Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Rahat tilille nyt

Voit saada rahat tilille jopa samana päivänä kun täytät hakemuksen

Rahat tilille nyt Komplett Bankista 

Tarvitsetko rahat tilille nyt? Hae Komplett Bankin Joustoluottoa, niin voit saada rahat tilille jopa samana päivänä kun teet hakemuksen. Joustoluotto on aidosti joustava rahoitusratkaisu moneen eri tarpeeseen – satunnaiseen tai jatkuvaan, isompaan tai pienempään, unelmien toteuttamiseen tai yllättävien kulujen kattamiseen. 

Komplett Bank myöntää luottoa 1000 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Lainamäärän monipuolisuus tekee Joustoluotosta hyvän vaihtoehdon monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja hankintoihin. Oli ajatuksissasi sitten unelmiesi lomamatkan toteuttaminen tai keittiön remontointi, Joustoluotto sopii kattamaan puuttuvan osan budjetista tai vaikka koko budjetin! 
Joustoluottoa hakeaksesi et tarvitse takaajia tai muita vakuuksia – sinun tulee ainoastaan olla vähintään 23-vuotias ja asunut Suomessa viimeiset kolme vuotta. Tämän lisäksi edellytämme hakijoiltamme säännöllisiä tuloja ja puhtaita luottotietoja. 

Rahat tilille nyt joustavasti

Komplett Bankin Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava luotto, jota haettuasi voit parhaassa tapauksessa saada rahat tilille jopa samana päivänä. Jos olet harkitsemassa käyttölainan tai kulutusluoton ottamista, kannattaa verrata eri lainojen ominaisuuksia ja ehtoja. Kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti palveluntarjoajien korkotasoihin, sillä nopeus saattaa olla usein kallista. Näin ei kuitenkaan ole Joustoluoton kohdalla: Komplett Bankin nimelliskorko vaihtelee lainakohtaisesti 4,9 % - 19,9 % välillä, mikä on erittäin kilpailukykyinen korkotaso. Korkoa maksetaan ainoastaan nostetusta summasta, ei kokonaisuudessaan myönnetystä luottosummasta. 
 
Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Joustoluottoa haettuasi sinulle myönnetään luottolimiitti, joka toimii raamina henkilökohtaiselle Joustoluotollesi. Limiitti asettaa luotollesi ylärajan, mutta sinun ei ole pakko heti nostaa koko Komplett Bankin sinulle myöntämää luottoa. Voit käyttää Joustoluotosta vain sen verran kuin tarvitset, tai voit jaksottaa luotolta tekemäsi nostot pienempiin eriin haluamallesi aikavälille. 
Komplett Bankin Joustoluottoa on mahdollista nostaa uudelleen sen jälkeen, kun olet maksanut siitä ensin osan takaisin. Jos esimerkiksi käytät 2000 euron luotosta 1000 euroa ja maksat sen takaisin, saat jälleen käyttöösi sinulle myönnetyn 2000 euron limiitin kokonaisuudessaan. Tällä tavoin Joustoluotto on niin sanottu jatkuva luotto, jota voit kätevästi hyödyntää aina silloin, kun tarvitset. 

Lyhennysvapaa Joustoluotto ilman määrättyä laina-aikaa

Takaisinmaksuaikaa ei ole Joustoluotossa rajattu: asiakas voi itse päättää milloin ja kuinka suurissa erissä hän lyhentää luottoaan Komplett Bankille. Joustoluotto ei siis sisällä ennalta määrättyä suunnitelmaa kuukausittaisten lyhennysten suorittamiseksi, eikä laina-ajalla ole kattoa. Tämä tarkoittaa, että voit pitää niin monta lyhennysvapaata kuukautta, kuin haluat tai tarvitset!
Ainoat pakolliset kuukausittaiset maksut koostuvat luotolta käytetylle summalle kertyvistä koroista ja muista kuluista. Muista kiinteistä kuluista ei tarvitse huolehtia. 
 
Lisäksi Komplett Bank on tehnyt lainanhakuprosessistaan mahdollisimman tehokkaan: kaikki asiointi tapahtuu sähköisesti Komplett Bankin hakujärjestelmän ja sähköpostin välityksellä, eikä tarvetta ajanvaraukselle konttoriin tai muuhun kiinteään toimipisteeseen ole. Näin lainanhakuprosessista on pystytty karsimaan pois turhia välivaiheita, jotka yleensä vain viivyttävät lainahakemuksen käsittelyä ja lopullisen lainapäätöksen tekemistä. 

Rahat tilille nyt jopa saman päivän aikana

Komplett Bankin lainanhakuprosessi on tehty helpoksi ja mahdollisimman sujuvaksi. Joustoluoton hakeminen tapahtuu sivun oikeassa laidassa olevalla hakulomakkeella. Sen täyttämiseksi tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, sekä verkkopankkitunnukset järjestelmään tunnistautumista varten. 
 
Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi alustavan lainatarjouksen, jonka voit joko hyväksyä tai hylätä. Komplett Bank saattaa pyytää vielä erikseen toimitettavia liitteitä lainahakemukselle, mutta myös niiden lähettäminen onnistuu kätevästi Komplett Bankin sähköisen järjestelmän kautta tai sähköpostitse. Liitteiden tarkastamisen jälkeen saat lopullisen lainapäätöksen ja sopimuksen, jonka voit allekirjoittaa sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Komplett Bankin lainanhakuprosessi on niin viimeistelty, että parhaimmillaan saat rahat tilille nyt jopa saman päivän aikana, kun laitat meille hakemuksen!