Siirry suoraan sisältöön.

Joustavampi kuin pikavippi – hae Joustoluottoa nyt

Kun rahantarve on akuutti ja kaipaat joustoa menoihin

Fiksumpi kuin pikavippi – hae Joustoluottoa heti

Toisinaan elämässä tulee eteen tilanteita, joissa rahat eivät kertakaikkiaan riitä ja lisäbudjetille olisi hyvinkin nopeaa käyttöä. Niinä hetkinä monet miettivät, mistä löytyisi pikavippi heti, mikä toisi helpotuksen oman budjetin hallintaan. Vippiä voi pyytää myös kaverilta, mutta yhä useammin moni kääntyy kuitenkin vippejä ja pikalainoja tarjoavien yritysten puoleen. Pikavippi onkin jo vakiintunut lainatermi, joka tarkoittaa nopeasti tilille maksettavaa pientä vippiä eli yleensä pienen, korkeintaan muutaman tuhannen euron kokoista lainaa.

Voi olla, että pesukone hajoaa kesken mahatautiepidemian, tai autosta rikkoutuu tärkeä osa juuri ennen katsastusta. Monesti nämä yllättävät tapahtumat myös ilmaantuvat pareittain. Toisaalta joskus saattaa bongata lehdessä huikean lomamatkatarjouksen, joka ei varmasti toistu ihan heti.

Pikavippi saattaakin joskus on olla toimiva ratkaisu, mutta pikavippien kääntöpuolena ovat usein joustamattomat ja tiukat maksuajat, epäselvä hinnoittelu sekä korkeat korot. Osa pikavipeistä on varustettu todella kovilla lainaehdoilla, jolloin varsinaisesta vipatusta rahamäärästä kasvaa moninkertaisesti suurempi takaisinmaksusumma. Pienikin pikavippi voi kasvaa suureksi laskuksi, jos siinä on pitkä laina-aika, suuri korko ja suuret kulut.

Pikavipille on vaihtoehtoja

Onneksi pikavipeille on olemassa myös joustavampia ja selkeämpiä vaihtoehtoja. Komplett Bankin Joustoluotto on erinomainen vaihtoehto pikavipille jokaiseen elämäntilanteeseen, niin unelmien toteuttamiseen, kuin ikäviin arjen yllätyksiinkin. Meiltä saat aina selkeän ja luotettavan lainatarjouksen, joka antaa sinulle vapauden päättää paljonko lainaa tarvitset ja missä aikataulussa haluat lyhentää lainaasi. Tarkan hinnaston löydät verkkosivuiltamme, ja jos mieltäsi askarruttaa jokin asia lainaan liittyen, voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Unohda pikavippi, valitse Joustoluotto

Yhä useammin myös asiakkaat jotka ovat valinneet ottaa pikavippejä, huomaavat olevansa kierteessä jossa uusilla pikavipeillä maksetaan vanhoja pois. Komplett Bankin Joustoluotto on monessa suhteessa pikavippiä parempi ratkaisu ja tarjoaa ratkaisua katkaista ikävä kierre ja maksaa yhtä lainaa takaisin joustavasti omaan tahtiin. Joustoluotto tarkoittaa sitä, että sinulle avataan 1 000 - 35 000 euron luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa lainaa sen mukaan kuinka paljon rahaa tarvitset. Pikavipissä on tarkasti määrätty takaisinmaksuaika, mutta Joustoluotto antaa vapauden lyhentää lainaa valitsemallasi tahdilla. Toisin kuin pikavipeissä Joustoluotosta maksetaan kuukausittain ainoastaan lainaan kohdistuvat korot ja kulut, ja voit itse päättää aikataulusi lainan lyhentämisestä. Joustoluotossa ei siis ole ennalta määrättyä laina-aikaa eikä tiukkoja kuukausieriä. Saat itse päättää hyvin pitkälti lainastasi sekä siitä, milloin se on maksettu takaisin.

Pikavippi on aina tietty rahasumma ja joudut hakemaan aina uuden pikavipin, uudella hakemuksella, mikäli tarvitset lisää lainaa. Joustoluotossa voit sen sijaan tarpeen mukaan nostaa lisää lainaa luottolimiittisi rajoissa, eikä sinun tarvitse hakea uutta lainaa. Joustoluotto toimii siis eräänlaisena vararahastona, josta voit nostaa rahaa ja maksaa lyhennyksiä oman suunnitelmasi mukaan. Yksi Joustoluotto on myös useita pikavippejä selkeämpi ratkaisu, sillä saat kuukausittain ainoastaan yhden laskun ja pysyt näin paremmin selvillä kuukauden kokonaisbudjetistasi ja hallitset talouttasi paremmin.

Kuka voi hakea Komplett Bankin Joustoluottoa?

Komplett Bankin Joustoluotto sopii kaikille 23 vuotta täyttäneille henkilöille, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja riittää että sinulla on säännölliset tulot. Sinun ei siis tarvitse olla kovapalkkaisessa ansiotyössä, vaan olet oikeutettu hakemaan Joustoluottoa myös pienemmilläkin tuloilla. Lisäksi tarkistamme että lainan hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Lainan hakemista varten tarvitset myös toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Milloin Joustoluotto on maksettava takaisin?

Kun otat Komplett Bankin Joustoluoton, et sitoudu kiinteään maksuaikatauluun. Sen sijaan tarjoamme sinulle vapauden päättää lainan maksuaikataulusta itse. Laskutamme vain korot ja kulut joka kuukausi samalla, kun sinä päätät, kuinka paljon lyhennät lainaa.