Ole hyvä ja odota

Pikalaina pitkällä maksuajalla

Nyt pikalainan voi saada myös pitkällä maksuajalla ja vieläpä edullisesti!

Pikalaina pitkällä maksuajalla Komplett Bankista

Komplett Bankista voit hakea pikalainaa pitkällä maksuajalla vaikka heti. Komplett Bankin Joustoluotto on pikalaina, jossa maksuaika muuttuu lyhennysten määrän mukaan. Pikalaina on nimittäin täysin lyhennysvapaata lainaa, eikä kiinteää maksuaikataulua ole lainkaan. Näin ollen Komplett Bankin asiakas voi itse päättää oman lainansa maksuajan pituuden. Lainan maksuaika muuttuu joustavasti sen mukaan, kuinka lainaa lyhennetään. Kuukausittain laskutetaan ainoastaan lainan korot ja kulut. Pikalainaa voi hakea helposti suoraan netistä jopa 50 000 euroa. Rahat saa tilille parhaassa tapauksessa jopa saman päivän aikana kun hakemus on lähetetty. 

Kuinka pitkällä maksuajalla pikalainan voi saada?

Monet pikalainat myönnetään lainanhakijoille tiukoin ehdoin, joissa on tarkasti määritelty maksuaika, ja joka kuukausi maksettava aina yhtä suuri lyhennyserä. Tästä johtuen useimpia pikalainoja ei saa kovinkaan pitkällä maksuajalla edullisesti. Komplett Bankin Joustoluotto on pikalaina, jonka ehdot ovat maksuajan suhteen tavallista joustavammat. Komplett Bankin pikalaina toimii niin, että lainanhakijalle myönnetään joustava lainalimiitti ja lainalimiitti joustaa lainaa nostettaessa ja takaisin maksettaessa.
 
Lainalimiitin olennainen toimintaperiaate on, että lainaa voi nostaa niin usein kun haluaa ja lyhentää omassa aikataulussa. Esimerkiksi 10 000 euron limiitistä voi nostaa käyttöön vaikkapa 5000 euroa, jolloin limiittiä jää jäljelle vielä 5000 euroa myöhempiä nostoja varten. Kun lainaa lyhentää 2000 euroa, siirtyy lyhennetty summa jälleen osaksi lainalimiittiä. Tämän jälkeen nostovaraa on 7000 euroa, eikä erillistä lainahakemusta tarvitse tehdä uutta nostoa varten. 
 
Komplett Bankin pikalainassa on pitkä maksuaika sen ansiosta, että laina on täysin lyhennysvapaata. Lainasta laskutetaan kuukausittain ainoastaan erääntyneet korot ja kulut, joten lyhennyksen määrän ja lyhennyskuukaudet voi päättää itse. Lainan maksuaika joustaa lyhennyksen määrän mukaan eli se pitenee silloin kun lyhennyksiä ei suoriteta, ja vastaavasti lyhenee sitä mukaan kun niitä suoritetaan. 

Näin haet pikalainaa Komplett Bankista

Voit hakea Komplett Bankin pikalainaa pitkällä maksuajalla vaikka saman tien. Lainahakemuksen löydät tämän sivun oikeasta reunasta. Voit täyttää hakemuksen milloin vain se sinulle sopii, koska koko lainanhakuprosessi tapahtuu netin välityksellä. Hakemista varten tarvitset ainoastaan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja verkkopankkitunnukset, joilla voit tunnistautua palveluun.
 
Täytä hakemukseen omat tietosi ja hakemasi pikalainan määrä, joka voi olla väliltä 1000 - 50 000 euroa. Lähetä hakemus meille, niin saat heti alustavan lainatarjouksen. Tarpeen mukaan pyydämme tarjouksen yhteydessä sinulta vielä dokumentteja tulo- ja verotiedoistasi. Voit toimittaa dokumentit meille nettisivujemme kautta tai sähköpostitse. Tarkistamme vielä lähettämäsi dokumentit ja kun kaikki on kunnossa, lähetämme sinulle lopullisen lainapäätöksen. Voit hyväksyä lainapäätöksen vaikka saman tien omilla verkkopankkitunnuksillasi. Koko prosessi kestää parhaimmillaan vain alle vuorokauden verran ja voit nostaa rahat heti, kun olet allekirjoittanut sopimuksen ja siirrämme rahat käyttöösi.

5 syytä valita Komplett Bankin Joustoluotto

Komplett Bankin Joustoluotto on pikalaina, joka tarjoaa monta erinomaista etua. Joustoluotossa on markkinoiden pienimmät kuukausierät ja joustavimmat maksuehdot. Tässä viisi parasta etua pähkinänkuoressa:
1. Pikalaina pitkällä maksuajalla: voit säädellä lainan maksuaikaa itse, koska lyhennysvapaan ansiosta voit maksaa lainan lyhennyksiä omassa aikataulussasi.
2. Lainarahat nopeasti: Komplett Bankin lainahakemus nopea täyttää ja helppo lähettää. Lainahakemukseen saa vastauksen saman tien.
3. Joustava laina: Joustoluotto on pikalaina, joka joustaa nostettaessa ja maksettaessa. Voit nostaa lainaa useammassa erässä oman limiittisi puitteissa ja lyhentää lainaa niin halutessasi. Kuukausittain laskutetaan ainoastaan lainan korot ja kulut. 
4. Edullinen nimelliskorko: lainan korko on aina väliltä 4,9 % - 19,9 %
5. Jatkuva lainalimiitti: voit lyhentää lainaa omassa aikataulussasi, jonka jälkeen lyhennetty laina siirtyy jälleen osaksi lainalimiittiäsi. Voit siis nostaa uudelleen käyttöösi ja takaisin maksamaasi lainaa.