Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Yhdistä lainat kätevästi Komplett Bankin Joustoluotolla

Lainojen yhdistämisellä voit säästää sekä aikaa että rahaa

Yhdistä lainat – säästä aikaa ja rahaa

Yhdistä lainat – miksi? Monien pienten lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi on usein kannattavaa, koska silloin kuluja kertyy vain yhdestä lainasta. Näin on helpompi seurata ja suunnitella omaa taloutta, kun maksettavana on vain yksi laina. Monesta pienestä lainasta kertyy usein myös suuremmat kulut, kun kaikkien lainojen kulut laskee yhteen. Lainojen yhdistäminen yhdeksi on siis taloudellisestikin kannattavaa ja säästää myös paljon aikaa laskujen maksussa. Usean lainan hoitaminen saattaa olla hankalaa ja aikaa vievää, koska kuukausittain tulee monta yksittäistä laskua.Yhdistä lainat yhdeksi lainaksi, niin säästät sekä silkkaa rahaa että hermoja.

Yhdistä lainat Joustoluotoksi

Yhdistämällä kaikki lainasi Komplett Bankin Joustoluotoksi sinulla on vain yksi laina, joka tarjoaa markkinoiden joustavimmat takaisinmaksuehdot. Komplett Bankin Joustoluottoa voi lyhentää vapaasti täysin omassa tahdissa. Tämä tekee oman talouden suunnittelusta huomattavasti helpompaa ja joustavampaa ja tarjoaa kaivattua joustoa, jos kukkaron nyörit on pakko pitää hetkellisesti tiukemmalla. Elämässä sattuvia tilanteita kun ei aina pysty ennakoimaan etukäteen.

Kaikki lainat eivät ole yhtä joustavia kuin Komplett Bankin Joustoluotto

Komplett Bankin Joustoluotto joustaa paitsi maksettaessa, myös toiseen suuntaan. Lainaa myönnettäessä sinulle annetaan lainalimiitti, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa lainaa täysin vapaasti. Voit esimerkiksi nostaa vain osan sinulle myönnetystä summasta nyt lisää myöhemmin. Maksat korkoja vain nostamastasi summasta. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa myös mahdollisuuden nostaa lainaa tarpeen vaatiessa uudestaan. Voit nostaa lainaa uudelleen jo takaisin maksamasi summan verran lainaa ilman uutta hakuprosessia. Tällä tavalla saat nopeasti rahaa käyttöösi, kun tarve yllättää.

Kuinka paljon lainaa on mahdollista saada ja millä korolla?

Komplett Bankin Joustoluotolla yhdistät lainat helposti, koska lainaa on mahdollista saada 1 000 - 50 000 euroa. Voit yhdistää siis useita pienempiä lainoja tai esimerkiksi kaksi hieman suurempaa lainaa. Ja yhdistämisen jälkeen maksat luonnollisesti kuluja vain yhdestä lainasta. Komplett Bankin korko on aina edullinen 4,9 % - 19,9 %, eli selvästi matalampi kuin useiden pikavippien ja käyttölainojen korot.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa

Lainan hakemisprosessi on vaivaton, eikä vie paljon aikaa. Hakemus on helppo ja nopea täyttää netissä. Tarvitset vain muutaman minuutin aikaa ja hakemus on valmis lähetettäväksi. Rahat ovat nostettavissa heti kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu. Parhaimmillaan rahat ovat käytössäsi jopa samana päivänä. Lainan hakemiseen et tarvitse myöskään vakuuksia tai takaajia, mikä nopeuttaa hakuprosessia huomattavasti. 

Kaikkien lainojen yhdistämisestä positiivisia kokemuksia

Monilla ihmisillä on hyviä kokemuksia lainojen yhdistämisestä yhdeksi. Lainojen yhdistäminen tulee usein ajankohtaiseksi, kun muutaman pienemmän lainan hoitaminen ja eräpäivien muistaminen alkaa tuntua työläältä ja monimutkaiselta. Lainojen yhdistäminen tuo selvyyttä omaan taloudelliseen tilanteeseen ja pienentää myös lainoista maksettavia kuluja. Ei siis ihme, että monet kokevat mielekkäämmäksi yhdistää lainat ja maksaa mieluummin yhtä hieman suurempaa lainaa kuin useaa pienempää lainaa.

Lainan hakijan kriteerit

Komplett Bankin Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23-vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja hakijalla on myös oltava säännölliset tulot. Hakemuksen täyttämiseen tarvitaan myös voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tarkistamme myös aina hakijan luottotiedot ja niissä ei saa olla merkintää, jotta lainaa voidaan myöntää.