Kannattaako lainojen yhdistäminen? | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Kannattaako useiden lainojen yhdistäminen yhdeksi?

Lainoja yhdistämällä yhdeksi voit helpottaa taloudenhoitoa

Kannattaako useiden lainojen yhdistäminen yhdeksi?
Jos sinulla on useita pieniä lainoja, tulet kenties toisinaan miettineeksi, kannattaisiko lainat yhdistää yhdeksi lainaksi. Monessa tapauksessa lainojen yhdistäminen yhdeksi kannattaa, koska yhden lainan takaisinmaksamisesta koituu normaalisti vähemmän kuluja kuin usean pienen lainan maksamisesta. Yhden lainan hoitaminen voi myös olla vaivattomampaa kuin usean pikkulainan. 

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa fiksun ja edullisen tavan yhdistää monta lainaa yhdeksi. Edullinen korko, joustavat takaisinmaksuehdot ja mahdollisuus nostaa ja maksaa lainaa oman tarpeesi ja tilanteesi mukaan tekevät siitä parhaan vaihtoehdon lainojen yhdistämiseen.

Miten lainojen yhdistäminen yhdeksi tapahtuu?
Lainojen yhdistäminen yhdeksi tapahtuu käytännössä siten, että otat yhden suuremman lainan, jolla maksat nykyiset lainat pois. Sen jälkeen sinulla on vain yksi laina maksettavana. Koska Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan netissä, voit tehdä yhdistämisen nopeasti ja helposti.

Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan tältä sivulta löytyvällä hakulomakkeella. Hakemuksen täyttäminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti. Aikaa tarvitaan vain muutama minuutti, ja vastauksen hakemukseen saat lähes välittömästi. Vastauksessa kerrotaan sinulle tarjotut lainaehdot. Voit verrata esim korkoja ja kuluja nykyisiin ja laskea, kuinka paljon säästät yhdistämällä lainat. 
 
Muista hakea riittävän suuri laina, jotta voit maksaa kaikki nykyiset lainat kokonaan pois. Voit toki halutessasi hakea hieman suurempaa lainaa, jos esimerkiksi tiedät, että tiedossa on rahoitusta vaativia hankintoja. Koko myönnettyä lainasummaa ei ole pakko nostaa, ja maksat korkoa vain nostetulle summalle.

Lainojen yhdistäminen yhdeksi näkyy kukkarossasi: edullisempi korko, pienemmät kulut
Käyttöluottojen ja pikavippien korkotaso on yleensä melko kova, ja ajan mittaan pienikin laina voi tulla kalliiksi. Komplett bankin Joustoluoton korko on aina edullinen 4,9 % - 19,9 %. Lainojen yhdistäminen yhdeksi Joustoluotoksi saattaa siis laskea korkomenojasi huomattavasti. Yhtä luottoa maksaessasi maksat myös ainoastaan yhdet lainakulut useiden sijaan, mikä tarkoittaa lisäsäästöjä. Säästöt koroissa ja lainanhoitokulussa vapauttavat varoja muuhun käyttöön.

Yhden lainan hoitaminen on helpompaa 
Lainojen yhdistäminen on siis usein taloudellisesti kannattavaa, mutta sitä kannattaa harkita myös käytännön syistä. On helpompi maksaa takaisin yhtä lainaa, kuin hoitaa montaa pientä lainaa ja muistaa niiden kaikkien eräpäivät. Komplett Bankin lyhennysvapaalla Joustoluotolla lainojen yhdistäminen onnistuu kätevästi, koska luottoa on mahdollista saada jopa 50 000 euroa ja hakuprosessi on helppo ja nopea. Komplett Bankin Joustoluotto on fiksu ja vaivaton rahoitusratkaisu, joka tarjoaa monia ainutlaatuisia etuja moniin muihin luotontarjoajiin verrattuna.

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa joustavat maksuehdot
Komplett Bankin Joustoluottoa on mahdollista saada 1000 eurosta aina jopa 50 000 euroon asti, joten yhdellä lainalla yhdistät helposti monta pienempää lainaa yhdeksi. Komplett Bankin Joustoluotto on lyhennysvapaata, mikä tarkoittaa, että pystyt joustavasti maksamaan lainasi takaisin juuri silloin kun se sopii aikatauluusi parhaiten. Lyhennysvapaiden kuukausien pitäminen on täysin sinun päätettävissäsi. Tarpeen vaatiessa voit pitää lyhennysvapaita kuukausia vaikka 12 vuodessa, sillä niiden määrää ei ole rajoitettu. Kuukausittain tulee maksaa ainoastaan nostetun lainan korot ja kulut. Tämä tarjoaa ainutlaatuista joustoa ja turvaa muuttuviin elämäntilanteisiin. Et jää pulaan liian korkeiden kuukausilyhennysten kanssa, jos satut tarvitsemaan rahat muuhun käyttöön.

Kuka voi hakea Joustoluottoa lainojen yhdistämiseen?
Komplett Bankin lyhennysvapaata Joustoluottoa hakeakseen pitää hakijan täyttää muutama kriteeri. Hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias ja hänellä tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Hakijan luottotietojen tulee olla kunnossa, eli niissä ei saa olla merkintää jotta lainaa voitaisiin myöntää. Lisäksi hakijan tulee olla asunut Suomessa pysyvästi vähintään viimeisen 36 kuukauden ajan. Hakemuksen täyttämiseen tarvitaan myös sähköpostiosoite ja puhelinnumero.  

Lainaesimerkki: Korko on henkilökohtainen 4,9 %-19,9 % ja ehdot päätetään luottokartoituksen jälkeen. Todellinen vuosikorko on 14,9 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaikana viisi vuotta, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, avausmaksu 95 € ja korko 12,6 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 958 €, eli 233 €/kk.

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi