Siirry suoraan sisältöön.

Pikaluotto

Pikaluottoa nopeasti ja joustavasti, maltillisella korolla: Komplett Bankin Joustoluotto

Pikaluotto on nopea mutta usein kallis

Pikaluotot ovat nopeasti ja ilman vakuuksia haettavia pienehköjä lainoja. Pääsääntöisesti niiden korot ja muut lainakulut ovat suhteessa suurempia kuin isommissa lainoissa. Siksi pikaluoton ottamista harkitessa kannattaakin miettiä tarkkaan omaa lainantarvettaan: onko rahantarve vain kertaluonteinen? Vai onko todennäköistä, että piakkoin ilmaantuu tarvetta uuden luoton ottamiselle? Jälkimmäisessä tapauksessa kannattaa punnita tarkoin, olisiko suurempi ja pidempiaikaisempi luotto matalammalla korolla parempi ratkaisu kuin usea pienempi, korkeamman koron pikaluotto.

Vertaile pikaluotot ennen ottamista

Pikaluoton ottajan kannattaa vertailla pikaluottoja huolellisesti ennen kuin päättää mistä luoton ottaa. Pikaluotot eivät useinkaan ole ehdoiltaan niitä kaikista joustavimpia eivätkä niiden hinnat myöskään ole edullisimmasta päästä. Usein pikaluotossa saattaa olla esimerkiksi todella tiukka maksuaikataulu tai epäselvästi merkitty, kohtuuttoman korkea korko. Perinteisen pikaluoton vaihtoehtona kannattaakin harkita Komplett Bankin Joustoluottoa, jolla on joustavat maksuajat ja kohtuullinen korko.

Pikaluottoa nopeasti: Komplett Bankin Joustoluotto

Komplett Bankin Joustoluotto on edullinen ja nimensä veroisesti joustava tapa ottaa pikaluottoa. Joustoluottoa voi hakea 1000 euroa alkaen ja sen korko on aina 4,9 % - 19,9 %, eli reilusti edullisempi kuin monien perinteisten pikaluottojen. Joustoluottoa on myös nopea ja näppärä hakea, sillä sekä lainan hakeminen että lainasopimuksen hyväksyminen tapahtuvat kokonaan netissä, eikä lainalle tarvitse esittää vakuuksia tai takaajia. Parhaimmillaan rahat ovat tililläsi jo samana päivänä kun teit hakemuksen.

Voit jättää tältäkin sivulta löytyvän lainahakemuksen milloin vain, kun olet toimivan internet-yhteyden äärellä. Tarvittaessa voit jättää hakemuksen vaikka keskellä yötä! Muista kuitenkin, että vaikka pikaluotto nimensä mukaisesti tarjoaa nopean ratkaisun rahapulaan, lainanottamispäätöstä ei tule koskaan tehdä hätiköidysti. Tutustu lainasopimukseen huolella ja varmista, että oma maksukykysi tulee riittämään lainakulujen maksamiseen.

Pikaluotto jota voit lyhentää omassa aikataulussasi

Pikaluotto on usein sidottu ennalta sovittuun maksuaikatauluun, jonka maksamiseen on sitouduttava välttyäkseen ylimääräisiltä koroilta. Usein sovitusta maksuaikataulusta on lähes mahdotonta keskustella jouston mahdollisuutta, tai ainakin se tulee sinulle kalliiksi. Komplett Bankin Joustoluotossa on kuitenkin ainutlaatuinen ominaisuus, joka tekee siitä tavallista pikaluottoa fiksumman: se joustaa tarvittaessa myös takaisinmaksun osalta, ja voit itse päättää miten haluat lyhentää lainaasi.

Kun valitset Komplett Bankin Joustoluoton, et sitoudu mihinkään ennalta määrättyyn laina-aikaan tai maksuaikatauluun. Tämä takaa sen, että et joudu pulaan liian suurten kuukausierien vuoksi, vaan voit maksaa luottoa takaisin silloin kun siihen on sopivin mahdollisuus. Komplett Bankin joustoluotto mukautuu erilaisiin elämäntilanteisiin paremmin kuin yksikään toinen pikaluotto.

Vaikka kuinka elämää ja taloutta suunnittelisi etukäteen, ei voi tietää millaisia kolhuja vastaan astelee. Näitä voi olla työttömyys, kodinkoneen hajoaminen tai remontin pitkittyminen. Tai ehkäpä haluat vain suunnata kuukausibudjettisi joskus johonkin muuhun tarkoitukseen kuin lainan lyhennykseen. Edessä voivat olla lasten juhlat, joululahjahankinnat tai koko perheen unelmaloma. Mikä tahansa tilanteesi onkaan, Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa joustoa joka kuukausi.

Voit saada Joustoluottoa, mikäli olet vähintään 23-vuotias, asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta, sinulla on säännölliset tulot ja omaat toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, eikä sinulla ole luottotiedoissasi maksuhäiriömerkintöjä.

Lisää luottoa tarpeen mukaan

Monet pikaluotot ovat tietyn kokoisia, jolloin luoton määrää ei voi muuttaa, vaan lisää luottoa hakiessa on otettava aina uusi pikaluotto. Kaikki alkaa siis aina alusta, lainahakemusta myöten. Unohtamatta jokaista uuden luoton avausmaksua! Tästä johtuen on hankala pysyä perässä eri luottojen laskuista ja kuluista. Yksi syy nimeen Joustoluotto on juuri se, että voit nostaa luottoa sinulle myönnetyn luottolimiitin puitteissa milloin tahansa, kunhan olet maksanut kaikki erääntyneet laskusi meille. Jos olet nostanut luottoa koko limiitin verran, voit maksaa osan luotosta takaisin, jonka jälkeen voit jälleen nostaa luottoa uudestaan. Lisäksi saat aina vain yhden kuukausilaskun, jonka seuraaminen on paljon helpompaa, kuin useiden eri pikaluottojen laskujen seuraaminen.

5 syytä valita Komplett Bankin Joustoluotto

  1. Saat luottoa nopeasti, luotettavasti ja järkihinnoilla.
  2. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
  3. Saat joustoa oman talouden suunnitteluun.
  4. Voit itse päättää luottolimiitin puitteissa paljonko luottoa tarvitset.
  5. Saat vain yhden kuukausilaskun.

Komplett Bankin vakuudeton laina – kysymyksiä ja vastauksia

Mikä on pikaluotto?

Pikaluotto on nopeasti ja ilman vakuuksia haettavissa oleva pienehkö laina.

Miksi valita pikaluotto?

Koska pikaluotoilla on tyypillisesti muita lainoja korkeammat korot ja lainakustannukset, pikaluoton ottamista kannattaa harkita tarkkaan. Pikaluoton ottaminen on järkevää oikeastaan vain silloin, kun rahantarve on erittäin akuutti ja on varma siitä, että pystyy maksamaan lainan nopeasti takaisin. Jos et varmasti tiedä pystyväsi selviytymään lainan takaisinmaksusta, on viisampaa valita takaisinmaksuehdoiltaan joustavampi lainatuote.

Onko pikaluotto sama asia kuin pikavippi?

Kyllä, molemmilla nimityksillä viitataan samanlaisiin lainatuotteisiin.