Siirry suoraan sisältöön.

Pikalaina heti netistä - joustavat maksuehdot

Kun joustavuudella on väliä - osoite on Komplett Bank

Pikalaina heti netistä – joustavat maksuehdot

Rahantarve voi yllättää koska tahansa ja missä tahansa ja yllätykset eivät usein katso paikkaa eikä aikaa. Särkynyt kodinkone, auton remontti, vastustamaton äkkilähtötarjous tai mikä tahansa muu nopea rahantarve ei kysele aikaa tai paikkaa. Kun tällainen tarve tulee eteen, yksi ratkaisu on ottaa pikalaina heti netistä. Netistä haettaessa laina on mahdollista saada nopeammin kuin perinteisellä tavalla pankista. Hakeminen onnistuu näppärästi kotoa tietokoneella tai vaikka älypuhelimella ja vastauksen hakemukseen saat aina saman tien.

Lainan hakijan kannattaa kuitenkin olla tarkkana sen suhteen, millaisin ehdoin hän pikalainan ottaa ja vertailla eri vaihtoehtoja etukäteen. Korot, kulut ja takaisinmaksuehdot vaihtelevat paljon eri lainantarjoajien välillä. Komplett Bankin Joustoluotto on pikalaina, joka tarjoaa ainutlaatuisen joustavat maksuehdot, edullisen koron ja markkinoiden pienimmät kuukausierät.

Ota pikalaina heti – maksa, kun sinulle sopii

Moni pikalaina on sidottu ennalta sovittuun maksuaikatauluun. Laina täytyy maksaa sovitussa ajassa takaisin, ja kuukausierät eivät jousta. Kun otat Komplett Bankin Joustoluoton, et sitoudu mihinkään tiettyyn laina-aikaan tai maksuaikatauluun. Sinun ei tarvitse jännittää korkojen nousua tai markkinatalouden suhdanteita, sillä Joustoluotto on joustava laina, jonka takaisinmaksuaikataulusta saat hyvin pitkälti päättää itse. Jos haluat, voit maksaa lainan nopeasti takaisin.

Joustoluotolla sinun ei ole pakko lyhentää sitä kuukausittain, riittää että maksat erääntyneet korot ja kulut joka kuukausi. Voit maksaa lainan takaisin, kun sinulle sopii, joko erissä tai kerralla. Lyhennysten suuruudesta ja aikataulusta päätät sinä itse. Tällä tavalla et koskaan joudu pulaan liian suurten kuukausierien vuoksi. Komplett Bankin joustoluotto mukautuu erilaisiin elämäntilanteisiin paremmin kuin yksikään toinen pikalaina ja voit tasapainottaa talouttasi elämäntyylisi mukaan vapaasti.

Hakiessasi Joustoluottoa sinulle myönnetään luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa luottoa ja maksaa sitä takaisin juuri kuten itse haluat. Voit nostaa koko limiitin kerralla tai vain osan siitä nyt ja myöhemmin lisää. Korkoa maksat vain nostetulle summalle. Ja jos rahantarve yllättää uudelleen, kun olet jo maksanut lainan kokonaan tai osittain takaisin, voit myös nostaa maksamasi osan lainasta uudelleen. Näin sinulla on aina taloudellista liikkumavaraa, eikä sinun tarvitse hakea uutta pikalainaa heti, kun tarvitset uudelleen rahaa. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa todellista joustoa.

Hae pikalainaa heti netissä

Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan netissä. Hakeminen on nopeaa ja helppoa, eikä paikalla tai vuorokaudenajalla ole väliä. Täytä oheinen hakemus vaikka heti. Saat nopean vastauksen, jossa kerrotaan vastaus lainan myöntämisestä. Kun olet toimittanut tarvittavat liitteet ja käsitelleet ne - saat sähköpostia josta näet sinulle myönnetyn lainamäärän, korkoprosentin ja kulut.

Kun asiakirjat on tarkistettu ja olet vastaanottanut, hyväksynyt ja allekirjoittanut lainasopimuksen - on pikalaina nostettavissa parhaimmillaan jopa saman päivän aikana. Voit allekirjoittaa sopimuksen kätevästi omilla verkkopankkitunnuksilla.

Kuinka suuren pikalainan Komplett Bankista voi saada ja tarvitaanko vakuuksia?

Komplett Bankin Joustoluottoa voi hakea 1000 - 50 000 euroa. Joustoluoton hakemiseen ei tarvita erikseen takaajia tai vakuuksia. Voit siis olla huoletta, emme tarvitse omaisuuttasi lainan pantiksi, eikä sinun tarvitse myöskään anella läheisiäsi takaajiksi. Hakijan tulee olla täyttänyt 23 vuotta, olla asunut vähintään viimeiset 36 kk Suomessa ja hakijalla on oltava säännölliset tulot. Sinun ei siis tarvitse olla kovapalkkaisessa ansiotyössä, jotta olet oikeutettu hakemaan Joustoluottoa. Tarkistamme lisäksi, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Hakemiseen tarvitaan lisäksi voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero kommunikaatiota varten. Hae Joustoluottoa jo tänään helposti, nopeasti ja luotettavasti, vailla epämääräisiä sivukuluja ja tiukkoja kuukausieriä!