Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Pikaluotto

Kun tarve on pikainen - Komplett Bankin pikaluotto auttaa

Pikaluotto nopeasti: Komplett Bankin Joustoluotto

Pikaluottoja kannattaa vertailla huolelliesti ennen kuin tekee lopullisen päätöksen mistä luotto kannattaa ottaa. Monien pikaluottojen ehdot eivät välttämättä ole niitä kaikista joustavia ja hinnat eivät myöskään ole edullisimmasta päästä. Usein Pikaluotossa saattaa olla esimerkiksi todella tiukka maksuaikataulu tai epäselvästi merkitty, kohtuuttoman korkea korko. Perinteisen pikaluoton vaihtoehtona kannattaakin harkita Komplett Bankin Joustoluottoa, jolla on joustavat maksuajat ja kohtuullinen korko.

Komplett Bankin Joustoluotto on edullinen ja nimensä veroisesti joustava tapa ottaa pikaluottoa. Joustoluottoa voi hakea alkaen 1000 euroa ja sen korko on aina 4,9 % - 19,9 %, eli reilusti edullisempi kuin monien perinteisten pikaluottojen. Joustoluottoa on myös nopea ja näppärä hakea ja saada, rahat ovat tililläsi parhaimmillaan samana päivänä kun teet hakemuksen. Mikä parasta, voit jättää lainahakemuksen milloin vain, kun olet toimivan internet-yhteyden äärellä. Jätä hakemus vaikka keskellä yötä! Komplett Bankin Joustoluotossa on myös ainutlaatuinen ominaisuus, joka tekee siitä fiksuimman pikaluoton, se joustaa tarvittaessa myös takaisinmaksun osalta, ja voit itse päättää miten haluat lyhentää lainaasi. 

Pikaluotto jota voit lyhentää omassa aikataulussasi

Pikaluotto on usein sidottu ennalta sovittuun maksuaikatauluun, jonka maksamiseen on sitouduttava välttyäkseen ylimääräisiltä koroilta. Usein sovitusta maksuaikataulusta on lähes mahdotonta keskustella jouston mahdollisuutta, tai ainakin se tulee sinulle kalliiksi. Kun valitset Komplett Bankin Joustoluoton, et sitoudu mihinkään ennalta määrättyyn laina-aikaan tai maksuaikatauluun. Tämä takaa sen, että et joudu pulaan liian suurten kuukausierien vuoksi, vaan voit maksaa luottoa takaisin silloin kun siihen on sopivin mahdollisuus. Komplett Bankin joustoluotto mukautuu erilaisiin elämäntilanteisiin paremmin kuin yksikään toinen pikaluotto.

Vaikka kuinka elämää ja taloutta suunnittelisi etukäteen, ei voi tietää millaisia kolhuja vastaan astelee. Näitä voi olla työttömyys, kodinkoneen hajoaminen tai remontin pitkittyminen. Tai ehkäpä haluat vain suunnata kuukausibudjettisi joskus johonkin muuhun tarkoitukseen kuin lainan lyhennykseen. Edessä voivat olla lasten juhlat, joululahjahankinnat tai koko perheen unelmaloma. Mikä tahansa tilanteesi onkaan, Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa joustoa joka kuukausi.

Voit saada Joustoluottoa, mikäli olet vähintään 23-vuotias, asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta, sinulla on säännölliset tulot ja omaat toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, eikä sinulla ole luottotiedoissasi maksuhäiriömerkintöjä.

Voit nostaa lisää luottoa tarpeen mukaan

Monet pikaluotot ovat tietyn kokoisia, jolloin luoton määrää ei voi muuttaa, vaan lisää luottoa hakiessa on otettava aina uusi pikaluotto. Kaikki alkaa siis aina alusta, lainahakemusta myöten. Unohtamatta jokaista uuden luoton avausmaksua! Tästä johtuen on hankala pysyä perässä eri luottojen laskuista ja kuluista. Yksi syy nimeen Joustoluotto on juuri se, että voit nostaa luottoa sinulle myönnetyn luottolimiitin puitteissa milloin tahansa, kunhan olet maksanut kaikki erääntyneet laskusi meille. Jos olet nostanut luottoa koko limiitin verran, voit maksaa osan luotosta takaisin, jonka jälkeen voit jälleen nostaa luottoa uudestaan. Lisäksi saat aina vain yhden kuukausilaskun, jonka seuraaminen on paljon helpompaa, kuin useiden eri laskujen seuraaminen. 

5 syytä valita Komplett Bankin Joustoluotto

  1. Saat luottoa nopeasti, luotettavasti ja järkihinnoilla.
  2. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
  3. Saat joustoa oman talouden suunnitteluun.
  4. Voit itse päättää luottolimiitin puitteissa paljonko luottoa tarvitset.
  5. Saat vain yhden kuukausilaskun.