Yhdistä kaikki lainat yhdeksi - Säästä rahaa | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Kaikki lainat yhteen kätevästi Komplett Bankin Joustoluotolla

Lainojen yhdistämisellä voit säästää sekä aikaa, että rahaa

Kaikki lainat yhteen kätevästi Komplett Bankin Joustoluotolla
Monien pienten lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi on usein kannattavaa, koska silloin kuluja kertyy vain yhdestä lainasta. Näin on helpompi seurata ja suunnitella omaa taloutta, kun maksettavana on vain yksi laina. Monesta pienestä lainasta kertyy usein myös suuremmat kulut, kun kaikkien lainojen kulut laskee yhteen. Lainojen yhdistäminen yhdeksi on siis taloudellisestikin kannattavaa ja säästää myös paljon aikaa laskujen maksussa. Usean lainan hoitaminen saattaa olla hankalaa ja aikaa vievää, koska kuukausittain tulee monta yksittäistä laskua. Yhdistämällä kaikki lainat yhdeksi säästät sekä silkkaa rahaa että hermoja. 

Yhdistä kaikki lainat lyhennysvapaaksi Joustoluotoksi
Yhdistämällä kaikki lainasi Komplett Bankin lyhennysvapaaksi Joustoluotoksi sinulla on vain yksi laina, joka tarjoaa markkinoiden joustavimmat takaisinmaksuehdot. Komplett Bankin lyhennysvapaassa Joustoluotossa ei nimittäin ole lyhennyspakkoa, vaan lainaa voi lyhentää vapaasti omassa tahdissa. Lainaa ei siis ole pakko lyhentää joka kuukausi, vaan sinun tulee maksaa ainoastaan lainan korot ja kulut. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu, joten voit maksaa lainan takaisin, kun se sopii sinun elämäntilanteeseesi ja taloudelliseen tilanteeseesi parhaiten. Tämä tekee oman talouden suunnittelusta huomattavasti helpompaa ja joustavampaa ja tarjoaa kaivattua joustoa, jos kukkaron nyörit on pakko pitää hetkellisesti tiukemmalla. Elämässä sattuvia tilanteita kun ei aina pysty ennakoimaan etukäteen. 

Kaikki lainat eivät ole yhtä joustavia kuin Komplett Bankin Joustoluotto
Komplett Bankin Joustoluotto joustaa paitsi maksettaessa, myös toiseen suuntaan. Lainaa myönnettäessä sinulle annetaan lainalimiitti, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa lainaa täysin vapaasti. Voit esimerkiksi nostaa vain osan sinulle myönnetystä summasta nyt lisää myöhemmin. Maksat korkoja vain nostamastasi summasta. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa myös mahdollisuuden nostaa lainaa tarpeen vaatiessa uudestaan. Voit nostaa lainaa uudelleen jo takaisin maksamasi summan verran lainaa ilman uutta hakuprosessia. Tällä tavalla saat nopeasti rahaa käyttöösi, kun tarve yllättää.

Kuinka paljon lainaa on mahdollista saada ja millä korolla?
Komplett Bankin Joustoluotolla yhdistät helposti kaikki lainat, koska lainaa on mahdollista saada 1 000 - 50 000 euroa. Voit yhdistää siis useita pienempiä lainoja tai esimerkiksi kaksi hieman suurempaa lainaa. Ja yhdistämisen jälkeen maksat luonnollisesti kuluja vain yhdestä lainasta. Komplett Bankin korko on aina edullinen 4,9 % - 19,9 %, eli selvästi matalampi kuin useiden pikavippien ja käyttölainojen korot.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa
Lainan hakemisprosessi on vaivaton, eikä vielä paljon aikaa. Hakemus on helppo ja nopea täyttää netissä. Tarvitset vain muutaman minuutin aikaa ja hakemus on valmis lähetettäväksi. Rahat ovat nostettavissa heti kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu. Parhaimmillaan rahat ovat käytössäsi jopa samana päivänä. Lainan hakemiseen et tarvitse myöskään vakuuksia tai takaajia, mikä nopeuttaa hakuprosessia huomattavasti.
  
Kaikkien lainojen yhdistämisestä positiivisia kokemuksia 
Monilla ihmisillä on hyviä kokemuksia lainojen yhdistämisestä yhdeksi. Lainojen yhdistäminen tulee usein ajankohtaiseksi, kun muutaman pienemmän lainan hoitaminen ja eräpäivien muistaminen alkaa tuntua työläältä ja monimutkaiselta. Lainojen yhdistäminen tuo selvyyttä omaan taloudelliseen tilanteeseen ja pienentää myös lainoista maksettavia kuluja. Ei siis ihme, että monet kokevat yhden hieman suuremman lainan maksamisen mielekkäämmäksi kuin usean pienemmän lainan. 

Lainan hakijan kriteerit
Komplett Bankin Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23-vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja hakijalla on myös oltava säännölliset tulot. Hakemuksen täyttämiseen tarvitaan myös voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tarkistamme myös aina hakijan luottotiedot ja niissä ei saa olla merkintää, jotta lainaa voidaan myöntää. 

Lainaesimerkki: Korko on henkilökohtainen 4,9 %-19,9 % ja ehdot päätetään luottokartoituksen jälkeen. Todellinen vuosikorko on 14,9 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaikana viisi vuotta, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, avausmaksu 95 € ja korko 12,6 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 958 €, eli 233 €/kk.

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi