Siirry suoraan sisältöön.

Tietoa lainoista

Lainapäätöksen tekeminen ei aina ole helppoa. Keräsimme yhteen olennaisia asioista joita sinun olisi hyvä tietää lainoista

Lainan ottaminen on tärkeä taloudellinen päätös ja me Komplett Bankissa suosittelemme aina käyttämään harkintaa ja keräämään tietoa lainoista ja niiden toiminnoista, sekä ehdoista.

Markkinoilla on monenlaisia lainatuotteita ja itselle sopivan löytyminen saattaa olla hankalaa, jos termit ja tuotteet eivät ole ennestään tuttuja.
Komplett Bankin Joustoluotto on täysin uudenlainen lainatuote, joka on nimensä mukaan joustava.

Tämä tarkoittaa, että sinulle myönnetty lainasumma maksetaan kerralla ja voit itse päättää kuinka paljon lyhennät lainaa kulloinkin. Edellytämme vain, että maksat käytetystä lainasummasta kertyneet korot ja kulut kuukausittain.Tämän lisäksi joustavuutta tuo se, että lainaa lyhennettyäsi voit nostaa lisää lainaa aina sinulle alunperin myönnettyyn lainakattoon asti.

Keräsimme yhteen ja kirjoitimme aiheesta tarkemmin, jotta sinun lainapäätökset olisivat vaivattomampia ja saat hyödyllistä lisätietoa lainoista, niiden ominaisuuksista, sekä yleisestä terminologiasta.