Autolainaa jopa 1000-50 000 € ilman lyhennyspakkoa | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 12,6 %, sis. tilinhoitopalkkion 5 €).

Tietoa lainoista

Lainapäätöksen tekeminen ei aina ole helppoa. Keräsimme yhteen olennaisia asioista joita sinun olisi hyvä tietää lainoista

Lainan ottaminen on tärkeä taloudellinen päätös ja me Komplett Bankissa suosittelemme aina käyttämään harkintaa ja keräämään tietoa lainoista ja niiden toiminnoista, sekä ehdoista.

Markkinoilla on monenlaisia lainatuotteita ja itselle sopivan löytyminen saattaa olla hankalaa, jos termit ja tuotteet eivät ole ennestään tuttuja.
Komplett Bankin Joustoluotto on täysin uudenlainen lainatuote, joka on nimensä mukaan joustava.

Tämä tarkoittaa, että sinulle myönnetty lainasumma maksetaan kerralla ja voit itse päättää kuinka paljon lyhennät lainaa kulloinkin. Edellytämme vain, että maksat käytetystä lainasummasta kertyneet korot ja kulut kuukausittain.Tämän lisäksi joustavuutta tuo se, että lainaa lyhennettyäsi voit nostaa lisää lainaa aina sinulle alunperin myönnettyyn lainakattoon asti.

Keräsimme yhteen ja kirjoitimme aiheesta tarkemmin, jotta sinun lainapäätökset olisivat vaivattomampia ja saat hyödyllistä lisätietoa lainoista, niiden ominaisuuksista, sekä yleisestä terminologiasta.

 

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi