta ja joustavaa Komplett Bankilla

Laina-ajan pidentäminen Komplett Bankissa

Laina-ajan pidentäminen tulee yleensä ajankohtaiseksi silloin, kun lainan kuukausierää halutaan pienentää. Lainassa saattaa kuitenkin olla tarkasti määrätty laina-aika ja tiukat kuukausierät, jolloin laina-aikaa ei välttämättä voi pidentää edes erillisellä hakemuksella. Komplett Bankin lyhennysvapaa Joustoluotto toimii eri tavalla, koska siinä on joustava laina-aika. 

Komplett Bankin Joustoluotto on täysin lyhennysvapaa laina, jossa ei ole lainkaan etukäteen määrättyä laina-aikaa. Saat kuukausittain laskun ainoastaan lainan koroista ja kuluista, joten voit lyhentää lainaasi täysin omassa aikataulussasi ja päättää lyhennysten määrästä itse. Voit pitää lyhennysvapaita kuukausia silloin kun haluat ja maksaa ainoastaan lainan korkoja ja kuluja niinä kuukausina kun haluat. Laina-aika joustaa lyhennysten määrän mukaan, joten laina-ajan pidentämistä ei tarvitse hakea erikseen.

Mitä hyötyä laina-ajan pidentämisestä on?

Lyhennysvapaa Joustoluotto tarjoaa vapauden päättää itse oman laina-ajan pidentämisestä ja lyhentämisestä. Kuukausittaiset tulot ja menot saattavat vaihdella, ja toisinaan yhteen kuukauteen sisältyy enemmän kuluja kuin toiseen. Tällainen tilanne saattaa tulla eteen esimerkiksi silloin, kun järjestetään suurempia juhlia, lähdetään lomamatkalle tai tehdään remonttia kotona. Näissä ja monissa muissakin tilanteissa on hyvä tietää, että oma laina-aika joustaa budjetin mukaan.

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa mahdollisuuden pidentää ja lyhentää laina-aikaa oman suunnitelmasi mukaisesti, koska toisin kuin monet muut lainat, Komplett Bankin Joustoluotto on täysin lyhennysvapaata. Voit maksaa ainoastaan lainan korot ja kulut niinä kuukausina kun haluat käyttää budjettia muuhun tarkoitukseen. Vastaavasti voit lyhentää lainaasi niinä kuukausina kun suurempia menoja ei ole, ja päättää silloinkin kuukausittaisen lyhennyksen määrän itse. Laina-aika pitenee, kun pidät lyhennysvapaita ja vastaavasti lyhenee, kun maksat lyhennyksiä.

Lainaa nopeasti joustavalla laina-ajalla

Komplett Bankin lyhennysvapaan Joustoluoton voit saada parhaimmillaan saman päivän aikana kun teet hakemuksen. Hakemusprosessi on todella nopea, koska se tapahtuu kokonaan netin välityksellä. Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia, joten niiden selvittämiseen ei tarvitse varata ylimääräistä aikaa. Hakemisessa on vain viisi vaihetta:
1. Täytä ja lähetä hakemus: Hakemuksen löydät tältä sivulta ja voit täyttää sen milloin tahansa. Hakemukseen tarvitset hakemasi lainasumman, yhteystietosi ja kuukausitulojesi määrän nettona.
2. Tutustu alustavaan tarjoukseen: Hakemuksen lähetettyäsi saat saman tien alustavan lainatarjouksen. Kysymme tarpeen mukaan myös lisädokumentteja, kuten palkka- ja verotietojasi.
3. Toimita liitteet: Toimita palkka- ja verotietodokumenttisi meille. Voit lähettää ne helposti joko verkkosivuiltamme tai sähköpostitse.
4. Tutustu lopulliseen lainapäätökseen: Kun olemme tarkistaneet lähettämäsi dokumentit, lähetämme sinulle lopullisen lainapäätöksen. Tutustuttuasi lainapäätökseen voit hyväksyä sen niin halutessasi.
5. Allekirjoita lainasopimus: Voit allekirjoittaa lainasopimuksen heti omilla verkkopankkitunnuksillasi. Rahat ovat nostettavissa tilillesi heti sen jälkeen.

Miksi kannattaa hakea Komplett Bankin Joustoluottoa?

Komplett Bankin Joustoluotto on todella fiksu laina. Voit hakea 1000 - 50 000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Joustoluotossa on myös edullinen korko, joka on aina väliltä 4,9 % 19,9 %. Oman korkoprosenttisi löydät lopullisesta lainatarjouksesta. Joustoluotto joustaa laina-ajassa ja kuukausittaisten lyhennysten määrässä ja voit pitää lyhennysvapaata rajoittamattomasti, ja laina-aika joustaa maksamiesi lyhennysten mukaan. 

Joustoluotossa on luottolimiitti, joka mahdollistaa myös takaisin maksetun lainan nostamisen uudelleen. Kun lyhennät lainaasi, siirtyvät lyhennykset jälleen osaksi luottolimiittiäsi. Näin voit nostaa myöhemmin lisää lainaa oman limiittisi puitteissa, eikä sinun tarvitse tehdä erikseen uutta lainahakemusta. Luottolimiitti toimii rahastona, johon voit maksaa lyhennyksiä ja josta voit nostaa lisää lainaa oman suunnitelmasi ja tarpeesi mukaisesti.

Voit hakea Komplett Bankin Joustoluottoa jos:

- Olet täyttänyt 23 vuotta
- Sinulla on säännölliset tulot
- Luottotietosi ovat kunnossa
- Olet asunut Suomessa viimeisen 36 kuukauden ajan